İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Saçmalıyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O

onder

Misafir
SILAM' Alıntı:
ben de bildigin clasik turk kizlarindan degilim diyeyim..alismissin cevrendeki dili yok ev isinden ev disina cikmayanlardan:) ben birseyleri mana bulup ne seni nede ortaligi yumusatmaya calismiyorum..hani nerdese aglayarak "sıkıldım, bana baskı yapıyorsun, kadınım diye böyle yapıyorsunuz" diyen kadinlardanda degilim..

haha tamam tamam sen haklısın. kapatın bu konuyu ya :D

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayır ortada birşey yokken tüm yükü erkeklerin üzerine atmak benim ve forumdaki erkeklerin canını sıktı. evet özür dilemelisin yada ben yanlış bir kelime kullandım demelisin. ama hala kendinden taviz vermiyorsun. burada sadece ben değil herkes senin söylediğinin yanlış olduğunu söylüyor sen kabullenmiyorsun. burada bayan olman hiçbirşeyi değiştirmez aynı lafları erkek kullansaydı aynı tepkiyi alırdı. lütfen artık bu forum ortamını amacına uygun olarak kullanalım. şuanda konuştuğumuz bölüm webmaster bölümü ve bizim tartıştığımız konulara bak.

E

erotikbul

Misafir
SILAM komiksin. Sitem 7bin tekil alıyor hakkıyla demişsin, çook meraklandım şimdi ne acaba siten ? Bir söylesen de baksak ?

Klavyeyi bu şekilde kullanman ile nasıl bir site yaptın da 7bin hakkıyla tekil aldırdın. Yoksa ........ site mi yaptın ?? :) :D

S

SILAM

Misafir
konunun birini kapattikda yeni konumu acalim diyoruz?:)size sadece bir ip ucu vereyim : hilesiz,sahte sayfasiz ve hitsiz bir site kendiniz dusunun bulursunuz:)
Yoksa .......site mi yaptın ?? yuhh yani.. :mad:

S

SempatiX

Misafir
SILAM' Alıntı:
konunun birini kapattikda yeni konumu acalim diyoruz?:)size sadece bir ip ucu vereyim : hilesiz,sahte sayfasiz ve hitsiz bir site kendiniz dusunun bulursunuz:)

Bak yine Türkçe'yi yanlış kullandın. 7000+ hitim var diyorsun sonra

SILAM' Alıntı:
hilesiz,sahte sayfasiz ve hitsiz bir site ...

diyorsun. Normalde hilesiz ve sahte sayfadan hit kazanmayan bir site diyecektin sanırım :D

SILAM gerçekten bir özür borçlusun...

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Googleden bana gelen maile göre mühendizleri yeni bir proje ile ilgili çalışmaktalamış yani işleri cok ygunmuş index lenme oyaı kalkacakmış yani her gün arana kelime sırası cıkan site sırası degişecekmiş..

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Kadının olduğu yerde hiçbir zaman düzen sağlanamaz. Bu konu fazla uzamıştır. 1 kadın çeneye geldiğinde 10 erkeğe eşittir bunu unutmayalım ve SILAM ile uğraşmayalım lütfen.

S

SempatiX

Misafir
Yok valla çeneye gelince bende gerektiğinde pek durmam. Ama gerçektende konuyu kapatalım... Neyi nne olduğunu gördük konuştuk. Kimlere ne düştü ne yapmaları gerekti vede ne yapmadılar boşverelim artık. Uzatmanın bir anlamı yok... Herkese bol hitli günler ;)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SILAM' Alıntı:
senin gibi genislerin yuzunden internetimiz,google miz bu durumlara dustu ya..bravoo sen ve senin gibi dusunenlere..demekki herkez hakkini yemeye boyun egmis..cesaret edipde bizimde hakkimizi yiyorsunuz diyemiyor..iste turkum bu turk erkegim bu!!

Öncelikle laflarına dikkat et. Komplexlerini bizimle telafi edemezsin. Saygınlığını kaybediyorsun ama yinede kendi bileceğin şeydir.

Konuya gelincede, konu artık (hileli) hit almaya döndü. Bende beştürk tarzı bir arananlar sayfası yapıyorum ama amacım google dan hit almak değil. Sitemde neler arandığını görmek ve göstermek. Google bana hit yolluyorsa bu extra olur ve hayır demem tabiki. Bunun anlamı genişlikse kabul ediyorum ama diğer anlamıyla ve terbiyesizce kullandıysan sana iade ediyorum.

Kaldıki biri bu aramaları referans görüp bu siteye yönlendiyse. Aradığını bulamasa bile işe yarar farklı siteler ya da benzeri bir site bulacaktır. Toplist diye arama yapıp bulamazsa dost sitelere yönlenir örnek olarak. Bu sistemde kötü olan ne onu anlayamıyorum. Hayır yani nasıl bir bakış açısıyla olayı Türklere ve adetlerimize yıkıyorsun onu hiç anlamıyorum. Sadece komik.

