İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Prestij Üyelik fiyatı düşsün diyenler.. :)

Ücretli üyelik fiyatı sizce düşmelimi ?

• Evet

Kullanılan: 20 83.3%
  • Hayır

Kullanılan: 4 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    24

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Merhaba arkadaşlar,

az önce msn de bir arkadaşım iyinette nasıl ücretli üye olabileceğini bana yazdı ve yönlendirdim, ardından bana şöyle bir tepkisi oldu
- YuHh ağa traktörmü alıyoruz :S

durduk yere ben hayıflandım ve bu konuda birşeylerin yapılmasını rica ediyorum malum artık onaylı üyelikte sistemimize yavaş yavaş girdi.

ücrette indirim yapılsın sırf indirim oldu diye bende prestij üyelik alıcam :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
5 lirayken almadık şimdi tutuşuyoruz :D
5 liraya düşerse alıcam bende

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Her ne kadar merak etsekte prestij üyeliğin ne olduğu hakkında pek bir bilgim yok aslında. Sadece an itibariyle 545 konu olan, ve 1 kişi online sayısından fazlasını göremeyen bir bölüm diye biliyorum. Yani orası business ise bizimkisi promosyon uçak bileti belki, ama sonuçta aynı yere gidiyoruz hepimiz. Bilmiyorum anlatabildim mi derdimi, bence prestij üyelik kavramı ve içeriği tam olarak bilinmiyor forumda ve sadece foruma destek olmak ve adımızın turuncu yazılması sanılıyor.

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Her ne kadar merak etsekte prestij üyeliğin ne olduğu hakkında pek bir bilgim yok aslında. Sadece an itibariyle 545 konu olan, ve 1 kişi online sayısından fazlasını göremeyen bir bölüm diye biliyorum. Yani orası business ise bizimkisi promosyon uçak bileti belki, ama sonuçta aynı yere gidiyoruz hepimiz. Bilmiyorum anlatabildim mi derdimi, bence prestij üyelik kavramı ve içeriği tam olarak bilinmiyor forumda ve sadece foruma destek olmak ve adımızın turuncu yazılması sanılıyor.

Eger dediginiz gibi ise gercekten yüksek bir fiyatmis..

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
6 kişi yazmış ve oy "evet" kullanılmış bu iyiye işaret:D

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Ben evet vermedim çünkü ne olduğunu bilmediğim birşeye sözverememki alıcam diye =)

Eğer sadece ismimizin turuncu yazması ise gerçi sırf onun içinde alınabilir. Yanlış anlamayı görsellik açısından demiyorum. Nasıl futbol kulübüme destek olmak için lisanslı ürününü, formasını alıyorsam, sevdiğim foruma destek içinde prestij üyelik alabilirim. Sonuçta siteyi reklama boğmayan, kar amacı gütmeyen, önceliği sağlıklı bir forum ortamı olan bir yönetimimiz var :harika:

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Kesinlikle prestige üyelik fiyatlarını CaLViN tekrar gözden geçirmeli

CtrL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Katılıyorum, düşmeli.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
5 dolara prestij satılması onu değersiz kılar.

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
haklısın o zaman bence en mantıklı ortak yol 10 dolar olmasıdır ortak bir nokta bulunulmalı sanırım

Taylan

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Prestige üyelik Türkiye'deki benzin fiyatları gibi. Nasıl benzin 1 liraya düşerse her yer doğan şahin ve trafik kalabalığı olur aynı hesap. Ama bu kadarda abartılmaması gerekir diyorum.

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
artırılması düşük rakam nedeniyle prestij üye olup milleti dolandıranlar yüzündendi yanlış hatırlamıyorsam, hadi bunu anladık-geçtik, peki prestij üyeliğin ne avantajı var yani prestij üye alanlara bu durum ne katıyor? ben 3 ay prestij üye oldum bir fark göremedim, bana bir artısı olsun 50 değil 100 $ olsa üye olacağım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.