İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Saçmalıyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

SempatiX

Misafir
mavidusler' Alıntı:
İyi de beyler madem bu kadar haklısınız da neden olayı kadın-erkek farkları ve genel olarak erkeklerin güçlülüğü, kadınların mantıksızlığı üzerine yıktınız! SILAM Türk erkeklerine bir laf söyledi diye verilen cevaplardan birisi şuydu: "Senin baban da bir Türk erkeğiydi". Sonra da kadınlara verip veriştirdiniz. Ama SILAM sizin gibi belden aşağı oynayıp size şu soruyu sorabilirdi: "Hepinizin anneleri de; küçümsediğiniz, aşağıladığınız, saçı uzun aklı kısa dediğiniz KADIN'lardandı." Bu bir kısır döngüdür ve ne kadının erkeğe, ne de erkeğin kadına bir üstünlüğü vardır. Birbirinden farklı oldukları doğru ama bu fark size extra ne kazandırıyor. Yazım yanlışlarıyla ilgili söylemedik şey bırakmadınız. Aranızda daha soru eki "mu"yu ayrı yazamayanlar ve bulunma hali "de" ile bağlaç olan "de"yi birbirine karıştıranlar var. Kimse burada bir başkasının gramer bilgilerini ve cinsiyetini eleştiremez, bunlardan dolayı küçümseyemez. Sadece yaptıklarını eleştirebilir. O sizin yaptığınız bir şeyi eleştirmiş, kendince haklı. Siz de karşılık vermişsiniz ki elbette bu da normal. SILAM biraz da tek kalmanın verdiği sinirden olsa gerek eleştiri dozunu artırıp genele yaymış ve sonra hepiniz birden konunun özünden çıkarak direkt ikincil olan ve sizce SILAM'ın daha haksız olduğu konuya atlamışsınız. Madem o kadar haklıydınız da neden asıl konu üzerine değil de erkeklik üzerine söylenen sözlerin üzerinde bu kadar durdunuz? Gururunuza mı dokundu? Madem kadınlar bu kadar ortalık karıştırıcı da siz çok mu sakinsiniz? Öyleyseniz neden içinizden biri çıkıp da o muhteşem akl-ı selimiyetini ortaya koyup konuyu yumuşatma gayreti içine girmedi?

Bana gelince... Ben de hile yaptım, hala daha da yapma gayreti içindeyim. Yanlış olduğunu da biliyorum ve biri beni suçlasa ona verebilecek tek cevabım olabilir: Evet ama ben diğerlerinin hilelerini önleyemeceğime göre neden geride kalayım!

Benden bu kadar... Bence konu kilitlenmeli...

Senin babanda bir Türk erkeği diyen bendim ve benim mesajalrımı okursa neger bayanlara hiç bir şekilde ithamda bulunmadım. Ve herzaman yanlış konuştuğunu dile getirdim. Burada gramer dersi vermiyoruz düşündüğünün anlatmanın gramer le fazla alakası yoktur. Ha vardır virgülü yanlış kullanırsın anlam değişir ama burada ondan kaynaklanan bir yanlış anlaşılmada mevcut degildir. Mesajlarımı dikkatlice okursan ne konuştuğumu iyi anlarsın... SILAM da benim nasıl konuştuğumu vede hakarette bulunmadığımı bildiği için bir başlıkta bana abla tokatı yersin diye bir espiriyle yaklaştı. Eger kötü bir yakıştırma felan olsaydı oraya ABLA kelimesini katmazdı ve birazda olsa samimi bir mesaj attı. Söyleyeceğim şuki SILAM yanlış bir kelime kullandı isteyerek söylemedi belki , belkide o anki sinirinden söyledi ama yanlış konuştu genelleme yapıp Türk erkeklerini karalıyarak bizde ondan bahsettik burada yoksa başka hiç bir kötü söz yada aşağılama olmadı aramızda. Bunuda mesajlardan çıkarmak mümkündür. Konuyu saptırmanın bir anlamı yok zaten bu konuyu biz kapatmaya çalışıyoruz irdelemenin bir manası yok. Olan oldu yaşanan yaşandı, yanlış anlaşılmalar ortaya cıktı, herşeyi gördük... Doğru ve yanlış ayrımı oldu... Konuyu dahada uzatmak manasızca...

