Turkler hakkinda ben de genelleme yapabilirim, ben bayan degilim, sacim bir hayli kisa, aklim da bir hayli uzun. Turk erkeginin %95'i bos insan. Bos milliyetcilik naralari kimseyi kurtarmaz eger savundugunuz Turk insaninin yuceligi, muhtesemligi ise. O zaman sorarim ben Turkiye kacinci dunya ulkesi, insanlar nelerle ugrasiyor? Iste Turk erkegi! diye bir cumleyi gunde 5-10 kere kullaniyorum. Bunun cevabi "hadi ulen oradan akli kisa kadin!" , "iyice pokunu cikardin, sabah vidisina dondurdun" , "kadinin oldugu yerden anca bu kadar tartisma" mi olmali? Birakin webmasteri tekili cogulu sedoyu allah askina, birbirinize olan tutumlarinizdan bile hangi ulkede yasiyorsunuz belli degil. Kafasi calisan tek bir yurt kulu cikip da, hakli veya haksiz dahi olsa, bir toplumsal ortamda uzerine 5 kisi cullanmis bir bayani koruma zerafetini gostermis, ona da verdiginiz cevap, "git msn'ini iste, anlarsin ya haaağ" filan. Iste savundugunuz, genellemeyelim dediginiz Turk erkegi modeli eger kendiniz iseniz, sican kadin resmi arayan zihniyetten kac findik boyu ondesiniz?
Birbirimize saygi, sevgi, hosgoru. Turk olmak ile bu kadar gururluysak veya yapilan yanlislarin genellenmesine karsiysak, bunun aksini hareketlerimizle, guzel sozlerimizle ve hosgorumuzle ispat edelim. Bunu yapmadiktan sonra sen o veya bu sekilde google'dan kac hit almissin, zerre degerin yok.