İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

RoxiServers Olarak Adlandırılan Küstah

Ömer

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Mayıs 2006
Mesajlar
60
Reaction score
0
http://www.sercancakir.com/demo/hosting/ adresindende görmüş olduğunuz script birisine ücreti mukabiinde yapılmıştır. Ama RoxiServers adındaki şahıslar bu scripti ÇALIŞMIŞLARDIR ve kendilerine bunu adının hakan olduğunu legalpara ettikleri biri tarafından yapıldığını ve tasarımında RoxiServers deki Kemal adındaki birisine ait olduğunu legalpara etmektedirler. Msn de bunu belirtmemize rağmen kabul etmemiş ve işin sonucunda kendimize küfürler edilmiştir bizde bu gibi insanların bu piyasadan yararlanmamasını ve ve kazanç elde edememesini sağlamak için sitesinde kullandığı scripti (http://www.roxiservers.com/) tüm kullanıcılara ücretsiz dağıtmayı karar almış bulunmaktayız isteyen kişi ve şirketler bu scripti alıp ücretsiz olarak kullanabilirler herkeze hayırlı olsun. Kemal beyin biraz sıkıştırdıkdan sonra itiraflarına görede (her nekadar hakan dedi desede) bu script forumlarda geziyoruş evet bu saatten sonra yalan değil tüm forumları dolanacak sanırım buyrun bizim yaptığımız scriptin demo adresi http://www.sercancakir.com/demo/hosting/ buyrun buda scripti indirebileceğiniz download adresi http://www.sercancakir.com/demo/hosting.rar
msn de ne konutular diye merak edenler olursa buyrun buda msn deki konusma http://www.sercancakir.com/demo/konusma.doc (23 sayfa kadarcık) bu gibi adi düzenbaz ve yalancılarla umarım iş yapılmayacağı anlaşılmıştır.

özür dilerim herkezden ağzımı bozduğum için.
 

Adamin1i

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Ekim 2006
Mesajlar
162
Reaction score
0
Konum
Ankara
Her nekadar küfür içerikli bir mesaj yolladığınızı tasvip etmesemde düşmüş olduğunuz duruma gerçekten çok üzüldüm. Fakat şunuda unutmayın ki emek herzaman kazanır. Allah herzaman haklının yanındadır. Geçmiş olsun.
 

Ekselans

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Haziran 2006
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
izmir...
tasarımı baya editlemişler toplistlerin üstünde 1 puntoyla yazılmış kelimeler, hemen onların sağ tarafına konulan büyüklü küçüklü logolar, koca koca flashlar çok acemi işi olmuş tabi script aynıısı
Ömer script için saol
 

darXis

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mayıs 2003
Mesajlar
864
Reaction score
0
Konum
izmir
template editlemesi. Abartılacak bir durum yok millet neler yapıyor.
 

Ömer

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Mayıs 2006
Mesajlar
60
Reaction score
0
işin bi ilginç kısmıda dikkat ettiyseniz grafikleri biz yaptık demiyoruz sağdan soldan aldık diyoruz buna ramen ben yaptım diyor şahıs ve arkadaşımızın birde lakabı varmı gururla dile getiriyor

RoxiServers.com Sunucu Çözümleri / Satiş Departmanı ( Kemal ):
bana nami deger arap kemal derler sor piyasaya ogren hakkimda bilgityi ,



daha ne diyimki herşey ortada
 

raptor

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Ekim 2006
Mesajlar
853
Reaction score
0
geçmiş olsun ayrıca verdiğin script için saol
 
R

RoxiServers

Misafir
Sayın Yetkili:

Formunuzdaki bu bölümde , Firmamız hakkında Çıkar amaçlı Kötüleme Kampanyası yapılmaktadır.
Bu Kampanyanın Dolaylı yoldan reklamına destek vermektesiniz, ilk olarak böyle bir oyunda kullanılmanın etik olarak sizi rahatsiz edecegini düşünerek bu açıklamaları yapıyorum.
Bu şahıslara sizin sitenizden karşılık vermek şantajcılar ile bir şekilde muhattap olmak anlamına gelir. Çünkü yazılarına yeni yalanlar ve yeni yalan konuları ekleyerek bir şekilde çamur atma politikalarına devam edecekler.
Bunların para kazanma yollarından biride sizin sitenizi kullanmak oldugu apaçık ortada, bizden talep edilen para hakedilmemiş, şantaj ve hile yolu ile alınmak istenmektedir.
Bu şekilde daha öncede birçok kişiyi sıkıştırmaya çalıştıkları kurumumuz tarafından tesbit edilmiştir. Bu kişiler hakkında kanuni işlemler başlatılacaktır.
Ancak bu süre içinde sizleri aracı kullanaraktan bize saldırmalarını istemiyoruz. Sitemizde görüldügü üzere bu tür scriptler zaten Müşterilerimize ücretsiz olarak tarafımızca temin edilmektedir.
Bu durumdan anlaşılıcagı üzere isteyen herkez bu scriptleri kullanabilir.
Konuda haklı oldugumuz açıkca ortadadır.
Yukarıda açıklamalı olarak anlatılan nedenlerden dolayı sizden forumdaki ilgili konunun kaldırılmasını saygılarımızla arz ederiz.

