İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Porselen Diş Fiyatları İstanbul 2014 - 2015

greyder28

0
Yasakli Uye
Katılım
8 Aralık 2010
Mesajlar
54
Reaction score
0
Porselen diş yaptıranlar güncel fiyatları yazarlarsa herkese yardımcı olmuş olurlar. Şimdiden teşekkürler.
 

İrfan35

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Kasım 2014
Mesajlar
2
Reaction score
0
Merhabalar. Ön dişlerimin bir çogu yamuk ve çürüktü.Dış görünüşünü aşırı şekilde etkiliyordu yani gülmemi engelleyen bir görüntü vardı agızımda. Porselen kaplaması ile dişlerimi tedavi ettirdim.Ancak bilgilendirmelerinize göre diş ipi ile temizlendigini belirtmişsiniz ancak diş hekimim tam tersini söyledi. Ve yaptırdığım kaplamanın kökü aşırı agrı yapıyor kanal tedavisi olmadıgı için olabilir mi ? Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden
 

greyder28

0
Yasakli Uye
Katılım
8 Aralık 2010
Mesajlar
54
Reaction score
0
Evet porselen diş kaplamalardan önce aslında kanal tedavisi yapılırsa ilerleyen zamanlarda herhangi bir diş eti çekilmesi durumlarında ağrılar oluşmaz. Eğer porselen dişler eskiyse yenisini yaptırmanızı tavsiye ediyorum ama zirkonyum alt yapılı porselen kaplama yaptırırsanız çok daha sağlam ve estetik olacaktır. Geçmiş olsun.
 

csariaslan

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Aralık 2011
Mesajlar
344
Reaction score
0
Konum
kırıkkale
Arkadaşlarım benimde ön üst yerde 4 alta 11 tane porselen diş var 1 yıl önce yapıldı renk kodu ise a1 olarak tanımlanıyor. Bembeyaz üstelik sigara çay kahve öyle sararmada olmuyor, üstelik fırcalamasan bile dağa öncede protez vardı ama hemen sararıyordu arka taraf ne kadar fırcalarsan ısırarak yiyorum bir sorunum yok üstelik ben amaliyat gecirdim ağzımdan kocaman bir kist alındı yerine gref takıldı öyle pahalı falan değil özelde yaptırdım çünki devlet porseleni karşılamıyor oda şöyle dışarda yaptırırsanızda ödeme yapılması için 2 ay içinde devlet hastanesinde dişinizi yaptıramıycanıza dair ropor falan istiyor, oda çok teferruat gerektiriyor.

Fakat benim özelde oldu üstelik öyle milyar falan değil tanesi yüz ytl ye geldi bütün tedavilerde dağil kesme ölcü gecici protez falan üstelik öyle basit bir doktorda değil askeri hastanede bir binbaşı diş konusunda çok uzman gömülü yirmilik dişi dikişsiz bir şekilde aldı bende dişçi korkusu var şunda dişciye ihtiyacım var ama korkuyorum çünkü diş doktorum istanbula tayin oldu. Bu yüzden porselen diş yaptırmak çok rahat :D
 

sukrusoydan

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Ocak 2011
Mesajlar
269
Reaction score
1
Arkadaşlar 2015 yılı için Dent Center İmplant ile bir porselen diş 150 tl ile 250 tl arası değişiyor ve bir tanede implant diş ise 1000 tl den başlıyor. İmplant Diş sitesinden ulaşabilirsiniz yada Destek Tel: 0537 252 03 13 numaralardan ulaşabilirsiniz.
 

MustafaRedan

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Nisan 2016
Mesajlar
2
Reaction score
0
Sağlığını düşünen insan; Mecidiyeköy Hospitadent de tedavi olmasın, Allah düşürmesin.

TV lerden öğrendiğim Mecidiyeköy Hospitadent şubesine gittim. Neyse çok güzel karşılandık her şey güzeldi. Filmimi çektiler bana porselen tedavisi uygulanacağını ve 10 gün içinde bütün her şeyin biteceğini söylediler. Tedavi başlangıcı için ilk önce üç dişimi çektiler. Dişimi çeken doktorun ismi Ümit Selçuk tur. Aşağıda bir arkadaşın yorumunu okudum Ümit Selçuk’la alakalı, arkadaşa katılıyorum. Müşterilere bağırması asistanlarına bağırmasını geçiyorum. 33 yaşına geldim o kadar diş çektim hatta iğnesiz çektim dişimi, bu kadar ağrı görmedim ve çekilen dişin yarası 1,5 ayda ancak iyileşti. Yani tam bir rezalet. Neyse tedavi bitti 10 gün sonra, bana dediler 3 ay sonra tekrar gelirsiniz. Diş etlerinde çekilmeler olur onları hallederiz. Ama iki hafta olmadan dilimi dişime değdiremiyordum. Ve aradım bir hafta içinde ancak ulaştım. Hâlbuki dişlerimi yaptırmadan önce ne vaatler verildi; yok 6 yıl garantisi var gerektiğinde beni Frankfurt şubesine yönlendirebileceklerini söylemişlerdi; yani hepsi yalan. Neyse kendi çabalarımla ulaştım ve tekrar uçağa atladım 3 günlüğüne İstanbul’a gittim. Bir dişimin sinirlerini aldılar. Allah razi olsun ağrımı kestiler. Tekrar geldim bir ay olmadan sağ tarafımdan bir şey yediğimde Protez sol taraftan çıkıyor. En önemlisi köprülü sabit protezler yerinden söküldü su an ulaşmaya çalışıyorum kimse ne arıyor ne soruyor.
Size söyleyeceğim sakın güler yüze ve tv deki reklamlara kanmayın

Mustafa Yildiz
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst