Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

ReKLam Verilecektir

xaereo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
33
Ark hiti yUksek Olan 2 siteye sOhbet Linkinin reKlamını vermek istiyorum
mp3 eğlence aşk sevgi v.s Tarzdan sitelere şartlarım arasında reklamını vereceğim sitede sohbet linki kesınLıklen olmıyacaktır vede anlaşmamiz sürüdüğü sürece sohbet Linki aLmıyacaktır sohbeti LisansLi eschat uzerinden saĞlanacak http://www.turkweb.org sayfasındaki webmasterler İçin bedava sohbet odasi Linkindeki kodlar eklenecektir teKliflerinizi ister Burdan isTer pm YoluyLan yapabilirsiniz şUNUda beLirtim iNş herhangi bir sorun Çıkmadiği sürece reKlamım Kalici oLacaktır en az ihtimal 6 aydır fiatlarda anLaşirsak Bunu dahada uzatabiliriz
herkeSe iyi Çalişmalar

kriston

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
4
Forumda Konu acar Tek Tıkla sizin sohbet Bölumune giriş ide saglaya bilirim.

Senol

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
128
trdownload.org de ki forum link ini sohbewte cevirebilirim gunluk tekil hit 5000 6000 webservisten bakabvilirsinizi ziyaretciye acıktır webservis sayacımız

xaereo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
33
Şu aNlık 2 siteylen anlaşma saĞladım tABBii butce meselesi yuksek FiatLarLan reklam veremem 2 SİTEYE DAHA TEkLİFE Açiğim

calisko

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
30
15 gun boyunca odeme yapmadı hep bir bahane uydurdu iyiniyetimle bekledim ama hep aynı seyleri soyledi. Bende kaldırdım reklamını. Amacım bu kişiyi karalamak değil ama diğerlerinin bilgisi olsun ona göre davransın !

xaereo' Alıntı:
Ark hiti yUksek Olan 2 siteye sOhbet Linkinin reKlamını vermek istiyorum
mp3 eğlence aşk sevgi v.s Tarzdan sitelere şartlarım arasında reklamını vereceğim sitede sohbet linki kesınLıklen olmıyacaktır vede anlaşmamiz sürüdüğü sürece sohbet Linki aLmıyacaktır sohbeti LisansLi eschat uzerinden saĞlanacak http://www.turkweb.org sayfasındaki webmasterler İçin bedava sohbet odasi Linkindeki kodlar eklenecektir teKliflerinizi ister Burdan isTer pm YoluyLan yapabilirsiniz şUNUda beLirtim iNş herhangi bir sorun Çıkmadiği sürece reKlamım Kalici oLacaktır en az ihtimal 6 aydır fiatlarda anLaşirsak Bunu dahada uzatabiliriz
herkeSe iyi Çalişmalar

dorm

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
60
+1 calisko
31 aralıkta reklamını eklemem rağmen bana da ödeme yapmadı! ben hala kaldırmadım gerçi reklamı ya Allah'a havale edioz bakalım

VazgectimSenden

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
63
para almadan lütfen kimse reklam eklemesin.. Lafım bu konu için değil genel.. Ondan sonra reklam verende bi alem oluyor kimi zaman.. Vereceği reklam aylık 25 ytl bana 2 hafta deneme süresi istiyor bide..

Logaritma

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
12
Bunu dediğiniz çok iyi oldu arkadaşlar. Ben de diyorum neden böyle teşekkürler.

T

tikky

Misafir
pardon gözümden kacmisda , sen yanlis yapmissin pesin alip baslican bu islere :D