- Reaction score
- 14
Aralık sonuna doğru özenerek açtığım www.makaleevi.com sitesini maalesef işlerimin yoğunluğu dolayısı ile satışa çıkarmaktayım. Mart ayında hiti 135-175 arası gezmekteydi şu an 50-90 arasına düşmüş durumda. Bunun nedeni de nisan ayında yeni işimdeki yoğunluktan dolayı yeteri kadar zaman ayıramam. Nisan ayında eklenen yazılar çok azdır.
Sitedeki tüm yazılar özgündür. 1-2 yazı dışında. Onlarda nette bulunmayan yazılardır zaten. Site son güncellemede PR2 olmuştur. Site dizaynını başka bir sitede görmedim. Değiştirmemeniz iyi olacaktır bana göre.
Adsende geliri günlük 0,10-0,50 cent arası değişmekte.
Siteden ücretli hiç bir şekilde link satışı olmamıştır. Bu yüzden sağ kısımdaki linkleri değiştirmekte özgürsünüz. Link satışından da para kazanabilirsiniz.
Domainde Eylül 2010 ortası gibi bitecekti.
Site için herhangi bir ücret belirlemedim. Özelden veya buradan teklif ettiğiniz ücretleri belirtebilirsiniz.
Sitedeki tüm yazılar özgündür. 1-2 yazı dışında. Onlarda nette bulunmayan yazılardır zaten. Site son güncellemede PR2 olmuştur. Site dizaynını başka bir sitede görmedim. Değiştirmemeniz iyi olacaktır bana göre.
Adsende geliri günlük 0,10-0,50 cent arası değişmekte.
Siteden ücretli hiç bir şekilde link satışı olmamıştır. Bu yüzden sağ kısımdaki linkleri değiştirmekte özgürsünüz. Link satışından da para kazanabilirsiniz.
Domainde Eylül 2010 ortası gibi bitecekti.
Site için herhangi bir ücret belirlemedim. Özelden veya buradan teklif ettiğiniz ücretleri belirtebilirsiniz.