İyi de beyler madem bu kadar haklısınız da neden olayı kadın-erkek farkları ve genel olarak erkeklerin güçlülüğü, kadınların mantıksızlığı üzerine yıktınız! SILAM Türk erkeklerine bir laf söyledi diye verilen cevaplardan birisi şuydu: "Senin baban da bir Türk erkeğiydi". Sonra da kadınlara verip veriştirdiniz. Ama SILAM sizin gibi belden aşağı oynayıp size şu soruyu sorabilirdi: "Hepinizin anneleri de; küçümsediğiniz, aşağıladığınız, saçı uzun aklı kısa dediğiniz KADIN'lardandı." Bu bir kısır döngüdür ve ne kadının erkeğe, ne de erkeğin kadına bir üstünlüğü vardır. Birbirinden farklı oldukları doğru ama bu fark size extra ne kazandırıyor. Yazım yanlışlarıyla ilgili söylemedik şey bırakmadınız. Aranızda daha soru eki "mu"yu ayrı yazamayanlar ve bulunma hali "de" ile bağlaç olan "de"yi birbirine karıştıranlar var. Kimse burada bir başkasının gramer bilgilerini ve cinsiyetini eleştiremez, bunlardan dolayı küçümseyemez. Sadece yaptıklarını eleştirebilir. O sizin yaptığınız bir şeyi eleştirmiş, kendince haklı. Siz de karşılık vermişsiniz ki elbette bu da normal. SILAM biraz da tek kalmanın verdiği sinirden olsa gerek eleştiri dozunu artırıp genele yaymış ve sonra hepiniz birden konunun özünden çıkarak direkt ikincil olan ve sizce SILAM'ın daha haksız olduğu konuya atlamışsınız. Madem o kadar haklıydınız da neden asıl konu üzerine değil de erkeklik üzerine söylenen sözlerin üzerinde bu kadar durdunuz? Gururunuza mı dokundu? Madem kadınlar bu kadar ortalık karıştırıcı da siz çok mu sakinsiniz? Öyleyseniz neden içinizden biri çıkıp da o muhteşem akl-ı selimiyetini ortaya koyup konuyu yumuşatma gayreti içine girmedi?
Bana gelince... Ben de hile yaptım, hala daha da yapma gayreti içindeyim. Yanlış olduğunu da biliyorum ve biri beni suçlasa ona verebilecek tek cevabım olabilir: Evet ama ben diğerlerinin hilelerini önleyemeceğime göre neden geride kalayım!
Benden bu kadar... Bence konu kilitlenmeli...