İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Saçmalıyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

erotikbul

Misafir
Ooof oof.. gene başladınız.. Bırakın bu tür boş işleri, siz kendinizce en iyi olanı yapın sadece .. ok ?

B

besturk.net

Misafir
eg-zotikbul' Alıntı:
Ooof oof.. gene başladınız.. Bırakın bu tür boş işleri, siz kendinizce en iyi olanı yapın sadece .. ok ?
Çok hakılsıın kardeş gelipde burada internetten hiç bişey anlamayan insanlarla tartışıyorum. Aslında buraya yazı yazmamam gerekir. Ama ozamanda bir anda nedense "haksız" konumuna geçiyorum.
Neyse...........

B

besturk.net

Misafir
Zaten gerçekten "ZEKİ" bir insan bu konunun neden açıldığını bir bakışta anlar...
konu başlığına bakın "Besturk.net Saçmalıyor.... " (hmmm gerçekten ilgi çekici bi başlık reklam yapmaya müsait)
Arkadaşın sorunu eg-zotik bir site olduğundan dolayı silinmesi. Ve ufak bi açıklamadan sonra "tamam dostum" diyor.
Tabiki der çünkü amacına ulaştı çünkü konuyu 300 kişi okudu.

S

SILAM

Misafir
Çok hakılsıın kardeş gelipde burada internetten hiç bişey anlamayan insanlarla tartışıyorum. internetten senden cok bilgim olduguna iddiaya girebilirim..kimseyi salak yerine koyumazsin..senin listene kayitli olupta aranan kelimeleri senden arayip cikiyorsa neden 1 den 31 e kadar sayfa yaptin? arama kelimelerini insanlarin hangi siteden ne aradiysa o sitenin linkini ekleyipde o kisiye yararin dokunsa ne olurdu?aklinca google'da o 31 sayfan cikacak icinden birini secmek zorunda kalacak.bos vakit ayiracak? okadar yararli bir siten varsa o bos kelimeleri bir sayfaya doldurmaktansa linkleri verdigin sayfalara yerlestir.

B

besturk.net

Misafir
Tamam dostum haklısın ben yaptım kelimelerim var 100.000 de indexli sayfam var oldumu ? Git sende yap

E

erotikbul

Misafir
besturk.net' Alıntı:
Tamam dostum haklısın ben yaptım kelimelerim var 100.000 de indexli sayfam var oldumu ? Git sende yap

+ 1000
Herkes kendi işine bakarsa her zaman en iyisi çıkar ortaya..

S

SILAM

Misafir
iyinet yapti diye sevdik.net de yapti,realist de yapti,sende yaptin,vs.. vs.. vs.. bitmez list. ben senin gibi insan hakki yemek istemem..allah helalini versin.cok sukurum sadece emeklerimden kazandigim gunluk tekil hitim 7.000 bana yetiyor..

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
SILAM' Alıntı:
Öncelikle o kelimeler sizin sitede aradığınız kelimeler. Ben değil sizler utanın.
demissin kardes.peki sanane milletin sitelerindeki arama kelimeleri?herkezin kendi sitesi..sen o kelimelere burnunu sokup sonradaMeyve veren ağaç taşlanır derler...
diye kendini savundun aklinca?sen kendi sitenle ve iceriginle ilgilensen?neden netteki milyonlarca insanlarin icerigini calarak yukselmeye calisiyorsunki?

SILAM, konuya yaklasim seklin ilginc, o zaman Google senin gozunde en buyuk hirsiz.

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Başlığı okudum. arada yapılan yanlış anlaşma diyaloglarınıda okudum. Yazılarınızda imla hataları yapmasaydınız, virgül kullansaydınız, bu sorunlar yaşanmazdı. Çok şaşırıyorum bazen.. Türklerin yazısını okuyorum zar zor bir virgüllü karşılaşıyorum, sadece NOKTA var :) bazen o da kayboluyor...

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya ne kadar saçma bir konudur bu. Herkes saçmalamış. Adamın sitesinde bunlar aranıyo. ister bunları ana sayfaya kor ister popup açar. Size ne ya ? Adamın tekinin sitesini silmiş bide üstüne mail atmış. İsterse atmazda size ne ? iyinet sub açmış size ne ? Sizi tutanmı var? Sizde yapın. Çocuk gibi tartışmalar yapıyosunuz. Başlıkla uyuşmayan konulara giriyorsunuz.
Dallamanın teki gelipte bilmem ne yapan kadınlar diye arama yapıyo ne suçu var bu adamın. Script herşeyi indexliyo zaten. Benim sitemdede garip garip şeyler aranıyor bunu engelleyemeyiz. Kaldıki adam zaten sıçan kadın resimlerini google dan aratırsa beştürk.com u buluyor. Sizin görüşünüze göre hatalı olan google . Herkes hatalı! Siz hariç...

