Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Pr5 Karşılıklı Dizinlerim (2 Adet)

SargeT

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
306
Site eklemek için girdim fakat sadece bir kategori mevcut. Sanırım şuan kategorileri açıyorsunuz Bitince yazarsanız bizlerde ilgili kategoriye ekleriz.

Teşekkürler.

PhpMania

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
137
gerekli kategoriler eklendi. link ekleyenler link eklediklerini belirtebilirler.

SargeT

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
306
gerekli kategoriler eklendi. link ekleyenler link eklediklerini belirtebilirler.

Her iki dizindede iş sektörü için bir kategori bulunmamakta. Bir tane iş sektörü için kategori açarsanız bir kaç site ekleyebilirim.

PhpMania

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
137
sitelerinizi ekleyen arkadaşlar, kategorileri inceliyorum. yardımcı olmanız açısından buraya olmayan kategorileri yazabilirsiniz.

ben kategoriyi ekler + sitenizi o kategoriye taşırım.

eballi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
2 tane sitemi ekledim burayada yazdım yazım silinmiş vede sitelerim sende onaylanmamış bu konuyla ilgilenirsen sevinirim teşekkürler

eballi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
aramalarda cıkmıyorduda yenı eklenenlerde gordum sıtelerımı teşekkur ederım bir site daha eklemeye calsıyorum ama eklendı onayı hala gelmedı... geldıysa kabul edersen sevırınım qproje.com

PhpMania

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
137
aramalarda cıkmıyorduda yenı eklenenlerde gordum sıtelerımı teşekkur ederım bir site daha eklemeye calsıyorum ama eklendı onayı hala gelmedı... geldıysa kabul edersen sevırınım qproje.com

bu link dizini karşılıklı bir dizin. verilen karşılıklı linki eklemediğiniz takdirde siteyi kaydedemezsiniz.