TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.
Mp3 işi daha başlamadı sayılır. Bu çıkan reklamlar deneme çalışmaları. Asıl reklam bannerları ve içerikler hazırlanıyor.
(Bize gelen bilgi)
Şuanki durumu memnun edici değil tıklama başına 0.004YTL - 0.005 YTL bırakıyor. (Ultrasponsor istatistikleri)
Bekleyip görmek lazım.
Yaptığın büyük terbiyesizlik. Ringofon'un click saymıyor demeye kimsenin yüzü tutmasın. Bu zamana kadar sizlere trilyonlar dağıtan bir firmayı nasıl bir çırpıda karalıyorsun anlamış değilim. sistemde sadece yapılan attacklardan kaynaklanan MySQL hatası var. Daha click le tıklamayı birbirine karıştırıyorsun ve gelmişsin burda insanların içine kurt düşürüyorsun. Yaptığın sadece karalama. Farkında değilsin ama suç işliyorsun. İnsanları uydurduğun elementlerle fikirlerini çeliyorsun. Ben ringofonun yerinde olsam haksız ve delilsiz yere suçlama ve karalama yaparak insanları CE Bilişim A.Ş. ye karşı ayaklandırdığın için hiç acımadan hakkında suç duyurusunda bulunurdum.arkadaşlar boşuna eklemeyin sitenize saymıyor kayıt ettiklerinizi.
İlgili konu:
http://forum.iyinet.com/ortaklik-affliate/57037-ringofon-saymiyor.html
gün içinde api sisteminin devreye girmesini bekliyoruz. Şuan 20k lık bir sitede günlük sadece banner yöntemi ile 70-80 mp3 satışı olmaktadır. Yeni gelecek olan API ile pop-up yöntemini deneyerek iyi rakamlar kazanılacaktır. Ayrıca tıklama başı 0,004'ü nerden çıkardın bilmiyorum.Mp3 işi daha başlamadı sayılır. Bu çıkan reklamlar deneme çalışmaları. Asıl reklam bannerları ve içerikler hazırlanıyor.
(Bize gelen bilgi)
Şuanki durumu memnun edici değil tıklama başına 0.004YTL - 0.005 YTL bırakıyor. (Ultrasponsor istatistikleri)
Bekleyip görmek lazım.
duyduğuna değil gördüğüne inan.rezil bi tıklama başı ücret bence . .
şuan için GA'dan daha etkili diyebiliriz. Bu sitenin içeriğine göre değişiyor. Mp3 sitesinde Mp3 banneri ile çok iyi kazanç elde edebiliyoruz. Sohbet ve arkadaşlık sitelerinde de GA'dan çok iyi kazançlar elde ediyoruz.merhaba arkadaşlar ringofon un yeni eklediği mp3 satışları sizde ne durumda GA dan fazla bir kazancı oluyormu ?
Sen kimsinki benim terbiyesiz oldugumu söyleme cesarettinde bulanabiliyorsun?Yaptığın büyük terbiyesizlik. Ringofon'un click saymıyor demeye kimsenin yüzü tutmasın. Bu zamana kadar sizlere trilyonlar dağıtan bir firmayı nasıl bir çırpıda karalıyorsun anlamış değilim. sistemde sadece yapılan attacklardan kaynaklanan MySQL hatası var. Daha click le tıklamayı birbirine karıştırıyorsun ve gelmişsin burda insanların içine kurt düşürüyorsun. Yaptığın sadece karalama. Farkında değilsin ama suç işliyorsun. İnsanları uydurduğun elementlerle fikirlerini çeliyorsun. Ben ringofonun yerinde olsam haksız ve delilsiz yere suçlama ve karalama yaparak insanları CE Bilişim A.Ş. ye karşı ayaklandırdığın için hiç acımadan hakkında suç duyurusunda bulunurdum.
evet ringofonun bir nevi resellerı arkadaş o yüzden sert çıkmış, malum ekmek kavgası sonuçta...bazı firmalara yakınlıgın mı var bilmiyorum.
bence mumkun degıl tutmazTürkiye'de mp3 satışı işinin tutması çok zor gözüküyor şu an için...