S

SILAM

Misafir
Ya ne kadar saçma bir konudur bu. Herkes saçmalamış. Adamın sitesinde bunlar aranıyo. ister bunları ana sayfaya kor ister popup açar. Size ne ya ? Adamın tekinin sitesini silmiş bide üstüne mail atmış. İsterse atmazda size ne ? iyinet sub açmış size ne ? Sizi tutanmı var? Sizde yapın.
senin gibi genislerin yuzunden internetimiz,google miz bu durumlara dustu ya..bravoo sen ve senin gibi dusunenlere..demekki herkez hakkini yemeye boyun egmis..cesaret edipde bizimde hakkimizi yiyorsunuz diyemiyor..iste turkum bu turk erkegim bu!!

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Alamadigi cevaplari, site sahibinin girdigi bir forumda almak icin topic acmak normal ve akillica bir hareket, her yer eg-zotik site bu sayfada, acikcasi ben 6 saniyeden fazla kalmam bu tarz bir sitede, ama arkadasin sitesi silinmis. Bu tartismalari da cocukca olarak gormeyin sonucta birbirimiz hakkinda yorum yapmassak gelisim olmaz. Birilerinin belli konularda yetenekleri varsa bunlari daha duzgun ve dogru seylere harcamalarini hepimiz isteriz yurttas olarak. Benim fikrim dogrunun duzgunun baska yonlerde oldugu ise, baskasinin olmayabilir, tartisiriz. Tartisma, bura benim sitem oke, al yapabilosan sen de yap, uzum yemedin bagci dovdun tarafina cekilirse anlami kalmaz.

S

SempatiX

Misafir
Arkadaşlar hepinize katılamak elde degil. Herkesin haklı olduğu bir nokta var ... Bazısının çok bazısının az ama herkesin var haklı olduğu bir nokta ... Şunu söyleyeyim SILAM arkadaşımız haklı, çünkü hakkını ve hak edenlerin hakkını savunuyor , Besturk de haklı çünkü kendi iyiliğini düşünüp kendisi için çalışıyor, SILAM yine haklı bunu düzgün yollardan yap diyor , Besturk yine haklı google buna engel olmuyor diyor .... bla bla bla diye bu sohbet böyle uzar. Herkesin haklı olduğu bir nokta çıkıyor herşeyde. Asıl önemli olan buna google nin dur demesi. Kimse burada birşeyler karalıyarak başkasının yaptığı işi durduramaz. Herkes özgürdür ve kendisi için uygun düşündüğünü yapar. Bunun için google nin bir standart getirmesi gerek.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Tek suçlu google arkadaşlar. Google birkaç siteyi bu yüzden banlamış olsaydı daha kimse yapmazdı ama demekki bunu yapmak googleye göre gayet legal. Yada googlenin haberi yok bundan. 2 secenekten biri. Kim haklı kim haksız bırakın buna google karar varsın. Zamana bırakın..

S

SempatiX

Misafir
onder' Alıntı:
nefret ediyorum şu laftan, her haltı Türklere yıkan cahil zihniyet.. ne biliyorsun bre cahil onun Türk olduğunu!!!

Bir ingiliz sıçan kadın diye aratmaz herhalde :D Neyse polemiğe girmeyelim orada aratılanların hepsi yada hepsine yakını Türkçe kelimeler... Tamam hak veriyorum bende karşıyım Türk insanına Türk erkeğine mal edilemez ama anlatım şekli, soru şekli yanlıştı ;)

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu ne tartışmadır ya iyice çığırından çıkmış herkes kafasına göre takılmış. bu arada SILAM şu ülkede herşey genellenmese olmaz ne demek türküm türk erkeğim bu! allahım ya herkes aynıymış gibi herkesi genelliyosun. sinirinden ne konuşacağınıda bilmiyosun. lütfen artık saçmalamayı bırak türk erkeğiymiş türk kadınıymış, bunları aşmalıyız artık biz. neyse anlayan anladı. ithamda bulunurken lütfen genellemeyelim.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Türk erkeği namuslu olur sevdiği kızı kıskanır sonra kız al sana türk erkeği der. Türk erkeği bir yere gidince hesabı kıza ödettirmek istemez kız al sana türk erkeği der. Türk erkeği yanındaki kıza laf atıldığında saldırıya geçer sonra kız al sana türk erkeği der. Ne varmı biz türk erkeklerinde ? Bizim geçmişimiz bu. Törelerimiz bu adetlerimiz bu. Kendine türk erkeklerini yediremeyenler gidip yabancılarla çıksınlar. Ve sonra türk erkeğini çok ararlar çoook..

B

Bedava.in

Misafir
Ya bence helal olsun adama. Yapabilen yapsın. Tutan varmı ? Yok.
Neymis Turk'mus. Turk Erkegiymis. Adam hit alıyor. Sahtede olsa hit alıyor. Onun için onemli olan o demekki. Sizde sahte hit almak istiyorsanız biraz beceriniz varsa sizde yaparsınız. Şahsen ben manuel olarak yapıyorum. Gayette basarili oluyorum. Otomatik seklini bulsam otomatik seklinide yaparım. Bu kadar basit.
Helal Olsun Besturk. En iyisini yapıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5