3 gün önce sunucumu formatlamak zorunda kaldım. iyi niyetli progeniushosting.com da format olayı bıtene kadar sıtelerımı onun serverinde barındırabılecegını soyledi. bizde iyiniyetimizle kabul ettik. ama asıl maksatları bızım scrıptleri calmakmış anlayamadık. pıyasada bedava bulunan www.bermpat.com un scrıptını bıle calmaya tenezzül etmişler.
progeniushosting.com scrıptı alıp ixirhosting.com a kurmuştur. Aşağıdaki resim ikisinin arasındakı bagı gosterıyor.
progeniushosting.com ile konusmaya çalıştım bir sürü küfür yedim o kadar. Aşağıdaki linktede ixirhosting.com da silmeyi unuttugu benim extrame sayacımın linkleri var.
birde ödeme bildirimi sayfasında benim hesap numaralarımı degısmeyı unutmuslar ama banka bilgilerini değişmişler eferim.
yazıklar olsun dıyorum ve sizleride uyarıyorum bu adamlarla iş yapmayın.
progeniushosting.com scrıptı alıp ixirhosting.com a kurmuştur. Aşağıdaki resim ikisinin arasındakı bagı gosterıyor.
progeniushosting.com ile konusmaya çalıştım bir sürü küfür yedim o kadar. Aşağıdaki linktede ixirhosting.com da silmeyi unuttugu benim extrame sayacımın linkleri var.
birde ödeme bildirimi sayfasında benim hesap numaralarımı degısmeyı unutmuslar ama banka bilgilerini değişmişler eferim.
yazıklar olsun dıyorum ve sizleride uyarıyorum bu adamlarla iş yapmayın.