arkadaşlar altaki görduğunuz yazilar banlandiğim forumdan alintidir 18 ay benden habersiz benden kontör cekilmiştir , zaten belirtmiştim konuyu açtiğimda 2006 da ile bu site acildiğinda bir ay reklamlarini yayinladiğima dahil. deneme amacli belki bir sefere mahsus melodi istenmiştir yemin ederim kesinlikle melodi istediğimi hatırlamiyorum diyelim istemişimdir 18 aydir neden bir sefer olsun bana bir sms atip arkadaşim bak uyesin buraya her hafta senden kontör cekiyoruz hasaplarina gelmemiştir kesin . birde yalanci diyor rongofon reklamcisi hem banlatiyor hemde hakaret ediyor yaziklar olsun size tek kelime ile turkiyede dolandirmadiğiniz insan kalmadi cep telefonunda bir sefer abone etirip milleti bilgilendirmek için alta ufak harflerle siyahin ustune gri yazip yazip sözde milleti bilgilendirme amacai ile ama milletin gözluklerle bile okuyamadiği yazi şekli ile veya görmediği bi şekilde yazdiğinizi her kes biliyor. yaziklar olsun size birde kendinizi buyuk aydan görup millet laf atiyorsunuz helal olsun size başka bir şey demiyorum. eğerki yalanci dolandirici siz değilseniz acaba kimlerdir.
Tekrar Merhaba Arkadaşlar. Konu kilidi açılmıştır.
Aklı sıra vicdanı rahatım diye geçinen arkadaşımızın abonelik raporu alt kısımda sunulmuştur.
Abone 2 Eylül 2006 tarihinde Askyeri.NET - AÅ�k Sevgi, Chat Sohbet, Burçlar, Mesajlar hesabına ait affiliateID numarası altından ÇAKKIDI melodisini isteyerek 3700 servisine WEB üzerinden üyelik gerçekleştirmiş, 06 MART 2008 tarihinde ise sisteme IPTAL SMSi göndererek üyelik iptalini gerçekleştirmiştir.
Bu arada senin ne kadar yalancı bir vatandaş olduğunu görmüş olduk. Hatırladığım kadarıyla askyeri.net bir zamanlar spam içerikli bir siteydi ve sana aitti.