İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

randevum.com dan mail var

B

By-e

Misafir
ne tesadüf. Sanırım adamlar işlerine geldiklerini ödüyorlar.

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanada yapılmadı sanırım odeme ?

nasıl işlerine geldikleri adamlara 15 gunde 1020 uye kazandırdım daha ne olsun? 44000 tekil yollamısım.. Bu da işlerine gelmıyorsa neyse ... yolladıgım her 50 ziyaretciden biri uye oluyor..

M

muzikportal

Misafir
Benim sitelerinden biri açık şu anda ben reklam yayınlamaya devam ediyorum. Ben ekmek yediğim yere laf söylemem. Aylardır kullandığım sponsoruda 2 günde kötülemem.

B

By-e

Misafir
kim kötülemek isterki? neden hakkımızı alsak kötüleyelim. aylardır parasını alamayanlar var! Ekmeğini yiyemeyen adamlar ne yapacak peki ?
Hep bana hep bana.....

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
By-e' Alıntı:
kim kötülemek isterki? neden hakkımızı alsak kötüleyelim. aylardır parasını alamayanlar var! Ekmeğini yiyemeyen adamlar ne yapacak peki ?
Hep bana hep bana.....

katılıyorum.. +1

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
nası olunca ödüyolar ki bunlar? şu an şöyle Klikleme başına ödeme (41) 0.33 YTL Yaptığım üye sayısı : 2 Şu anki oran : 5 %

S

SaveTargetUs

Misafir
By-e' Alıntı:
Hep bana hep bana.....

Kaç aydır paranızı alamıyorsunuz¿

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
muzikportal' Alıntı:
Benim sitelerinden biri açık şu anda ben reklam yayınlamaya devam ediyorum. Ben ekmek yediğim yere laf söylemem. Aylardır kullandığım sponsoruda 2 günde kötülemem.

randevum.com la aran cok iyise konusta ödesinler paramızı.

M

muzikportal

Misafir
togan1903' Alıntı:
randevum.com la aran cok iyise konusta ödesinler paramızı.

Tanımıyorum randevum.com u. Sadece sponsorum ve reklamını yayınlıyorum. Ama sabretmesini biliyorum. togan1903 google reklamlarını yayınlıyormusun? check ne kadar zamanda geliyor. bozdurmak için ne kadar uğraşıyorsun? adbride yayınlıyormusun? Nekadar zamanda geliyor? Adbride Türkiye'ye para yollamayacakmış diye bir söylenti çıktı. Kimse parasını çekememiş. Açıklamada yok. Yandımı paralar içerde herkezin bir dünya parası var. Randevum.com dan ben en son 4 ay önce paramı çekmiştim. Bir açıklama yaptılar şu anda çalışma yapıyorlar paranızı yatıracağız dediler. demekki yatıracaklar. Paraları yatırmazlarsa kimse reklamları göstermez. Ve bu da onların kullanıcı kaybetmesi anlamına gelir. Bir çok sitede reklamları yayınlanıyor. Niye kullanıcısını kaybetsin. Ya biraz geniş düşünün sabretmesini bilin.

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adamlar birde odeme yaparlarsa o zaman ne olacak merak ediyorum herkes soyledigini yutacak parasini alip bi guzel ic edecek ve yine bannerleri koyup reklamlara devam edecek. Turkuz biz turk ...

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
KerneL32' Alıntı:
Adamlar birde odeme yaparlarsa o zaman ne olacak merak ediyorum herkes soyledigini yutacak parasini alip bi guzel ic edecek ve yine bannerleri koyup reklamlara devam edecek. Turkuz biz turk ...

bannerlerini yayınlamaya dewam edıyorum.. bakalım ne olacak.

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
randevum.com tasarım deiştirmiş yeni özellikler eklemiş ama odemeleri yapmaya zaman bulamamıs galiba:) gitti paracıklar..!

B

By-e

Misafir
ya arkadaşlar- inde ödeme yapılacak diyordu permission falan hani alan oldumu sadece soruyorum varmı gerçekten alan varsa bi söylesin ya gerçekten uyuz oldum bu işe ?

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hergun mail geliyor yarın hesabınaza gececek diye ama bu yarın nedense bir türlü gelmiyor.
HAdi Hayırlısı ....

muzikportal ... ... Randevumdan ilk abone oldugumda 2 hafta sonra 40 milyon aldım sonra sonra 1 ay oldu dahası yok ?????

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
togan1903' Alıntı:
hergun mail geliyor yarın hesabınaza gececek diye ama bu yarın nedense bir türlü gelmiyor.
HAdi Hayırlısı ....

muzikportal ... ... Randevumdan ilk abone oldugumda 2 hafta sonra 40 milyon aldım sonra sonra 1 ay oldu dahası yok ?????

iyi yine sana mail geliyor bize mail atmayıda tenezzul etmiyorlar :)

B

By-e

Misafir
bende ilk ay ödeme almıştım sonrası yok :) yahu varya geçekten zoruma giden şey neden Türkler bu işte böyle

Neden "Türküz Doğruyuz Çalışkanız" her zaman olmuyor..

Ben bannerlarını yayınlıyacam ödeme yapana dek, ama benim zoruma gittikçe bu olay onlarında zoruna gitmesi için elimden geleni yapacam.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.