M

mavidusler

Misafir
Bu tartışmanın içinde değilim, içine de girmeyeceğim! Asıl konu üzerinde kimin haklı kimin haksız olduğuna dair herhangi bir yorum yapmadım, umrumda da değil. Ben sadece olayın konunun dışına çıkılıp bir kısırdöngü üzerinde yoğunlaşılmasından rahatsızım. Besturk.Net'i eleştirsem kendimle de çelişkiye düşerim. (Ki ben de hile yaptığımı belirttim ve bunu da etik açıdan doğru bulmuyorum o ayrı konu) Ben hala daha tartışmanın boyutunun neden farklı bir alana sürüklendiğini anlamlandıramıyorum. Ve burada bir kızı/kadını acizlikle suçlamak ve bunu cinsiyetine bağlamak egolarınızı tatmin etmekten başka ne işe yarar?

M

mavidusler

Misafir
SempatiX' Alıntı:
Senin babanda bir Türk erkeği diyen bendim ve benim mesajalrımı okursa neger bayanlara hiç bir şekilde ithamda bulunmadım. Ve herzaman yanlış konuştuğunu dile getirdim. Burada gramer dersi vermiyoruz düşündüğünün anlatmanın gramer le fazla alakası yoktur. Ha vardır virgülü yanlış kullanırsın anlam değişir ama burada ondan kaynaklanan bir yanlış anlaşılmada mevcut degildir. Mesajlarımı dikkatlice okursan ne konuştuğumu iyi anlarsın... SILAM da benim nasıl konuştuğumu vede hakarette bulunmadığımı bildiği için bir başlıkta bana abla tokatı yersin diye bir espiriyle yaklaştı. Eger kötü bir yakıştırma felan olsaydı oraya ABLA kelimesini katmazdı ve birazda olsa samimi bir mesaj attı. Söyleyeceğim şuki SILAM yanlış bir kelime kullandı isteyerek söylemedi belki , belkide o anki sinirinden söyledi ama yanlış konuştu genelleme yapıp Türk erkeklerini karalıyarak bizde ondan bahsettik burada yoksa başka hiç bir kötü söz yada aşağılama olmadı aramızda. Bunuda mesajlardan çıkarmak mümkündür. Konuyu saptırmanın bir anlamı yok zaten bu konuyu biz kapatmaya çalışıyoruz irdelemenin bir manası yok. Olan oldu yaşanan yaşandı, yanlış anlaşılmalar ortaya cıktı, herşeyi gördük... Doğru ve yanlış ayrımı oldu... Konuyu dahada uzatmak manasızca...

Her ne kadar karşındaymışım gibi görünsem de +10 diyorum.
Kapansın ve bitsin bu saçma konu. Ben de öz itibariyle senin yukarıdaki söylediklerini söyledim veya söylemeye çalıştım...

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Başlığa uygun gidiyoruz. Beştürk Saçmalıyor. Beş türk -> trextra sempatix onder mavidüşler sılam . Aslında çok daha fazla türk sayılır bu konudada. Napalım başlık beştürk :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Turkler hakkinda ben de genelleme yapabilirim, ben bayan degilim, sacim bir hayli kisa, aklim da bir hayli uzun. Turk erkeginin %95'i bos insan. Bos milliyetcilik naralari kimseyi kurtarmaz eger savundugunuz Turk insaninin yuceligi, muhtesemligi ise. O zaman sorarim ben Turkiye kacinci dunya ulkesi, insanlar nelerle ugrasiyor? Iste Turk erkegi! diye bir cumleyi gunde 5-10 kere kullaniyorum. Bunun cevabi "hadi ulen oradan akli kisa kadin!" , "iyice pokunu cikardin, sabah vidisina dondurdun" , "kadinin oldugu yerden anca bu kadar tartisma" mi olmali? Birakin webmasteri tekili cogulu sedoyu allah askina, birbirinize olan tutumlarinizdan bile hangi ulkede yasiyorsunuz belli degil. Kafasi calisan tek bir yurt kulu cikip da, hakli veya haksiz dahi olsa, bir toplumsal ortamda uzerine 5 kisi cullanmis bir bayani koruma zerafetini gostermis, ona da verdiginiz cevap, "git msn'ini iste, anlarsin ya haaağ" filan. Iste savundugunuz, genellemeyelim dediginiz Turk erkegi modeli eger kendiniz iseniz, sican kadin resmi arayan zihniyetten kac findik boyu ondesiniz?

