URL: http://games.lg.web.tr
PR: 5
Tekil hit: 17000/gün (ortalama)
Hit dağılımı: %75 Google, %25 diğer siteler.
Bu haftasonu (22 Temmuz) izne çıkıyorum. O yüzden aşağıdaki reklam seçenekleriyle ilgileniyorsanız, engeç Cuma (21 Temmuz) günü ödeme işlemini yapacak şekilde benimle irtibata geçiniz.
Seçenek 1:
Satıldı
Reklam tipi: 468x60 banner
Reklam yeri: Tüm sayfalarda sabit olarak gösterilecektir. İçeriğin üzerindeki 468x60 banner alanı.
Durumu: 25 Temmuz 2006'da boşalacaktır.
Ücret: 100ytl/ay
Seçenek 2:
Reklam yeri: Tüm sayfalarda sabit olarak gösterilecektir. Anasayfada en yeniler, en iyiler... kutularının altında, altsayfalarda ise oyun altlarında.
Durumu: Banner alanı şu an uygun
Ücret: 75ytl/ay
Seçenek 3:
Reklam tipi: 780x30 sticky banner
Reklam yeri: Tüm sayfalarda sabit olarak gösterilecektir. Üstteki navigasyonun hemen altında
Seçenek 4:
Satıldı
Reklam tipi: Text reklam (1 adet)
Reklam yeri: Tüm sayfalarda gösterilecektir. Üstteki navigasyonun altındaki 5 kutudan rasgele birinde. (max. 40 harflik açıklama ve URL ile birlikte yayınlanacaktır)
Durumu: Şu an için uygun
Ücret: 20ytl / ay veya 40ytl / 3 ay
Ödeme:
İş Bankası veya Yapı Kredi Bankası'na Havale/EFT
Notlar:
- İllegal içeriğe sahip olan siteler kabul edilmeyecektir.
- Banner alanlarının gönderdiği hiti lütfen sormayın. Çünkü bu bilgiyi tutmuyorum. Ayrıca şimdiye kadar buradan birçok kişiyle çalıştım. Hepsi de memnun kaldılar.
PR: 5
Tekil hit: 17000/gün (ortalama)
Hit dağılımı: %75 Google, %25 diğer siteler.
Bu haftasonu (22 Temmuz) izne çıkıyorum. O yüzden aşağıdaki reklam seçenekleriyle ilgileniyorsanız, engeç Cuma (21 Temmuz) günü ödeme işlemini yapacak şekilde benimle irtibata geçiniz.
Seçenek 1:
Satıldı
Reklam yeri: Tüm sayfalarda sabit olarak gösterilecektir. İçeriğin üzerindeki 468x60 banner alanı.
Durumu: 25 Temmuz 2006'da boşalacaktır.
Ücret: 100ytl/ay
Seçenek 2:
Reklam yeri: Tüm sayfalarda sabit olarak gösterilecektir. Anasayfada en yeniler, en iyiler... kutularının altında, altsayfalarda ise oyun altlarında.
Seçenek 3:
Reklam tipi: 780x30 sticky banner
Reklam yeri: Tüm sayfalarda sabit olarak gösterilecektir. Üstteki navigasyonun hemen altında
Seçenek 4:
Satıldı
Reklam tipi: Text reklam (1 adet)
Reklam yeri: Tüm sayfalarda gösterilecektir. Üstteki navigasyonun altındaki 5 kutudan rasgele birinde. (max. 40 harflik açıklama ve URL ile birlikte yayınlanacaktır)
Durumu: Şu an için uygun
Ücret: 20ytl / ay veya 40ytl / 3 ay
Ödeme:
İş Bankası veya Yapı Kredi Bankası'na Havale/EFT
Notlar:
- İllegal içeriğe sahip olan siteler kabul edilmeyecektir.
- Banner alanlarının gönderdiği hiti lütfen sormayın. Çünkü bu bilgiyi tutmuyorum. Ayrıca şimdiye kadar buradan birçok kişiyle çalıştım. Hepsi de memnun kaldılar.