İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PR 2 +Hitli+Adsense Gelirli Blog Satışta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jacktheblack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Aralık sonuna doğru özenerek açtığım www.makaleevi.com sitesini maalesef işlerimin yoğunluğu dolayısı ile satışa çıkarmaktayım. Mart ayında hiti 135-175 arası gezmekteydi şu an 50-90 arasına düşmüş durumda. Bunun nedeni de nisan ayında yeni işimdeki yoğunluktan dolayı yeteri kadar zaman ayıramam. Nisan ayında eklenen yazılar çok azdır.

Sitedeki tüm yazılar özgündür. 1-2 yazı dışında. Onlarda nette bulunmayan yazılardır zaten. Site son güncellemede PR2 olmuştur. Site dizaynını başka bir sitede görmedim. Değiştirmemeniz iyi olacaktır bana göre.

Adsende geliri günlük 0,10-0,50 cent arası değişmekte.

Siteden ücretli hiç bir şekilde link satışı olmamıştır. Bu yüzden sağ kısımdaki linkleri değiştirmekte özgürsünüz. Link satışından da para kazanabilirsiniz.

Domainde Eylül 2010 ortası gibi bitecekti.

Site için herhangi bir ücret belirlemedim. Özelden veya buradan teklif ettiğiniz ücretleri belirtebilirsiniz.

jacktheblack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Ek olarak site Güncel Makaleler kelimesinde google aramaların ilk sayfadadır. İlk sayfadan hiç düşmedi, sadece yeri değişiyor. Bazen birinci sıra bazen ikinci sıra bazende son sıraya düşüyor ilk sayfada.

Yazdığınız yazılar ana sayfa 5 saniye içinde, alt sayfası 15 saniye içinde indeks almaktadır.

jacktheblack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
satış günceldir.

Hit durumu yeniden 150-200 arasına düzelmiştir.

jacktheblack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
hostu da karşılarım müsait olunana kadar. Yedeklemesine yardımcı olur direk panelinize yönlendiririm.

Zaten fazla yemiyor bu şekilde kullanmaya devam edilecekse elbette dahildir. 1 ay kadar idare ederim. Fakat farklı amaçlar için kullanılacaksa kapatırım. Zira bandwith olayım ve alanım sınırlı ve bir başka site daha var o hosting içinde.

axl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
17
gönderdiğim mesajı görmediniz sanırım

siteyle ilgili fiyat beklentinizi sordum

jacktheblack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
satış iptal edilmiştir. Siteyi kendim devam ettiricem. Kitlenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.