Birbirimize saygi, sevgi, hosgoru. Turk olmak ile bu kadar gururluysak veya yapilan yanlislarin genellenmesine karsiysak, bunun aksini hareketlerimizle, guzel sozlerimizle ve hosgorumuzle ispat edelim. Bunu yapmadiktan sonra sen o veya bu sekilde google'dan kac hit almissin, zerre degerin yok.

S

SempatiX

Misafir
mavidusler' Alıntı:
Bu tartışmanın içinde değilim, içine de girmeyeceğim! Asıl konu üzerinde kimin haklı kimin haksız olduğuna dair herhangi bir yorum yapmadım, umrumda da değil. Ben sadece olayın konunun dışına çıkılıp bir kısırdöngü üzerinde yoğunlaşılmasından rahatsızım. Besturk.Net'i eleştirsem kendimle de çelişkiye düşerim. (Ki ben de hile yaptığımı belirttim ve bunu da etik açıdan doğru bulmuyorum o ayrı konu) Ben hala daha tartışmanın boyutunun neden farklı bir alana sürüklendiğini anlamlandıramıyorum. Ve burada bir kızı/kadını acizlikle suçlamak ve bunu cinsiyetine bağlamak egolarınızı tatmin etmekten başka ne işe yarar?

İşte bu kadar kıt anlayışlısın. Sana ne anlatsam çare değil. Birincisi kadın erkek eşitliğinden bahsediyorsun sonrada
mavidusler' Alıntı:
...Ve burada bir kızı/kadını acizlikle suçlamak ve bunu cinsiyetine bağlamak egolarınızı tatmin etmekten başka ne işe yarar?

gibisinden bir kelime kullanıyorsun. Diger bir konu ise şunu unutmaki konu neredeyse kapanmıştı kimse bu konu hakkında artık mesaj atmıyordu ne SILAM ne ben nede başka bir arkadaşım ama sen sönmek üzere olan bir yangına körükle girmeyi tercih ettin ve bu konuyu uzatan sen oldun. Bunun çok iyi farkındasın bir tartışmaya girerek kendine rating yaptırmaya çalıştığınında ben farkındayım ama bu bir işe yaramaz... Kendin ol... Bu forumda 100 lerce insan var ve hiç kimsede benim yazdıklarımı okuyarak beni en ufak bir haksızlıkla suçlayamaz bu konu üzerinde. Çünkü herşeyi olduğu gibi olgunca vede terbiye sınırları içerisinde , kimseye laf atmadan dile getirdim. Konuyu uzatan sensin burada biz konuyu kapamıştık ki sen uzatmaya çalışıyorsun.
Herneyse arkadaşlar konumuz besturk.net in bir arkadaşın üyeliğine son vermesi ve sebep olarakda sebep yoktur yazılmasıdır... Buna cevap olarak besturk.net nickli arkadaşımız eg-zotik sitelerin listeden çıkarıldığını söylemektedir. Bazı arkadaşlarımızda listeden cıkarılan arkadaşımıza sende besturk gibi olursun gibisinden mesaj atıp besturk.net in yaptığı hileleri göstermiştir. Bu hileler arasındaki bazı kelimeler gerçekten insanın canını sıkacak, iştah kaçırıcı ve utanç verici kelimelerdiki buna besturk.net nickli arkadaşımızdan onlar siteme giren kişilerin yaptığı arama sonucu listelenmiş kelimelerdir cevabı geldi. Ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır. SILAM nickli arkadaşımızda bunun hak yenilmesi olduğunu haklı olarak dile getirdi... ( Diger konuyu katmıyorum kapandı bilinsin o konu) Buna karşılık olarakda doğru veya yanlış olduğuna dair siz degerli arkadaşalrımız yorumlarınızı yazıyorsunuz. Benim şahsi görüşüm olarak bunun doğru olmadığını dile getirdim ama sonuç olarak herkes kendi iyiliğini düşündüğün için bunu yapan arkadaşada agır ithamda bulunma hakkına sahip degiliz. Buna google çözüm getirmeli. Bunu yapan tek kişi besturk degil. Sonuç olarak bunu yapan onlarca site var. Besturk bunu bıraksa onalr bu işe devam edecek vede hitleri onalr alacak. Buna karşılık olarak besturk de onlar alacağına ben alırım diye yaptığı işe devam eder. Konumuzun başlığı bu boyutta ilerlemektedir başka şeyler karıştırmayalım lütfen arkadaşlar. Herkese bol hitli günler...