Konunun neden açıldığını bilen varmı ? yoksa bağırışmaya devammı edilecek. Oda ayrı bir muamma...

M

mavidusler

Misafir
İyi de beyler madem bu kadar haklısınız da neden olayı kadın-erkek farkları ve genel olarak erkeklerin güçlülüğü, kadınların mantıksızlığı üzerine yıktınız! SILAM Türk erkeklerine bir laf söyledi diye verilen cevaplardan birisi şuydu: "Senin baban da bir Türk erkeğiydi". Sonra da kadınlara verip veriştirdiniz. Ama SILAM sizin gibi belden aşağı oynayıp size şu soruyu sorabilirdi: "Hepinizin anneleri de; küçümsediğiniz, aşağıladığınız, saçı uzun aklı kısa dediğiniz KADIN'lardandı." Bu bir kısır döngüdür ve ne kadının erkeğe, ne de erkeğin kadına bir üstünlüğü vardır. Birbirinden farklı oldukları doğru ama bu fark size extra ne kazandırıyor. Yazım yanlışlarıyla ilgili söylemedik şey bırakmadınız. Aranızda daha soru eki "mu"yu ayrı yazamayanlar ve bulunma hali "de" ile bağlaç olan "de"yi birbirine karıştıranlar var. Kimse burada bir başkasının gramer bilgilerini ve cinsiyetini eleştiremez, bunlardan dolayı küçümseyemez. Sadece yaptıklarını eleştirebilir. O sizin yaptığınız bir şeyi eleştirmiş, kendince haklı. Siz de karşılık vermişsiniz ki elbette bu da normal. SILAM biraz da tek kalmanın verdiği sinirden olsa gerek eleştiri dozunu artırıp genele yaymış ve sonra hepiniz birden konunun özünden çıkarak direkt ikincil olan ve sizce SILAM'ın daha haksız olduğu konuya atlamışsınız. Madem o kadar haklıydınız da neden asıl konu üzerine değil de erkeklik üzerine söylenen sözlerin üzerinde bu kadar durdunuz? Gururunuza mı dokundu? Madem kadınlar bu kadar ortalık karıştırıcı da siz çok mu sakinsiniz? Öyleyseniz neden içinizden biri çıkıp da o muhteşem akl-ı selimiyetini ortaya koyup konuyu yumuşatma gayreti içine girmedi?

Bana gelince... Ben de hile yaptım, hala daha da yapma gayreti içindeyim. Yanlış olduğunu da biliyorum ve biri beni suçlasa ona verebilecek tek cevabım olabilir: Evet ama ben diğerlerinin hilelerini önleyemeceğime göre neden geride kalayım!

Benden bu kadar... Bence konu kilitlenmeli...

O

onder

Misafir
sorun orada erkeklige laf edilmesi olayi degil.. Turkler hakkinda bir genelleme yapti sorun budur..

O

onder

Misafir
ayrica mavidusler sanirim kotu durumdasin ;) belki MSN'ini verir sana ;) ne guzel olur degilmi ;)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mavidusler' Alıntı:
Aranızda daha soru eki "mu"yu ayrı yazamayanlar ve bulunma hali "de" ile bağlaç olan "de"yi birbirine karıştıranlar var. Kimse burada bir başkasının gramer bilgilerini ve cinsiyetini eleştiremez,

Konuyla ne alakası var bunların (mu)?

B

besturk.net

Misafir
Bende diyorum neden dediklerimi anlamıyor bu silam??, neden habire birilerine laf atıyor ?? Nasılda tahmin edemedim cevap çok basit.
Bayanmış :D

M

mavidusler

Misafir
onder' Alıntı:
ayrica mavidusler sanirim kotu durumdasin ;) belki MSN'ini verir sana ;) ne guzel olur degilmi ;)
Ha! Ha! Ha!
O tip bayağılıklar için senin yaşın daha uygun dostum!

M

M@latyasporlu

Misafir
Sanırım Sılam arkadaş ; erkeklerden çok darbe yemiş özelliklede Türklerden ;) ayrıca iyinette zamanında yaptı çok tartışıldı elde olan ne ' 0 ' Mühür kimdeyse Süleymen odur... Google izin veriyormu bitti... google heralde görmüştür iyinetin bi gecede 45.000 tekil artırdığını.. elbette biliyordur besturke açıldıktan 5-10 gün sonra üstelikte prsi sıfır iken giden on binlerce tekili.... site googleın google bişey yapmadığına göre bu iyineti besturku sevdiki realisti... banlamadığına göre demekki bu kural herkes için gerekli... Google amcamız diyorki ; sizde yapın sizede göndereyim...

M

mavidusler

Misafir
trextra' Alıntı:
Konuyla ne alakası var bunların (mu)?
Zaten ben de olayın en çok konu dışına taşmasına karşı çıktım. İşin doğru ya da yanlış olmasına değil, SILAM'ın yazım yanlışları üzerinde duruldu. Bu da bana oldukça saçma geldi. Burada fikirler veya eylemler tartışılmalı. Bir insanın cinsiyeti, gramer bilgisi değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5