H
hostcu1
Misafir
arkadaşlar içinde adsence reklmaları olan bi siteye başka sitelerden pop açılması yasakmı?
![]() |
![]() |
öyle birşey imkansız, adam bana kıllığına sitesinden pop-up açar, sonra adsense'e bi ihbar maili atar ( malum bizim insanımız çok sever böyle şeyleri) banlanırsın. Olmaz öyle şeyhostcu1' Alıntı:valla hiç bi fikrim yok pop-up açan siteler kapanıyoda birer birer ondan sordum
çok saçma bir mantık.kesmekes' Alıntı:öyle birşey imkansız, adam bana kıllığına sitesinden pop-up açar, sonra adsense'e bi ihbar maili atar ( malum bizim insanımız çok sever böyle şeyleri) banlanırsın. Olmaz öyle şey
uyuz' Alıntı:çok saçma bir mantık.
adam w-a-r-e-z site açar senin reklamları koyar, sonra adsense'e bi ihbar maili atar ( malum bizim insanımız çok sever böyle şeyleri) banlanırsın. evet olur böyle şey. aynı şekilde bunu da atabilir![]()
evet bu adsense in saçmalığı ve önlem alamıyor. başkalarının kodunu ben illegal bir siteye koyarsam ve şikayet edersem %100 atılır.kesmekes' Alıntı:Neresi saçma anlatır mısın ? Nette böyle adilik yapma potansiyeline sahip ne kadar manyak var haberin var mı? Adsense buna bir önlem alamıyorsa bu adsense in saçmalığıdır.
uyuz' Alıntı:çok saçma bir mantık.
adam w-a-r-e-z site açar senin reklamları koyar, sonra adsense'e bi ihbar maili atar ( malum bizim insanımız çok sever böyle şeyleri) banlanırsın. evet olur böyle şey. aynı şekilde bunu da atabilir![]()