lovemove ne dusuncelerini nede sozlerini kaale alinacak kisi olarak gormuyorum seni.
ben bana edilen terbiyesizligi goz onune seriyorum.sense hala turk erkegi dedigim icin ozur dilememi bekliyorsun..derdin nedir allah askina?ben hanginizin ozel hayatina girdimki siz benim hayatima dil uzatarakturk erkeklerinden darbe yemise benziyorgibi laflar ediyorsunuz.ben hanginizin ahlakini onurunu rencide ettimki siz.msn adresini alsan ne guzel olurgibi sine dusunup bir bayani bel alti meselesi olarak goruyorsunuz?acaba dunden suana kadar hanginizin IQ mis,akil dengesiymis olcdumde siz benimkini olcemeye ve yargilamaya hak gordunuz kendinize?yani bir bayanim ve tek benim sesim cikiyor diye saci uzun akli kisami olduk?geri zekalimi olduk?ben hanginize kufur ettimkiiyice pokunu cikarttinpoku da yuzunuze vurdum?feministmisin nesin gelmiş burada kadınları savunuyorsun.ben hanginize sen satanistmisin?feministmisin,gavurmusun,muslumanmisin dedimde siz hemcinsimi savunmakla beni feminist ediyorsunuz?siz sozde erkekler kendi hemcinsinizi savunurken hemde 1 er 2 ser degilde 5 er 10 sar ustume gelerek feminist olmuyorsunuzda.benmi feminist oldum?yaziklar olsun "turk'lugunuzede" "erkek'liginizede"...