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Angelo' Alıntı:
Birbirimize saygi, sevgi, hosgoru. Turk olmak ile bu kadar gururluysak veya yapilan yanlislarin genellenmesine karsiysak, bunun aksini hareketlerimizle, guzel sozlerimizle ve hosgorumuzle ispat edelim. Bunu yapmadiktan sonra sen o veya bu sekilde google'dan kac hit almissin, zerre degerin yok.

+1 sevgi ve hoşgörü..

O

onder

Misafir
hiç güleceğim yoktu :D

Angelo' Alıntı:
Turkler hakkinda ben de genelleme yapabilirim, ben bayan degilim, sacim bir hayli kisa, aklim da bir hayli uzun. Turk erkeginin %95'i bos insan. Bos milliyetcilik naralari kimseyi kurtarmaz eger savundugunuz Turk insaninin yuceligi, muhtesemligi ise. O zaman sorarim ben Turkiye kacinci dunya ulkesi, insanlar nelerle ugrasiyor? Iste Turk erkegi! diye bir cumleyi gunde 5-10 kere kullaniyorum. Bunun cevabi "hadi ulen oradan akli kisa kadin!" , "iyice pokunu cikardin, sabah vidisina dondurdun" , "kadinin oldugu yerden anca bu kadar tartisma" mi olmali? Birakin webmasteri tekili cogulu sedoyu allah askina, birbirinize olan tutumlarinizdan bile hangi ulkede yasiyorsunuz belli degil. Kafasi calisan tek bir yurt kulu cikip da, hakli veya haksiz dahi olsa, bir toplumsal ortamda uzerine 5 kisi cullanmis bir bayani koruma zerafetini gostermis, ona da verdiginiz cevap, "git msn'ini iste, anlarsin ya haaağ" filan. Iste savundugunuz, genellemeyelim dediginiz Turk erkegi modeli eger kendiniz iseniz, sican kadin resmi arayan zihniyetten kac findik boyu ondesiniz?

S

SempatiX

Misafir
Arkadaşalr bu konuyu kapamıştık lütfen irdelemiyelim... Tekrar hatırlatma için yazıyorum buraya....

Arkadaşlar konumuz besturk.net in bir arkadaşın üyeliğine son vermesi ve sebep olarakda sebep yoktur yazılmasıdır... Buna cevap olarak besturk.net nickli arkadaşımız eg-zotik sitelerin listeden çıkarıldığını söylemektedir. Bazı arkadaşlarımızda listeden cıkarılan arkadaşımıza sende besturk gibi olursun gibisinden mesaj atıp besturk.net in yaptığı hileleri göstermiştir. Bu hileler arasındaki bazı kelimeler gerçekten insanın canını sıkacak, iştah kaçırıcı ve utanç verici kelimelerdiki buna besturk.net nickli arkadaşımızdan onlar siteme giren kişilerin yaptığı arama sonucu listelenmiş kelimelerdir cevabı geldi. Ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır. SILAM nickli arkadaşımızda bunun hak yenilmesi olduğunu haklı olarak dile getirdi... ( Diger konuyu katmıyorum kapandı bilinsin o konu) Buna karşılık olarakda doğru veya yanlış olduğuna dair siz degerli arkadaşalrımız yorumlarınızı yazıyorsunuz. Benim şahsi görüşüm olarak bunun doğru olmadığını dile getirdim ama sonuç olarak herkes kendi iyiliğini düşündüğün için bunu yapan arkadaşada agır ithamda bulunma hakkına sahip degiliz. Buna google çözüm getirmeli. Bunu yapan tek kişi besturk degil. Sonuç olarak bunu yapan onlarca site var. Besturk bunu bıraksa onalr bu işe devam edecek vede hitleri onalr alacak. Buna karşılık olarak besturk de onlar alacağına ben alırım diye yaptığı işe devam eder. Konumuzun başlığı bu boyutta ilerlemektedir başka şeyler karıştırmayalım lütfen arkadaşlar. Herkese bol hitli günler...

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yeter Biri Kitlesin şu Konuyu. Beş Türk Değil Tüm Türkler Saçmalamaya Başladi.

