İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Referans hadisesini protesto ediyorum.

e-Xtra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
belki subforum.iyinet.com acilsa, yeniler icin 3-5 baslik olusturulsa ve ne biliyim oradaki duruma gore forum.iyinet.com a uye alinsa da bu is her iki taraf icin cozum olabilir diyorum. tabi ki foruma yeni uyeler yeni site sahipleri lazim :) bizden isteyen gider yardimci olur onlara da... ama tadinda olmali hersey...

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
benimde desteklediğim, üye alımı zorlaştırılmalı fakat sonlandırılmamalı. ya da belli zamanlarda üye alımı yapılacaksa bu süre 8-12 hafta da bir olmalı. daha kısa olması durumunda caydırıcılığını daha uzun olması durumunda da cazibesini kaybedecektir. ayrıca fake pr ile satış veya link değişimi yapan, yapmaya kalkışan, link değişimi yapıp ertesi günü linki kaldıran ve bunu alışkanlık haline getirmiş kişiler ile paypal, hosting vs işlerle doğrudan dolandırıcılık yapan kişiler aynı kefeye konmalı ve forumdan süresiz uzaklaştırılmalı.

EDİT :
belki subforum.iyinet.com acilsa, yeniler icin 3-5 baslik olusturulsa ve ne biliyim oradaki duruma gore forum.iyinet.com a uye alinsa da bu is her iki taraf icin cozum olabilir diyorum. tabi ki foruma yeni uyeler yeni site sahipleri lazim :) bizden isteyen gider yardimci olur onlara da... ama tadinda olmali hersey...
mesajı aynı anda göndermişiz, bence bu sorun için en mantıklı çözüm senden gelmiş. 2.lig veya altyapı olayı ;) kesinlikle uygulanmalı derim...

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

+rep katiliyorum ayni sistemi daha once kapatilan bir forum vardi ismi lazim degil orda uygulanmisti.

Ayrica genclere destek olmamiz lazim madem muyap gibi telekom gibi kurumlar gelismemizi engelliyorlar, bari biz genclerimize yol acalim onlara destek olup yetistirelim.
uyeligin kapatilmasi muyap gibi diktator bir yaklasim olucaktir.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
+rep katiliyorum ayni sistemi daha once kapatilan bir forum vardi ismi lazim degil orda uygulanmisti.

Ayrica genclere destek olmamiz lazim madem muyap gibi telekom gibi kurumlar gelismemizi engelliyorlar, bari biz genclerimize yol acalim onlara destek olup yetistirelim.
uyeligin kapatilmasi muyap gibi diktator bir yaklasim olucaktir.

Hakkini savunmanin, cocugunun colugunun riskini aramanin adi ne zaman diktatorluk oldu?

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hemenpaylas.com gibi siteleri kapatmak rizik aramaksa bence dikatatorluktur.

Ayrica turkiyede yurtdisindaki webmasterler gibi kac tane iyi webmaster varki, tutturmusuz php asp gidiyoruz %80ni hazir script yada kopi paste. Cogu siteler ya sohbet siteleri ya forum siteleri ya mp3 siteleri hepsi birbirinin kopyasi, hamam ayni hamam sadece taslar degisik.

Ben istiyorumki bizim genclerimizde google gibi vbulletin gibi ne bilim smf gibi siteler yapsinlar, artik turk webmasterlar da buyuk projelere imza atsinlar kendi urunlerimizi uretelim.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Forum davetiye sistemi ile ilgili gectigimiz hafta icinde bir calisma yaptim. Calismanin sonuclarini bugun (Pazartesi) den itibaren gormeye baslayacagiz.
Gerektikce mudahaleler devam edecektir.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Ayrica turkiyede yurtdisindaki webmasterler gibi kac tane iyi webmaster varki, tutturmusuz php asp gidiyoruz %80ni hazir script yada kopi paste. Cogu siteler ya sohbet siteleri ya forum siteleri ya mp3 siteleri hepsi birbirinin kopyasi, hamam ayni hamam sadece taslar degisik.

Ben istiyorumki bizim genclerimizde google gibi vbulletin gibi ne bilim smf gibi siteler yapsinlar, artik turk webmasterlar da buyuk projelere imza atsinlar kendi urunlerimizi uretelim.

Bahsettiklerinizin gençlikle alakasını çözemedim.Vb,smf ,phpnuke yapımcılarının genç oldugunu nerden çıkardınız.
Bu tür portallar "tutturmuşuz asp php" dediğiniz programlama dilleriyle yazılıyor.Ve yazan kişilerde öyle genç değil.Yani uzun lafın kısası az laf çok iş.
Piste alalım efenim, bakalım nasıl yazıyorsunuz!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.