İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Resim Yükle: Hızlı ve Kolay Resim Paylaşımı - resim yükle - resim paylaş

dikmenofficial

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
7 Ocak 2019
Mesajlar
25
Reaction score
1
Konum
Sakarya
imguploader.net sitesi 2019 tarihinde kurulmuş olan, barındırma ve paylaşma hizmeti veren bir resim upload sitesidir. Resim yükle bir çok avantajı sayesinde bir çok ünlü siteyi geride bırakarak ilk sıralara yerleşmiştir. Resim yükle güçlü sunucuları ve kaliteli alt yapısı ile kullanıcılara hızlı resim yükleme olanağı sağlar. Tamamen kullanıcı dostu ve kolay kullanımı olan bir arayüze sahiptir. Sitemize yüklenen resimler kalite kaybı olmadan ömür boyu sunucularımızda saklanır. Image upload hız konusunda diğer sitelere oranla daha başarılı bir resim upload sitesidir. Amacımız sizlere en hızlı resim yükleme olanağını sağlamaktır.
Sitemizdeki tüm resimler kullanıcılar tarafından yüklendiği için hiç bir resimden Resim yükle sorumlu tutulamaz. Sorumluluk tamamen şahsa aittir. Kötüye kullanım olduğunu düşündüğünüz resimleri İletişim sayfasından bize bildirebilirsiniz. Yöneticiler tarafından kontrol edildikten ve kötüye kullanımı onaylandıktan sonra resim sunucularımızdan silinir.


Site; https://imguploader.net
 
Son düzenleme:

tepe

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
24 Ekim 2018
Mesajlar
37
Reaction score
10
Bilgilendirme için teşekkür ederim, gerekli olduğu zaman kullanacağım.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst