Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------
diyor.
belirttiğim site için kodu aldım koydum hala aynısı başka kod aldım koydum yine aynı.
Merhaba,
Biz anasayfanızı ve Reklam Store reklamlarınızı sorunsuz görüntülüyoruz. Sorun sizde devam ediyor mu? Belki bağlantıyla ilgili anlık bir problemdir.
İyi çalışmalar
Reklam Store Müşteri Hizmetleri
Destek çok hızlı bir cevap verdi.
2. siteme ekledim aynı sorun hala devam ediyor.
Reklamlar yüklenmiyor Tarih: 16.04.2007 17:55:52
2. bir siteme daha ekledim ve aynı sorun devam etmektedir. Bakınız : http://www.xxx.com
Ce:Reklamlar yüklenmiyor Tarih: 16.04.2007 18:02:50
Tekrar merhaba,
Bizim tarafımızda xxx.com'deki reklamlarınız da gayet normal açılıyor. yyy.com ana sayfadaki reklamlar da normal açılıyordu. Firefox, Interner Explorer 6 ve 7'de de kontrol ettik, herşey normal. Sizin kullandığınız web tarayıcısı nedir acaba?
Reklamlar yüklenmiyor Tarih: 16.04.2007 18:20:16
IE 6.0 kullanıyorum ancak sayfa yüklenmesi tamamlanmıyor uzun süre bekliyor yada tamamlanıp boş üst turuncu background değerim görülüyor.
Bende oyun sitende görünüyor reklam.ilginç ya aynen bendede kesinlikkle kodlarında bi sorun var
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.