M
Misafir
7.9 mu maşallah aman inşallah olur. valla sevinirim de yani.
Neden düşüyora cevap:
http://www.iwebtool.com/pagerank_prediction?domain=www.dmoz.org
bencede tam olarak başlamamıştır.. 1 hafta sonra diye umuyorum
Ben 3 aydır umuyorum ama tık yok. Bence pr güncellenmesi daha olmaz. Herkes kaldığı yerde. Belki güncellenmiştir ama biz göremiyoruzdur. Olamazmı? Google kendi görüyor ona göre sıralama indexleme vs vs yapıyordur. Ama link değişimini ve satışını önlemek için bize göstermiyor olabilir..
toolbarda pr değişmiyor olabilir ama sıralamalar hala alınan linkler doğrultusunda değişiyor.Yani ücretli link alınmıyacak.
Google bir dev anlaşmalı siteler arama sonuçları haline dönüşecek ilerde. Demek istediğim ilk sayfada wikipedia, youtube, answers.com, google groups vs. sonuçları geriye kalan sonuçlar diğer sitelerden olacak. Adamların ulvi amacı belli: Tüm internet ihtiyaçlarına cevap verecek servisleri sunmak ve anlaşmalı olmadıkları servisleri dışarıda bırakmak. Onlar da haklı birşey diyemiyorum. Hangi metodu sunsalar uyanıklar tarafından sömürüldü. Spam ile doldu arama sonuçları. Adamlarda devasa bir arama istatistiği ve internet kullanıcı ihtiyaç/davranış verileri mevcut. Herkese herşeyi sunduktan sonra neden başka siteleri aramalarında ilk sıralarda göstersinler ki? Spam yok, kaynaklar güvenilir daha ne olsun Google açısından. Bence buna hazırlıklı olun. "Internet = Google Servisleri" çağı hazırlıkları yapılıyor.