Sağlığını düşünen insan; Mecidiyeköy Hospitadent de tedavi olmasın, Allah düşürmesin.
TV lerden öğrendiğim Mecidiyeköy Hospitadent şubesine gittim. Neyse çok güzel karşılandık her şey güzeldi. Filmimi çektiler bana porselen tedavisi uygulanacağını ve 10 gün içinde bütün her şeyin biteceğini söylediler. Tedavi başlangıcı için ilk önce üç dişimi çektiler. Dişimi çeken doktorun ismi Ümit Selçuk tur. Aşağıda bir arkadaşın yorumunu okudum Ümit Selçukla alakalı, arkadaşa katılıyorum. Müşterilere bağırması asistanlarına bağırmasını geçiyorum. 33 yaşına geldim o kadar diş çektim hatta iğnesiz çektim dişimi, bu kadar ağrı görmedim ve çekilen dişin yarası 1,5 ayda ancak iyileşti. Yani tam bir rezalet. Neyse tedavi bitti 10 gün sonra, bana dediler 3 ay sonra tekrar gelirsiniz. Diş etlerinde çekilmeler olur onları hallederiz. Ama iki hafta olmadan dilimi dişime değdiremiyordum. Ve aradım bir hafta içinde ancak ulaştım. Hâlbuki dişlerimi yaptırmadan önce ne vaatler verildi; yok 6 yıl garantisi var gerektiğinde beni Frankfurt şubesine yönlendirebileceklerini söylemişlerdi; yani hepsi yalan. Neyse kendi çabalarımla ulaştım ve tekrar uçağa atladım 3 günlüğüne İstanbula gittim. Bir dişimin sinirlerini aldılar. Allah razi olsun ağrımı kestiler. Tekrar geldim bir ay olmadan sağ tarafımdan bir şey yediğimde Protez sol taraftan çıkıyor. En önemlisi köprülü sabit protezler yerinden söküldü su an ulaşmaya çalışıyorum kimse ne arıyor ne soruyor.
Size söyleyeceğim sakın güler yüze ve tv deki reklamlara kanmayın
Mustafa Yildiz