---------------------------------------------------------------
İlgili Site :
http://www.roxiservers.com
---------------------------------------------------------------

http://www.roxiservers.com
Email: İ[email protected]
Msn : [email protected]
Msn : [email protected]
Kemal GÜNAY
 

Nescafe

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Eylül 2006
Mesajlar
82
Reaction score
0
Bende kaldırılmamasını arz ederim sayın iyinetadmin.
Evet, hersey ortada. Adamın scriptini calmıs kullanıyorsunuz.
 

hardiskim

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Mart 2006
Mesajlar
22
Reaction score
0
Destekleyenler nicki ile gezmedigin asp php marez forum yok simdi bize ayak çekme delikanlı ol biraz
 

Ömer

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Mayıs 2006
Mesajlar
60
Reaction score
0
hakkımda suc duyurusu açacaksan adresimi felan bulmaya hiç uğraşma isteyen her kişiye adresimi verebilirim benim alnım açık sana blöf yapıyor olsam kendi doklarımızı burdan millete vermezdim yiyorsa sende ver kodu herkez görecekki aynı kod ben senden hakkımız olan parayı istedim hepsi bu sende vermemek için dansöz oldun sadece ve sonunda kendince tehditler savurdun çokda tınnnn (tın sesinide duymuşsundur sanırım) sana karalama yapıyor olsam kendi ticari sitelerimide mesaja dahil eder milleti kendime çekmeye çalışırdım anlayacağın (ki anlayışın kıt) öyle bi amaca dahi tenezzül etmedim senin gibi bir ŞEREFSİZİN gerçek yüzünü herkez görsün diye yzdım bunu ve herkezede bunu kanıtlıyorum gördüğün gibi (belki görme özürün vardır göremiyorsundur=özürlü) yaptığımız işler belli yapacağımız işler belli senin gibi iki satır kod yazmaya aciz biri değiliz biz hele hele başkasının emeğiyle para kazanmaya çalışan bir HIRSIZ hiiiiç değiliz onun için ERKEKSEN çıkar özür dilersin yaptığını ŞEREFSİZLİĞİ kabul edersin anladınmı.
 

baktabul

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Eylül 2006
Mesajlar
62
Reaction score
0
arkadaslar , roxiservers.com adresine girdim baktim adamlar zaten musterilerine üçretsizz olarak dagıtıyorlar bu scripti
nasil bi olaydir bu anlayadim gitti ,

bi taraf zaten dagitiyor
bi taraf da burda dagitiyor

bana sorarsaniz , bu omer in bi numarası gibi geliyor bana...
hatta ben roxiservers.com bırde lınk verdım.... karsılıkısz :)
Bence Bu sekılde yazılmamalıydı... Ben BIraz Saygızca Buldum Ilk Yazılanı..
hımmmmm pr 5 lınk degısımı dıye konu baslatmıstım burada herkes ustune gelmıs barı ben karsılıksız lınk veremde... www.bebek.sevbeni.com pr 5
.... boyle yazılmamalıydı cunku....
 

Ömer

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Mayıs 2006
Mesajlar
60
Reaction score
0
o arkadaşa sor bakalım kaç gün önce koymuş onu sitesine benim bi oyunum olsa amacım ne olacak ha. sen sadece kendince haklı görüyor olabilirsin ben diyorumki adam gibi çıksın koysun siesini bire bir madem dağıtıyo görelim
 

n0tepad

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Mart 2006
Mesajlar
613
Reaction score
0
konuyla hic bir alakam yok, iki tarafıda hic bilmem.

arkadaslar güldürmeyin adam resmen gitmiş scripti degistirmiş birde üstüne üstün kendi resellerlarına veriyor mus

adam resellerine verince script herkes özür dilemeye başlanılmış. ne alaka anlayamadım !

ömer ben olsam direk giderim suç duyurusunda bulunrum.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst