İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ringofon un Dokunulmazliğimi Var Arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sohbet.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İki tane uyeliğim olmasina rağmen reklamlarini yayinlamadiğim sitenin benden habersiz 8 ay kontör cekmelerini 15 gun önce fark ettim, Vodafone muşteri hizmetlerini aradim bir yere uye olduğumu söylediler telefon numaralarini bana verdiler aradiğimda ise ringofon karşima cıktı, yani reklamlarini yayinlamadiğim sitenin neden melodilerini yukiyeyimki telime. bir forumda bunu webmaster arkadaşlarla paylaşmak istedim baylaştimda ama malesef bu gun giriş yaptiğimda banladiğimi fark ettim, 8 yıllık webmasterlik hayatimda ilk defa bir forumda banlanmişim, buda ister istemez ringofon un dokunmazliğimi var diye aklimda soru işaretleri oluyor.

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
parası var desek ? bahsettiğin forum malum forumsa gerçekten ayıp. Bu forumda'da öyle bir şey görürsem sanırım belleğimden silerim. Gerçi mesaj yazdığım kutunun üstünde kocaman reklamı var ama :)

Batux

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ringofonun kontur tuzagı oldugu daha önceleri cok yazıldı . sitelerinde yayınlayanlar kendi canı ne kadar yanıyosa sitenizden gidipte uye olanlarında o kadar canı yanmıştır emin olun. bence bir an önce ringofon tuzagından kurtulalım.
Bana Dokunmayan Yılan Bin YıL Yaşasın Zihniyetini Bitirelim Arkadaşlar.

Sohbet.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar inanin ALLAH tan uye olduğumu hatırlamiyorum kesinliklede uye olmiş değilim 2006 da ile cıktığından bu site bir ay reklamlarini yayinladim sahtekarlıklarını görunce hemen sitelerimden cıkardim linklerini şimdi bile bir cok reklam verenleri msn emde kayıtlı çok teklif etmelerine rağmen reklamlarini yayinlamiş değilim yayinlamamda kesinlikle . ALLAH bilir çocuk yaştaki kaç kişi şimdiye kadar babasindan annesinden abisinden habersiz telefonlarindan kayıt olmiştir ve ailesi ile sorun yaşamiştir ringofon ve onlarin reklamlarini bile bile yayinlayan webmasterler yuzunden, emin olun o para haramdir kimse o paradan hayır görmez benim gözumde hırsızlıktan başka bir şey değildir.

Sohbet.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Batux Yuce rabim her şeye kadirdir biz bitiremesekte ALLAH bitirecek inşallah. burdada ban yemesek iyi olur arkadaşlar:) hayırlısı bakalim.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Boyle bisey soz konusu olacagini zannetmiyorum ancak Ringofon adina Iyinetde bir muhattabiniz bulunmaktadir. Kendisine bildirim yapip burada merak ettiklerinize cevap vermesini rica edicem.

Sohbet.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Loi saolasin dostum teşekürler. cevap verirse sevinirim, eğerki bazı forumlar webmaster forumlari ise bence webmasterlerin o forumlarda hur özgür bi şekilde tartişa bilmeliler.

Sohbet.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İşte Örnek Reklamlari.

Dilediğiniz Numaraya Göndermek Üzere 50 SMS Kazandınız. | Tıkla Ve Kullan |

Sohbet.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar altaki görduğunuz yazilar banlandiğim forumdan alintidir 18 ay benden habersiz benden kontör cekilmiştir , zaten belirtmiştim konuyu açtiğimda 2006 da ile bu site acildiğinda bir ay reklamlarini yayinladiğima dahil. deneme amacli belki bir sefere mahsus melodi istenmiştir yemin ederim kesinlikle melodi istediğimi hatırlamiyorum diyelim istemişimdir 18 aydir neden bir sefer olsun bana bir sms atip arkadaşim bak uyesin buraya her hafta senden kontör cekiyoruz hasaplarina gelmemiştir kesin . birde yalanci diyor rongofon reklamcisi hem banlatiyor hemde hakaret ediyor yaziklar olsun size tek kelime ile turkiyede dolandirmadiğiniz insan kalmadi cep telefonunda bir sefer abone etirip milleti bilgilendirmek için alta ufak harflerle siyahin ustune gri yazip yazip sözde milleti bilgilendirme amacai ile ama milletin gözluklerle bile okuyamadiği yazi şekli ile veya görmediği bi şekilde yazdiğinizi her kes biliyor. yaziklar olsun size birde kendinizi buyuk aydan görup millet laf atiyorsunuz helal olsun size başka bir şey demiyorum. eğerki yalanci dolandirici siz değilseniz acaba kimlerdir.

