Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@gokmens rumuzlu kişi ile alışveriş yapmamanızı öneririm zira kendisine bir iş vermiştim işe başlamadan ücretin yarısını iş sonunda kalan miktarı ödeme yapıcaktım ki başlangıç olarak anlaştığımız fiyatın yarısını yollamıştım 2 gün içinde işin bittiğini söleyip geri kalan miktarıda istedi ve bende yaptığı işi görmek istediğimi söylediğim halde bana türlü türlü bahaneler uydurdu yok bilgisayarında sorun varmiş print alamıyormuş yok ip üzerinden tasarımı gösteremiyormuş (güvenlik nedeni ile miş) teamveawer gibi bağlantı sistemeleri ile gösteremiyormuş kısacası DOLANDIRICININ ÖNDE GİDENİDİR yolladığım miktar senden olmasa varsa yada olacaksa çoluğundan çocuğundan cıksın.
uygun fiyata yapabilecek bir arkadaşım mevcut.
bilişim eğitim merkezi web tasarım kursunu bitirdi sertifikası falan aldı.
eğer gerçek anlamda profesyonal bir iş düşünüyorsanız kendisini buraya yönlendiririm, aldığı eğitim dolayısıyla işinde oldukça iyidir diyebilirim.