google dublin engellemiş diye duyumlarım var, doğrumu bilmiyorum.
google bunu neden engellesin istiyen adwords kullanır reklam programının kurallarına göre reklamını verir istiyen adsense kullanır bu reklamları sitesinde gösterir ve ringofoncuların kullandığı sistemde yanlış bi durum yok eğer adwords buna imkan veriyorsa neden kullanılmasın.
bir kaç yıldır adsense yayıncısıyım iyi kötü adsense in ne olduğunu biliyorum ancak daha önce adwords kullanmamışltım taki google 100 ytl lik kupon yolluyana kadar. araya gitmesin diye 14 ytl ödeyerek aktive ettim nerde kullanıyım diye düşündüm aklıma daha önceden üye olduğum ringofon geldi en kolay o şekilde paraya dönüştürebilirdim yaptım bede en kralından bi kumanda reklamı
yayınlamaya başladım ve tbm (tıklama başı maliyet) olarakta maksimum 0,1 ytl yi seçtim en hızlı video sitelerinde eriyeceğini düşündüğüm içinde videoyla alakalı kelimeler ekledim reklam yayınlanmaya başladı adwords reklamı en iyi şekilde optimize edicek şekilde çalışan bi sistem bunuda o zaman öğrendim çünkü tıklama başına 0,04 ytl den reklamları eritti
şimdi bu durumda benmi cimri oluyorum yoksa adwords mu yada reklamların gösterildiği sitelermi kalitesiz
diyebilirsinizki benim sitem kaliteli oturmuş bi sağlık sitem var o sitedede ringo reklamları çıkıyor o zaman bu reklam veren ringocu arkadaşların yanlışı ve adwords un hatası ve bir nedende şu olabilir sağlıkla alakalı reklamverenin az olmasından dolayı istiyen istediği kelimeyi istediği site için kullanabiliyor sağlık reklamı tr de tr deki sağlık sitelerine yeticek kadar olsa diğer reklamların bu sitelerde gösterilme olasılığı düşer diye düşüyorum
konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilim yanlışım olduysa kusura bakmayın
son olarak benimde listemde 200 adet çoğunluğu ringofonla alakalı site engelli ancak 0,03 ortalamayla reklam gösteriyorum ve sitemde epilasyondan banka reklamına kadar çeşit çeşit reklam çıkıyor