ben " indirbir.com " nickli kişiyim Mustafa benim yanımda herkes değil.. ama adamın işine burnunu sokarsan cevap hakkı tanınır benim ortamımda... zaten Mustafa gerekli açıklamayı yapmıştır.
Haddini bilerek konuş arkadaşım.. Burda kimse kimsenin konusuna burnunu sokmuyor..
Neden bu kadar rahatsız oldunuz ufak bir yazıdan? gelip insan gibi diyemezmiydiniz, arkadaşım yanlışın var biz ringofon ile beraber çalışıyoruz diye..adammı öldürüyorum ben? yada bana gelip tatlı dille uyaranlara küfürmü ediyorum? kötümü davranıyorum? Siz once insan olmasını öğrenin, sonra gelin burda ekmek peşinde koşun!.. Şu saatten sonra muhattabımda deilsiniz bu buraya yazacağım son post olacak ve konunun uzamaması içinde susacağım.. Ama burda herkez haddini bilerek haraket ediyor. SİZ HARİC.. yakında dişli birine denk gelirsinizde uçururlar kellenizi. Süphem yok!.. Hadi eywaLLah..
Bu arada Bana karaktersiz diyen insan, Sayın Mustafa Vardarlı arkadaşım.. Şuan öyle büyük utanç duyuyorum ki anlatamam.. MSN'imden Harun nick'li arkadaş benden davetiye istedi ve kendisine sorduğum soru şuydu; davetiyeyi kime istiyorsun? oda bana Aydın diye bir arkadaşa dedi. bende kendisine güvendiğim için davetiye yolladım ve şuan anladım ki o davetiye sanaymış..Karaktersiz kimmiş bütün iyinet sakinleri görsün..
Saygılarımla..