Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Remote administrator (radmin)

B

batmanteam

Misafir
Ya bir allahın kulunda yokmu bu programın şifresi ya? demoyu yuklemisim bu defada serialini bulamiyorum devre dışı kalması cok kötü olur yardımlarınızın gelmesi umidiyle.
Saygilarimla.

SLiM_BoY

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
175
batmanteam' Alıntı:
Ya bir allahın kulunda yokmu bu programın şifresi ya? demoyu yuklemisim bu defada serialini bulamiyorum devre dışı kalması cok kötü olur yardımlarınızın gelmesi umidiyle.
Saygilarimla.

Uzaktan masaüstü bağlantısını kullansana ?

Romantlk

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
44
ya beyler ben bunu indirdim ip iyide girdim baglanmadı nası baglancas?

tolgahat

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
107
programın seriali cracı var. fakat burada yasak oldugu icin yazmıyorum. eğer ozelden de sormak yasak degilse ozelden pm at sana gonderebılırım.

Romantik: ayrıca senin soruna gelince, radminin client versiyonunu baglanmak ıstedıgın pc ye kurman lazım. sende server ile baglanacaksın.

tolgahat

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
107
Radmin sadece uzak masaustu olarak da kullanılmıyor ki ama. FileTransfer, falanda var. Yani Full bilgisayar yonetımı. Genelde cok bilgisayarlı bilgiişlrmler kullanıyor.

BabaPanter

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
46
tolgahat' Alıntı:
Radmin sadece uzak masaustu olarak da kullanılmıyor ki ama. FileTransfer, falanda var. Yani Full bilgisayar yonetımı. Genelde cok bilgisayarlı bilgiişlrmler kullanıyor.
Dinamik ip kullanıcıları için problem oluyor.o nedenle aynı işlemleri ip ye gerek kalmadan logmein.com ile yapabilirsiniz.