Site adresi : Lütfen Pm
Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel Forum
Günlük hit sayısı : 600
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1Yaşında Pr1 (0 çıkışli)
Hosting dahil midir: Evet dahildir, 7Ay süresi vardir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok
Domain Mart 2011'e kadar uzatıldı.3 4 gün oldu uzatalı.1gün önce Pr4 pr5 pr6 pr7 pr8 backlinkler kasılmıştır.Yakın zamanda görülecektir.(görülmediği takdirde ücreti geri iade alırım!) 35Tl karşılıgında aldıgım 1yıllık hostingde dahildir.Gelecek pr2 olarak görünmektedir.Hiç link satışı yapmadım,yapmaya müsaiddir googlede index bakımından iyi yerdedir.Yapacağiniz tek şey güncel tutmak olacaktir.Hit almaya elverişli hale getirildi Kredi kart borcu dolayısıyla satılıktı, Ödeme gelmeyince tekrar konu açmak zorunda kaldım.Masrafsiz forum iyi forumlar..
Fiyat : 90Tl'dir (pazarlık yoktur)
Ödeme : Garanti,Ptt..
Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel Forum
Günlük hit sayısı : 600
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1Yaşında Pr1 (0 çıkışli)
Hosting dahil midir: Evet dahildir, 7Ay süresi vardir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok
Domain Mart 2011'e kadar uzatıldı.3 4 gün oldu uzatalı.1gün önce Pr4 pr5 pr6 pr7 pr8 backlinkler kasılmıştır.Yakın zamanda görülecektir.(görülmediği takdirde ücreti geri iade alırım!) 35Tl karşılıgında aldıgım 1yıllık hostingde dahildir.Gelecek pr2 olarak görünmektedir.Hiç link satışı yapmadım,yapmaya müsaiddir googlede index bakımından iyi yerdedir.Yapacağiniz tek şey güncel tutmak olacaktir.Hit almaya elverişli hale getirildi Kredi kart borcu dolayısıyla satılıktı, Ödeme gelmeyince tekrar konu açmak zorunda kaldım.Masrafsiz forum iyi forumlar..
Fiyat : 90Tl'dir (pazarlık yoktur)
Ödeme : Garanti,Ptt..