Tekrar Merhaba Arkadaşlar. Konu kilidi açılmıştır.

Aklı sıra vicdanı rahatım diye geçinen arkadaşımızın abonelik raporu alt kısımda sunulmuştur.

Abone 2 Eylül 2006 tarihinde Askyeri.NET - AÅ�k Sevgi, Chat Sohbet, Burçlar, Mesajlar hesabına ait affiliateID numarası altından ÇAKKIDI melodisini isteyerek 3700 servisine WEB üzerinden üyelik gerçekleştirmiş, 06 MART 2008 tarihinde ise sisteme IPTAL SMSi göndererek üyelik iptalini gerçekleştirmiştir.

Bu arada senin ne kadar yalancı bir vatandaş olduğunu görmüş olduk. Hatırladığım kadarıyla askyeri.net bir zamanlar spam içerikli bir siteydi ve sana aitti.

cawbella

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir arkadaşimin başına geldi kontur yukluyorum devamlı azaliyor gibinsinden bir şeyler soyledi. Sohbet.org arkadaşimiz gibi müşteri hizmetlerini aradim ayni şekilde karşıma ringofon cıktı üyeliğimi iptal ettireceğimi soyledim nerdeyse küfür ediyordu karşıdaki edepsiz yaratik üye ederken binbir yalan atiyorlar iptale gelince asabi davraniyorlar

mehmet-ali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Herzaman söyledim söylüyorumda biraz para için bu tür ortaklıklara destek verenler kendi kişiliklerinden şüphe etsinler. Biz burda webmaster'ız / olmaya çalışıyoruz. Cahil insanlar değiliz hepimiz birşeylerle uğraşıyoruz. Bal gibide biliyoruz nasıl para kazandıklarını, kampanyalarını nasıl lanse ettiklerini. Acaba yayınlayanların ne kadar içi rahat.

Sohbet.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cawbella aynen dostum hak ve haklinin yaninda olduğu için teşekur ederim.bak adamlari hem beni forumda banlatmiş + hakaret etmiş kendi bilmez ,yani istediği gibi at koşturuyorlar nedense, kimse unutmasinki o milletin sirtindan bile bile para kazananlar milleti dolandiranlar ve dolandirilmalara araci olanlar yani webmaster arkadaşlar kesinlikle o kazandiğiniz paradan hayır görmiyeceksiniz haksiz bundan emin olun, ALLAH etmesin inşallah dediğim gibi olmazda, ama o para size veya ailenize ve sevdiklerinize kaza bela hastalık olarak kat kat fazlası i ile gele bilir. karar sizin arkadaşlar.

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Parayı bir kereye mahsus çekse birşey demeyeceğim her hafta silip süpürüyorlar kontörleri

Sohbet.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mehmet-ali keşke her kes senin gibi duşunse ama melesef duşunen çok az insan var. ben 2006 ayinda 1 ay kulandim ondan sonra hakikati öğrenince biraktim asla bir dahada sitelerimde reklamlarini yayinlamadim, millet e bakiyorum bile bile yayinliyor bir kaç kuruş haram para için. açtiğim bir konu sadece adamlari hem forumda banlati hemde çok af edersin edepsizde laflar söyledi, onun banlanmasi o gerekirken ben banlandim bu sahtekarlar koruyanlar yaziklar olsun tek eklime ile. kendisi yazmiş 2006 eylul ayindan uye olduğumu uye iptalim ise 6 mart 2008 yani tek bir melodi için adamlar bende habersiz tam 18 ay kontör cekmişler, kendi kendini ele veriyor zaten verdiği bilgi ile dunyanin nersinden bir melodi için insanlardan 18 ay kontör aliniyor, kesinlikle uye olmişte değilim bilgilerimi verirken 2006 da belki bana demiş ola bilirler hatırlamiyorum cunku, sana onay gelecek ole uye olacaksin demişte ola bilirler hatırlamiyorum cunki ole olsa bile insan 18 ayda bir sefer olsun uyarmazmi işte uyesiniz bilmem ne. bunlar dört kağitici tek kelime ile.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forum.iyinet.com da