M

mavidusler

Misafir
1- Popülaritemi artırmak istesem konuya ilk başta balıklama dalar ve besturk.net'e veryansın ederdim.
2-Konunun uzunluğundan dolayı mesajı yazdığım ana kadar sadece ilk sayfayı okumuştum ve devamını okuduğum ilk anda da cevabımı yazdım.
3- İki alıntı arasında beni "kıt anlayışla" suçladığın ve mantık hatası varmış gibi gösterdiğim cümlelerim arasındaki mantık hatamı söyleyebilirsen imzam 10 gün boyunca "ben kıt anlayışlı gerzek biriyim" olarak kalacak. Ama eğer söyleyemezsen veya söylediğini ıspatlayamazsan asıl sen anlamadığın için kıt anlayışlı olarak bilineceksin.
4- Konunun kapanması için; şahsıma bir hakaret gelmedikten sonra bu topic altına tek bir yazı dahi yazmayacağım...

B

besturk.net

Misafir
-------------------------------------------------
Hazır yeri gelmişken uzun süreden açıklamak istediğim bi konuya değinmek istiyorum.
Bizim ismimiz Beş türk değil yani 5 tane türk sitesi diye bişey yok.
İsmimiz Best Türk tür. Yani en iyi türk anlamına gelmektedir.
Aradaki t'nin bi tanesi düşüyor sanırım ondan şaşırdınız.
Neyse dikkat ederseniz sevinirim
Saygılar...
--------------------------------------------------

S

SempatiX

Misafir
mavidusler' Alıntı:
1- Popülaritemi artırmak istesem konuya ilk başta balıklama dalar ve besturk.net'e veryansın ederdim.
2-Konunun uzunluğundan dolayı mesajı yazdığım ana kadar sadece ilk sayfayı okumuştum ve devamını okuduğum ilk anda da cevabımı yazdım.
3- İki alıntı arasında beni "kıt anlayışla" suçladığın ve mantık hatası varmış gibi gösterdiğim cümlelerim arasındaki mantık hatamı söyleyebilirsen imzam 10 gün boyunca "ben kıt anlayışlı gerzek biriyim" olarak kalacak. Ama eğer söyleyemezsen veya söylediğini ıspatlayamazsan asıl sen anlamadığın için kıt anlayışlı olarak bilineceksin.
4- Konunun kapanması için; şahsıma bir hakaret gelmedikten sonra bu topic altına tek bir yazı dahi yazmayacağım...

Kıt anlayışlı dememin sebebi ben orada konuyu açıklığa kavuşturdum, bir ithamda bulunmamama ragmen sen halan daha suçlama yapıyorsun. İkinci bir konu ise kadın erkek ayırımı yok diyorsun, üstünlük yok diyorsun yani kadın erkek eşitliğinden bahsediyorsun ama daha sornaki mesajda bir kadının üstüne gitmekten dolayı acizlikle suçluyorsun. Eger kadın erkek eşitliği var diyorsan bir kadının yada erkeğin üzerine gidilmesi seni bu kadar sıkıntıya sokmamalı düşüncesindeyim. Ben orada açıkladım bütün mesajlarımı okuyanlar görecekki hiç bir ithamda yada kötü sözde bulunmadım, gerçek neyse sen onu söyledim. Vede konuyu tam kapatmıştıkki sen tekrar körükledin... Benim bu kadar çabama ragmen sen beni suçladığın içinde bir anlamda kıt anlayışlı dedim çünkü o kadar çabamı sen anlamayıp, üsteledin... Herneyse durum görülüyorki benim imzama kıt anlayışlı yazmamı gerektirecek bir şey yok. Senden de yazmanı beklemiyorum... Bir konu hakkında anlaşamayıp ters düşmüş olabiliriz ama kimseyi rezil etmek davasında degilim ben. Canın sağolsun... Herkes kimin ne yazıdığını ne söylediğini gördü burada ve herşey apacık ortada... Artık uzatmayalım bu davayı ve az önceki yazımı tekrar yenilemek istiyorum...

