İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Saçmalıyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

SILAM

Misafir
tirsik turk erkeklerineydi sozum..ustune alinanlar cevaplamislar..kendilerini belli etmisler:))))) ben bayanligimla hakkimizi aradim..sizde okuyup izlemekle yetindiniz..degmez yaaaaaa
onder:
bu site sahibinin hintli veya afrikali oldugunu sanmiyorum..besturk.net sahibi bir turk degilmi? ve bu 3-5 gun once acilmis bir arama motorunada canadali veya chinli bir webmaster da sitesini eklemedigine gore?ve bu kardesimiz sizin siteden araniyor demis..icimizde koreali veya yunan webmasterimiz varmi?
ya sustum ben..

S

SempatiX

Misafir
SILAM' Alıntı:
tirsik turk erkeklerineydi sozum..ustune alinanlar cevaplamislar..kendilerini belli etmisler:))))) ben bayanligimla hakkimizi aradim..sizde okuyup izlemekle yetindiniz..degmez yaaaaaa...

Konuşmalarına dikakt et SILAM ... Yaşın 29 olmuş ama hala nerede nasıl konuşacağını öğrenememişsin... O zaman yazında dersinki tırsak Türk erkekleri böyle... Genel olarak Türk erkeğini katamazsın. Şunu unutmaki senin babanda bir Türk ve bu laflar senin babanada itham olur. Önce düşün sonra konuş... Agzı olan konuşuyor davasından kendini uzak tut bak bu kadar insan senden yanayken bir anda karşında buldun. Buda nerede ne söyleyeceğini bilmediğinden dolayı....

O

onder

Misafir
SILAM kendine gel ne dediğine dikkat et! bu ülkede sadece Türk olanlar yaşamıyor!!! başkalarıda yaşıyor.. anlama özürlü değilsen anlarsın!!

ayrıca

"canadali veya chinli" senin zekanı ortaya koymuş, böyle seviyede birisi için klavyemdeki bir kaç tuşa daha fazladan basmaya değmez.. hadi eyvallah

O

onder

Misafir
avrupada da Türkiyede doğmuş ama Türk olmayanlar her haltı yer bize kalır.. aynı dağlı zihniyeti sende de var.

Z

Z3YN3LK0C

Misafir
bencede google ın buna bir el atması gerekiyor artık

ayrıca besturk e giren ziyaretçilerin sitede kalma süresi nedir bunu yazabilirmisiniz??

S

SILAM

Misafir
nasilda kukrediniz..simdiye kadar bu basliktaki konu icin,hakkiniz icin neden kendinizi savunmadinizda..gururunuza gelince savunuyorsunuz? ekmek parasini kazandiginiz sitelerinizde sizin orununuz olmali ve savunmaliydiniz.ayrica oner agzini topla saygisizliga luzum yok.ben sizi incitecek ne kufur ettim,ne onurunuzu zedeleyecek soz ettim...konuyu kapatin..mod arkadaslar ilgilenirseniz iyi olur bana karsi edilen sozleri gormenizi istiyorum!!!!!

Z

Z3YN3LK0C

Misafir
sılam sende yanlış laf etmişsin etmek istediğin laf doğru ama yanlış kullanmışsın..

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
silam iyice saçmaladın yeter artık herkese taş atmaya başladın bayansan bayanlığını bil. burda sana düşmez erkekleri yargılamak sen kimsinki türk erkeğini yargılıyosun. sustum ama bu kadarıda fazla. polemik yaratmak istiyosan sokaktaki karı kurular gibi dedikodu yapmak istiyorsan yeri burası değil. seviyeli ol haddini bil. bayansan bayanlığını bil. edebini, yerini, konumunu bilde konuş.

S

SILAM

Misafir
yanlis kullanilan lafa hakaretlemi cevap verilir? yalanmi simdi bizim turk erkegimiz boyle demekle?is onura gurura gelince aslan kesiliyor.ama hakkinizi yenilince boyun bukup susuyorsunuz..turkiyem bu yuzden batmadimi? batmiyormu? devletim sovuslesin halkimiz acligindan surunsun.!!akilli gecinenlerimiz googleyi avucu ici gibi kullansin.googledeki yerinde hakki olanlar yerinden edilsin..

