Son zamanlarda php nin iyice ayağa düştüğünü ve 2 satır fonksiyon öğrenenin ve süslü bir site açıp kendini kurumsal firma gibi gösterip, script pazarladığını maalesef içim yana yana görmekteyim. Bundan 5-6 yıl öncesinde böyle bir yazılımın değeri 2500 - 3000 tl ler arasında idi. Bu durum gerçekler içler acısı ama hiç kendimi kasmaya niyetim yok ve bu pazarda yerimi alacağım, meslekdaşlarım 100 yemi düştü ben 50 yapacam. 50 emi düştü 25 yapacam, çok kafam bozulursa bedavaya bile verecem söz veriyorum. evet başlığı yanlış görmüyorsunuz sadece 150 TL ye ben bu scripti veriyorum. Sistem özelliklerini meslekdaşlarım gibi ballandıra ballandıra sayfalarca yazmaya gerek görmüyorum. Görünen köy klavuz istemez diyorum. Sadece şunu söyleyebilirim. Manşet resim ebatları hurriyet.com.tr ve milliyet.com.tr baz alınarak tasarlanmıştır. Yani buradan alacağınız resimler ince uzun durmayacaktır + sınırsız kategori + her kategoriye sınırsız gösteri kutusu yani 2 güncel 4 geçmiş haber kutusu tahsis edebilme.
Bu fiyata dahil harici yapacağım hizmetler.
1. Sitenize özel logo tasarım
2. Zevkinize göre 1 adet komple tema tasarımı
3. istenilen yerlere reklam alanı açma
4. Enalttaki footer ı sizin isteğinize göre kodlama
Şimdi geleyim asıl sürprize. Eğer hostingi benden alırsanız 100 TL ye kuracağım. Evet yine yanlış görmüyorsunuz. Böyle bir script zaten aylık 100 TL lik bandwith harcar. Buda ne demek script bedava demek. Bu fiyata dahil vereceğim harici hizmetler yine
Vereceğim hosting özellikleri
Türkçe C panel
2 GB alan
10 GB Bandwith
Türkiye Location
Sınırsız Mail
Sınırsız Subdomain
Antikangal
Teknik desteğimdende hiç kuşkunuz olmasın günün enaz 12 saati msn im açıktır her daim. Hiç bir zaman meşgul olmam hep müşterilerimle ilgilenirim. Şahsi siteniz niye kapalı diye soracak olanlarada şimdiden cevabımı söyleyeyim. Tam bir tasarım harikası üzerinde çalışıyorum. Çok yakında hizmete girecektir.
PM lerinizi bekliyorum. Saygılar.
Bu fiyata dahil harici yapacağım hizmetler.
Şimdi geleyim asıl sürprize. Eğer hostingi benden alırsanız 100 TL ye kuracağım. Evet yine yanlış görmüyorsunuz. Böyle bir script zaten aylık 100 TL lik bandwith harcar. Buda ne demek script bedava demek. Bu fiyata dahil vereceğim harici hizmetler yine
Vereceğim hosting özellikleri
Türkçe C panel
2 GB alan
10 GB Bandwith
Türkiye Location
Sınırsız Mail
Sınırsız Subdomain
Antikangal
Teknik desteğimdende hiç kuşkunuz olmasın günün enaz 12 saati msn im açıktır her daim. Hiç bir zaman meşgul olmam hep müşterilerimle ilgilenirim. Şahsi siteniz niye kapalı diye soracak olanlarada şimdiden cevabımı söyleyeyim. Tam bir tasarım harikası üzerinde çalışıyorum. Çok yakında hizmete girecektir.
PM lerinizi bekliyorum. Saygılar.