Arkadaşlar konumuz besturk.net in bir arkadaşın üyeliğine son vermesi ve sebep olarakda sebep yoktur yazılmasıdır... Buna cevap olarak besturk.net nickli arkadaşımız eg-zotik sitelerin listeden çıkarıldığını söylemektedir. Bazı arkadaşlarımızda listeden cıkarılan arkadaşımıza sende besturk gibi olursun gibisinden mesaj atıp besturk.net in yaptığı hileleri göstermiştir. Bu hileler arasındaki bazı kelimeler gerçekten insanın canını sıkacak, iştah kaçırıcı ve utanç verici kelimelerdiki buna besturk.net nickli arkadaşımızdan onlar siteme giren kişilerin yaptığı arama sonucu listelenmiş kelimelerdir cevabı geldi. Ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır. SILAM nickli arkadaşımızda bunun hak yenilmesi olduğunu haklı olarak dile getirdi... ( Diger konuyu katmıyorum kapandı bilinsin o konu) Buna karşılık olarakda doğru veya yanlış olduğuna dair siz degerli arkadaşalrımız yorumlarınızı yazıyorsunuz. Benim şahsi görüşüm olarak bunun doğru olmadığını dile getirdim ama sonuç olarak herkes kendi iyiliğini düşündüğün için bunu yapan arkadaşada agır ithamda bulunma hakkına sahip degiliz. Buna google çözüm getirmeli. Bunu yapan tek kişi besturk degil. Sonuç olarak bunu yapan onlarca site var. Besturk bunu bıraksa onalr bu işe devam edecek vede hitleri onalr alacak. Buna karşılık olarak besturk de onlar alacağına ben alırım diye yaptığı işe devam eder. Konumuzun başlığı bu boyutta ilerlemektedir başka şeyler karıştırmayalım lütfen arkadaşlar. Herkese bol hitli günler...

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sempatix sende çok uzatıyosun ama şimdi oda cewap vericek sen yine destan yazıcaksın. Forum diye herkes tartışmak zorunda değil heralde. Orta yolunu bulalım bu işin. Kimse birşey yazmasın.

LÜT
FEN

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Konu neden kitlenecekmis anlayamadim begenmeyen okumasin. Burada insanca birseyler yazmaya calisan bir azinlik var, birileri de gelip verecek hicbir cevaplari olmadigi icin ilkokul cocuklari gibi hic gulecegim yoktu, soylediginin 2 kati sana girsin tadinda misket oynuyorlar. Turk'un Turk erkeginin savunmasi bu kisilere dusmus, beni uzen o. Buna cevaben "muhaahahah" yazilmasini talep ediyorum.

S

SempatiX

Misafir
trextra' Alıntı:
Sempatix sende çok uzatıyosun ama şimdi oda cewap vericek sen yine destan yazıcaksın. Forum diye herkes tartışmak zorunda değil heralde. Orta yolunu bulalım bu işin. Kimse birşey yazmasın.

LÜT
FEN

Seninle polemige girmeyeceğim cünkü konunun kapatılması için en çok çaba gösteren benim... Dikaktli okursan mesajımı her mesajdan sonra artık konu kapansın diye konunun geçmişiyle alakalı bir özet yolluyorum. Ama sen hala bunun farkına varamamışsın herneyse konu kapanmıştır benim için... Artık bu konu hakkında birşey yazmak istemiyorum... Son söyleyeceğim işe su Angelo burada ben dahil Türk erkeklerinin grurunu savunan arkadaşlarımın gülünecek hali yok takdir edilecek halleri var. Bunu anlayana ne mutlu anlamayanda gitsin kumda oynasın... Konu benim için kapanmıştır herkese iyi günler...

Bu Bir Eklentidir ;

mavidusler nickli arkadaşımla konuyu özelde konuşup tatlıya bağladık. Yanlış anlaşılma dolayısıyla aramızda bir elektriklenme olduğu kanısına vardık. Kendisi konuya artık mesaj yazmayacağını söylediği için benim mesajıma bir cevap yazmadı ve bende konu uzamasın ve bazıları popülerite davasına konuyu uzatıyor diye mesaj atmasın diye buraya eklenti yapmayı uygun gördüm... Herkese bol hitli günler...

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu seni mutlu edecekse "muhaahahah" diyorum yüzüne karşı. iyinet lokavt yapıcak sayemizde. Türklük ya da erkeklik tartışılmaz herkes kendine göre yaşar. Türklükten en ufak bir şikayeti olanın kendi bileceği iştir.
Bütün şerefsizliklerin, dolandırıcılıkların ve suçların en üst düzeyde ve en çirkin şekilde yapıldığı bir ülkede yaşayıp hala bu ülkeyi dünyanın en iyi en huzurlu ülkesi olarak görebilmektir Türklük. Gerçekten sevmeyi bilmektir. istemeyen ya da şüphesi olan kendinden şüphe etsin. Türklükten değil.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
"Ne Mutlu Türküm Diyene"

benim içinde kapandı konu sempatix katılıyorum sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5