S

SempatiX

Misafir
SILAM burada vıg da desen cıg da desen kimse sitesini senin için yada benim için değiştirmez... Herkes kendi karını düşünüyor. Sen anlatış şeklinde yanlış kelimeler kullanıyorsun. Yazını yazdıktan sonra Hızlı Cevap Gönder tuşuna basmadan yazdığın yazıyı bir oku ve anlatmak istediğini ve lafın nerelere gideceğini düşün ondan sonra o tuşa bas. Bu konudan rahatsız olan arkadaşlarımız çok bir çok arkadaşımızda google ye mail attı ama hiç bir gelişme olmadı. Bundan öte kismenin yapabileceği birşey yok. Buraya 500 mesajda atsan bu konu hakkında değişen en ufak bir şey olmaz....

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herkes kendi hakkını savunur sana düşmedi bizim sitelerimizi savunmak tamammı? iyice pokunu çıkardın bu işin. biz kadınlar için birşey söylesek forumu üstümüze yıkardınız valla. ya bu silam in derdi burayı dedikodu, televizyonlarda yayınlanan kaynana yarışmalarında yaşanan kavga gürültü ortamına çevirmek heralde. ben bunun kanısına vardım. bizden özür dilemelisin ve hatanı telafi etmelisin. bunu bekliyoruz. en azından bu söylediğim şeyleri düşünmüyorsan özür dilemelisin söylediğin kelimelerden dolayı.

O

onder

Misafir
SILAM' Alıntı:
yanlis kullanilan lafa hakaretlemi cevap verilir? yalanmi simdi bizim turk erkegimiz boyle demekle?is onura gurura gelince aslan kesiliyor.ama hakkinizi yenilince boyun bukup susuyorsunuz..turkiye'm' bu yuzden batmadimi? batmiyormu? devletim sovuslesin halkimiz acligindan surunsun.!!

Klasik, basit, hiç bir anlamı olmayan "nerde bu devlet nerde bu millet" türü kalıplaşmış, dillere plesenk olmuş, nerde iki kelime etmekten aciz insan var onların kullandığı sözler, ötesi değil..

S

SILAM

Misafir
lovemoleiyice pokunu çıkardın bu işin.diyorsun ben sizin icin boyle bir laf ettimmi?ya bu silam in derdi burayı dedikodu, televizyonlarda yayınlanan kaynana yarışmalarında yaşanan kavga gürültü ortamına çevirmek heralde.sizin icin bayan denilince akla dedikodu,ev isi,el isi,cocuk yapmaktanmi ibaret?derdim dedikodu olsa gider kizlarla ederdim erkeklerle degil heralde..dedigin programlarin isimlerinide ilk kez senden duyuyorum.tvle bir isim yok.özür dilemelisin söylediğin kelimelerden dolayı.demissin ozur dileyecek hangi terbiyesizligimi gordun? kufurmu ettim?hakaretmi ettim?sizi utandiracak bir aciginizimi doktum? ozur dilemem icin herhangi bir terbiyesizlik etmedim. sadece SIKILDIM muhabbetinizde.konunun asilligindan cikip tek basina yakaladiginiz bir bayanin uzerine gitmenizden SIKILDIM. bana artik tas atmasanizda bende bakmasam bu basliga..bu yuzden sana sus dedim..cunku uzamasi benide SIKTI!!

B

Bedava.in

Misafir
Silam = Saçı uzun aklı kısa.
Erkekler = Kadın gibi kadınların baş tacı ;) (Kız gibi Kızlar icinde aynı)

O

onder

Misafir
klasik kız taktiği; "sıkıldım, bana baskı yapıyorsunuz, kadınım diye böyle yapıyorsunuz" moduna girdi bir anda ;)

S

SILAM

Misafir
ben de bildigin clasik turk kizlarindan degilim diyeyim..alismissin cevrendeki dili yok ev isinden ev disina cikmayanlardan:) ben birseyleri mana bulup ne seni nede ortaligi yumusatmaya calismiyorum..hani nerdese aglayarak "sıkıldım, bana baskı yapıyorsun, kadınım diye böyle yapıyorsunuz" diyen kadinlardanda degilim..

S

SempatiX

Misafir
SILAM düşünsene bu kadar insan keyfindenmi sana laf söylüyor ? Tombala çekilişi yapıp sen çıkartmadık herhalde. Sen birşey söyledinki bütün bunlar oldu. Sen paşa paşa özür dile bitsin bu dava. Sende az önce söyledin yanlış anlaşılmadan dolayımu bunu yapıyorsunuz diye. Yanlış bir kelime kullandığın için yanlış anlaşıldı ve özür diel bitsin... Bu dava o kadar uzamaz. + ne iyinet ne realist nede besturk biz ve siz rahatsız oluyorsunuz diye bu tavrından vazgeçmez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5