www.turkeytravel10.com reklam yerleşimimi nasıl buldunuz? nasıl durmuş. Gerekeni yapapıp clicklersiniz artık 
![]() |
![]() |
25-30dk önce açtım ortalama 3 tık 1$ falan oluyorUguG' Alıntı:Sitenin hiti kaç?
Google'da indexli mi? ve reklamlar ne kadar veriyor ortalama?
bu arada gerekeni yaptım:S
Herhangi bir click grubu falan yok. Yabancı ziyaretçiler geliyor artıkecho' Alıntı:bana click grubu kurulmuş gibi geldi banlanırsınız
rekalm yerleşimi güzel
StyLe' Alıntı:Öneriler iyi, hoş, güzelde ben sadece reklam yerleşimini sordum.
sidik yarışına ortam hazırlıyorsun. Biz yıllarca Türkçe sitelerden hakkımızla para kazanmayı denedik olmadı, evet oklarla kullanıcıyı teşvik ediyor olabilirim, sonuç olarak %80 kullanıcıyı dilediği noktaya ulaştıracağına eminim.ZIPPKIN' Alıntı:sadece sorduğuna cevap alamazsın, öyle seçme şansın yok, yani sadece kendi bakmak istediğin yere milletin odaklanmasını isteyemezsin, burada paylaşmışsan artıları da eksileride kabulleneceksin.
şu kadarını söylim, senin niyetin niyet değil ve bu niyetle hiç bir yere gidemezsin, buraya "gerekeni yaparsınız artık", sitede de "hotels info links" ve aşağı oklarla tıklamaya teşvik ediyorsun. (- rep ) buradakiler emin ol "gerekeni" yapar. site çok ama çok kötü olmuş, senin en son sorman gereken şey reklam yerleşimi, çünkü daha önce sitedeki genel yerleşimi fontları puntoları renkleri düzeltmen gerekir.
StyLe' Alıntı:sidik yarışına ortam hazırlıyorsun. Biz yıllarca Türkçe sitelerden hakkımızla para kazanmayı denedik olmadı, evet oklarla kullanıcıyı teşvik ediyor olabilirim, sonuç olarak %80 kullanıcıyı dilediği noktaya ulaştıracağına eminim.
cevabı en başta vermemen gerekirdi, devamını getirmeyecem.ZIPPKIN' Alıntı:>>Biz yıllarca Türkçe sitelerden hakkımızla para kazanmayı denedik olmadı,
daha da cevap vermiyorum.