E
erotikbul
Misafir
Ooof oof.. gene başladınız.. Bırakın bu tür boş işleri, siz kendinizce en iyi olanı yapın sadece .. ok ?
Çok hakılsıın kardeş gelipde burada internetten hiç bişey anlamayan insanlarla tartışıyorum. Aslında buraya yazı yazmamam gerekir. Ama ozamanda bir anda nedense "haksız" konumuna geçiyorum.eg-zotikbul' Alıntı:Ooof oof.. gene başladınız.. Bırakın bu tür boş işleri, siz kendinizce en iyi olanı yapın sadece .. ok ?
besturk.net' Alıntı:Tamam dostum haklısın ben yaptım kelimelerim var 100.000 de indexli sayfam var oldumu ? Git sende yap
SILAM' Alıntı:Öncelikle o kelimeler sizin sitede aradığınız kelimeler. Ben değil sizler utanın.
demissin kardes.peki sanane milletin sitelerindeki arama kelimeleri?herkezin kendi sitesi..sen o kelimelere burnunu sokup sonradaMeyve veren ağaç taşlanır derler...
diye kendini savundun aklinca?sen kendi sitenle ve iceriginle ilgilensen?neden netteki milyonlarca insanlarin icerigini calarak yukselmeye calisiyorsunki?
senin gibi genislerin yuzunden internetimiz,google miz bu durumlara dustu ya..bravoo sen ve senin gibi dusunenlere..demekki herkez hakkini yemeye boyun egmis..cesaret edipde bizimde hakkimizi yiyorsunuz diyemiyor..iste turkum bu turk erkegim bu!!Ya ne kadar saçma bir konudur bu. Herkes saçmalamış. Adamın sitesinde bunlar aranıyo. ister bunları ana sayfaya kor ister popup açar. Size ne ya ? Adamın tekinin sitesini silmiş bide üstüne mail atmış. İsterse atmazda size ne ? iyinet sub açmış size ne ? Sizi tutanmı var? Sizde yapın.
nefret ediyorum şu laftan, her haltı Türklere yıkan cahil zihniyet.. ne biliyorsun bre cahil onun Türk olduğunu!!!SILAM' Alıntı:iste turkum bu turk erkegim bu!!
onder' Alıntı:nefret ediyorum şu laftan, her haltı Türklere yıkan cahil zihniyet.. ne biliyorsun bre cahil onun Türk olduğunu!!!