Günboyu aradım cevap vermedin, bugün 00:11 de foruma girdin bildirim gelmiştir ismini etiketledim, mesaj attım, msn'den yazdım ona rağmen geri dönmedin. "Haklısın ama erkek sözü bu defa" demiştin "13'ünde gösterecek, 20'sinde teslim edecektin(3 aydır sürekli dediğin gibi...)" Ne gösterdin ne cevap veriyorsun. Ama ben ERKEĞİM, DELİKANLIYIM, SÖZÜMÜN ERİYİM... Değmeyecek biri olsan da 20'sinde demiştim susuyorum, 20 sinde işimi teslim et paranın geri kalanını al... Özür dileyip!(ki 3 aydır sallıyorsun özür dilemesi gereken sensin) bunları sileyim. Yok 20'sinde işimi teslim etmezsen burda r10'da wm'de zone'da konu açılacak, ayrıyetten idemama yönetimine dolandırıcı olduğunuz konusunda mail atılıp iş alımınız engellenecektir. Hafta içinde de paramı kuruşu kuruşuna geri ödemezseniz hakkınızda üyesi olduğum dernek avukatları aracılığıyla dava açılacaktır. Bu size son ihtarım olmakla beraber "Ben değil 500 milyarlar için adımı lekelemem" sözünüzün ardında durmanız için son şanstır. İNSAN OLUŞUMU, DEFALARCA MÜSAMAHA GÖSTERİŞİMİ, EKMEĞE VE EMEĞE OLAN SAYGIMIN su istimal edişiniz için son şanstır. İlgi ve bilgilerinize...
(Farklı bir konuda emeğinizin hakkı verilmiyor diye çığırtkanlık yapan, forum adminlerini dahi şikayet eden siz dilerim SADECE LAF KALPAZANLIĞI YAPMIYORSUNUZDUR MR. [MENTION=37812]Grafiti[/MENTION] ! )