enteresan bir konu olmuş gelsin repler...iyinet' Alıntı:Bana rep veren fakat buraya yazmayan kullanicilar var, lutfen yazdigim dikkatli okuyunuz, bold yaptim.
Ayrica bunu hepinizin yapmasini istiyorum, size rep verenlere sizde rep verin...
3-5 rep onemli degil, 300-500 repimiz olsun.
rep verecegim derken aldiktr.st' Alıntı:enteresan bir konu olmuş gelsin repler...
ploop' Alıntı:devrimergin, faydalı olan ne burada anlamadım. herkesin katkı puanı yükseldi o kadar. eğer rep kullanımı artarsa (böyle suni artışlar değil tabi) bir etkisi olur, amaçlanan o gerçi.
@iyinet bu arada bu davetiye konusu çok can yakacak gibi. mesela msn listemde onlarca kişi var ve gelip davetiye istiyorlar. ben hangisinin atılmış olup olmadığını bilmediğim için kimseye vermiyorum mesela. zaten davetiye hakkım da yoktu, ama ben kimseye davetiye vermeyi düşünmüyorum. hiç kimsenin hareketlerinden sorumlu olmak istemem açıkçası.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.