1- hiç bir forum hakkında tartışılamaz...
2- bu forumda olmayan veya bu forumda yazılmamış hiç bi yazı hakkında tartışılamaz...
3- hiç bir oluşuma özelliklede paralel işler yapılıyorsa asla negatif yorum yapılamaz...

gelelim ringofon konusuna ...

bildiğiniz gibi ringofon telsim ile işe başladı yani burdaki problem telsimden kaynaklandı oraya numarasını giren herkes üye oldu avea da ve turkcell de ise bu durum değişmek zorunda kaldı çünkü avea ve turkcell bu şekilde üyeliği kabul etmedi.. (ben böyle hatırlıyorum) dolayısıyla şuan tek problem yanıltıcı reklamdan tüketici haklarınızı kullanabilirsiniz.. yasal olarak elinizde başka birşey yok.. tabiki burada ringofonu savunmuyorum.. sadece seçeneklerinizi gösteriyorum...

ringofon konusunu tartışmak hakkınız ancak diğer oluşumlar hakkındaki yazıları lütfen editleyelim arkadaşlar..

Sohbet.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mesela firar hangilerini edit leyelim? forum ismi yok dostum turkiyede binlerce forum var forum ismi verilmedikten sonra bunun kimse ne zarari vaer söylerimisin..

Sohbet.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vallahi arkadaşlar ben bunu çok iyi anladim bir ata sözu var doğru konuşani 9 köyden kovarlar gerçektenden çok doğru bir söz .

Marmara

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Abone 2 Eylül 2006 tarihinde www.askyeri.net hesabına ait affiliateID numarası altından ÇAKKIDI melodisini isteyerek 3700 servisine WEB üzerinden üyelik gerçekleştirmiş, 06 MART 2008 tarihinde ise sisteme IPTAL SMSi göndererek üyelik iptalini gerçekleştirmiştir.

Ringofon'da kesinlikle habersiz bir şekilde kontor çekilme olayı söz konusu olamaz. Böyle bir ahlaksızlığı Allah düşmanımın başına vermesin.

Arkadaşın sanırım hafızası biraz zayıf. Daha önce test amaçlımı veya başka amaçlamı ne bimiyorum ama 2006'nın Eylül ayında abonelik gerçekleştirmiştir. Delilleri ve loglarını istediği taktirde forum yöneticilerine iletebilirim.

Kanıtsız karalama ve iftira yaptığın için forum yönetiminden konuyu açan arkadaşın cezalandırılmasını rica ediyorum.

Saygılarımla.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Ringofon'da kesinlikle habersiz bir şekilde kontor çekilme olayı söz konusu olamaz. Böyle bir ahlaksızlığı Allah düşmanımın başına vermesin.

Arkadaşın sanırım hafızası biraz zayıf. Daha önce test amaçlımı veya başka amaçlamı ne bimiyorum ama 2006'nın Eylül ayında abonelik gerçekleştirmiştir. Delilleri ve loglarını istediği taktirde forum yöneticilerine iletebilirim.

Kanıtsız karalama ve iftira yaptığın için forum yönetiminden konuyu açan arkadaşın cezalandırılmasını rica ediyorum.

Saygılarımla.
Lutfen delillerinizi/loglarinizi tarafima iletiniz.

Kolay gelsin.

Marmara

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Lutfen delillerinizi/loglarinizi tarafima iletiniz.

Kolay gelsin.

Ringofon'dan karalamada bulunan arkadaşın abonelik detaylarını mesai saati içerisinde istemiştim. Şuan istirehatte olduğum için ss'leri mesai saatinde iletebileceğim.

Kişi kendi hesabından abonelik gerçekleştirdiği için İŞLEM YAPAN NUMARALARDAN kayıtlarını arıyorum. En kötü ihtimalle ilgili deliller sabah elinizde.

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.