Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

REFİMDEN ÜYE OLUM 20 REKLAM BEĞENENE 1 $

AZAT42

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SİTE ÖDEME YAPIYOR ARKADASLAR .

PM ALABİLİR MİYİM DERKEN ÜSTADIM

elsaati

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
refinden üye oldum id:elsaati
Paypal mail: pm at göndereyim

AZAT42

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
KARDESİM SÖYLE AÇIKLIYIM BEN ÖDEMELERİ CUMA GÜNÜ 15:00 DA İŞ BANKASI YADA PAYPAL HESABINDAN YAPIYORUM BENİM VERDİĞİM REFERANS NUMARASINA ÜYE OLUP CUMA GÜNÜNE KDR REKLAM TIKLARSANIZ 20 REKLAM BASINA $ 1 KAZANIOSUNUZ MESELA CUMA GÜNÜ NE KDR 60 TEKLAM TIKLADIN 3 $ HAVALE GEÇECEĞİM .. VE GETİRDİĞİNİZ HER REFERANS BASINA 2 $ YOLLUYORUM SADECE REFERANS ETTİĞİNİZ KİSİNİN ADINI YAZMANIZ YETERLİ

BENİ BİLEN BİLİR ÖZELDEN MSJLARINIZI BEKLİYORUM

NEDEN BÖYLE BİRSEY YAPIYORSUN KARIN NE DİYENLER VAR TOPLU AÇIKLAMA YAPIYORUM . BİN REFERANS KASANA KADAR CEPTEN HARCIYACAĞIM REFERANSIM BİR SAYIYA ULASINCA ARTIK REFERANS TOPLAMICAM VE KENDİM KAZANACAM SAOLUN

SeBeReR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu adam ptc bank dan daha sahtekar kanmayın sözünde duran biri değil bütün forumdakilerin dikkatine...

elsaati

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
odemem yapilmadi.arkadas basli baslina bir sahtekar.adminlerim konuyla ilgilenirseniz sevinirim

KARDESİM SÖYLE AÇIKLIYIM BEN ÖDEMELERİ CUMA GÜNÜ 15:00 DA İŞ BANKASI YADA PAYPAL HESABINDAN YAPIYORUM BENİM VERDİĞİM REFERANS NUMARASINA ÜYE OLUP CUMA GÜNÜNE KDR REKLAM TIKLARSANIZ 20 REKLAM BASINA $ 1 KAZANIOSUNUZ MESELA CUMA GÜNÜ NE KDR 60 TEKLAM TIKLADIN 3 $ HAVALE GEÇECEĞİM .. VE GETİRDİĞİNİZ HER REFERANS BASINA 2 $ YOLLUYORUM SADECE REFERANS ETTİĞİNİZ KİSİNİN ADINI YAZMANIZ YETERLİ

BENİ BİLEN BİLİR ÖZELDEN MSJLARINIZI BEKLİYORUM

NEDEN BÖYLE BİRSEY YAPIYORSUN KARIN NE DİYENLER VAR TOPLU AÇIKLAMA YAPIYORUM . BİN REFERANS KASANA KADAR CEPTEN HARCIYACAĞIM REFERANSIM BİR SAYIYA ULASINCA ARTIK REFERANS TOPLAMICAM VE KENDİM KAZANACAM SAOLUN

cevap versene.dolandiricilik yapiyorsun bari cevap ver