google reklamları yazısını değiştiremezsiniz ama diğer renkleri (reklam veren url) değiştirirsiniz fakat bazı boyutlarda değiştirilmiyor
hiç bir renkte ve boyutta olmıyacaktır tahminimce Çünkü bu googlece kural ihlali sayılan bir uygulamadır.
Zaten reklam adı üstünde illa tıklanacak diye bi kahide yok.. Bu yüzden değiştirmeniz bile hile sayılır.
ganyan oynamiyoruz o yüzden tahmin yürütmüyoruz
hile değil renkleri değiştirmeye google kendi izin veriyor ama google reklamları yazan yeri değiştiremezsiniz
neredeyse 3 yıldır url arka planla aynı
fakat 300x250 boyutunda ve kulelerde buna izin vermiyor 468x60 px de sorun yok kesinliklede yasak değil yasak olsaydı emin olun google reklamları yazan yerdeki gibi bir önlemi alınırdı
yine değişecektir.Görünecektir urlurl rengine göre arka planı ayarlayın bide
ben ganyan oynuyoruz sanıyordum.Zaten verdiğin örnekteki reklam tipinde url çıkmıyor.Bahsettiğin ebattaki urlleri de reklamveren gözüksün dediği sürece evirsende çevirsen saklayamazsın.Saklarsanda kural ihlalidir.Burada kesin karar vermek istemedim.Bunun içinde bahsettiğin ganyan terimini hak etmediğimi düşünüyorum.Ben kendi doğrumu söledim.Sana doğru gelir yada gelmez orası senin sorunun.Cevabımla ilgileneceğine gidipde içinde geçen tahminimce kelimesine takılırsan, samanlıkta iğne ararsın.Ganyan oynamıyorsan, tahmin yürütmüyorsan öncelikle forumda arama yap ve o reklam boyutunda url nin çıkmadığını farket.Google zaten sana arka fonuna uygun kullan diye izin vermiş.Ancak reklamlarda oynama yapamayacağınıda belirtmiş.Kodu aynen kopyala yapıştır demiş.Panelden ne yaparsan yap aldığın kodda url yi yok edemezsin.Dene biraz sende anlarsın..