İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Saçmalıyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
besturke göre çok aranan kelimelerden biriymiş "sıçan kadın resimleri " onun için sayfa yapmış.

olay bu

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yoktur' Alıntı:
besturke göre çok aranan kelimelerden biriymiş "sıçan kadın resimleri " onun için sayfa yapmış.

olay bu

sağol farkındayımda, ben off the topic, merak ettim bu fantazilere sahip zihniyeti o yüzden o mesajı şettirmiştim..

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu tür aramalar sadece Türk insanına mahsus deil yani.. yabancılarda da çok var.. Kanadaya kaçmak da bir işe yaramaz bence :)

B

besiktaslim

Misafir
sonuçta google bunu engellemeyi düşünemeyecek kadar saf değildir :)
ben olsam bile engellerim yaw nedir bu
1 sayfada kendi sayfasına max 50 link olucak aylık max. ~200 sayfası indexlenecek dedimmi olay tamamdır
herkez sayfaları düzenliyomu düzenlemiyomu onu seyredin :D

S

SILAM

Misafir
cidden yuh cektim besturk.net kardese..
1 den 31 sayfa arama kelimelerimis:)))))))) allah askina onca copluk arama kelimeleri ic icine bitisik halde ayni sayfaya koyunca ziyaretcilerinize iste turk milletimiz bu kelimeleri ariyor..icinden sec begen hizmetimi veriyorsunuz?:)))))))))guldum sadece:)))

O

onder

Misafir
SILAM' Alıntı:
cidden yuh cektim besturk.net kardese..
1 den 31 sayfa arama kelimelerimis:)))))))) allah askina onca copluk arama kelimeleri ic icine bitisik halde ayni sayfaya koyunca ziyaretcilerinize iste turk milletimiz bu kelimeleri ariyor..icinden sec begen hizmetimi veriyorsunuz?:)))))))))guldum sadece:)))

orada olay farklı, sayfada kelimeleri aramıyorlar. google indexlesin diye öyle yapıyor.

S

SILAM

Misafir
herkez sitelerin altlarina 1 koselerine 3 er 5 er ekleyip veya gizli kodlarla saklayip eklettiriyorlar.benim guldugum olay bunu alalade,gercekten bir is yapmis gibi 1 den 31 e kadar sayfa acip googleye eklemek icin cabalamasina guldum:))cidden aciyorum bu insanlara..cunku insan emegine acima duygulari yok!!

M

mavidusler

Misafir
Aynı şeyi ben de www.nukelist.net için yaptım. İngilizce bir siteydi. Ve sadece ilgili kelimeler için yapmıştım. (Php Nuke toplist sitesi olduğu için anahtar kelimeler : Php Nuke, Nuke themes v.s. falandı)
Vee sonuç: 2 günde banlandım. Şu an PR 6 siteden backlink alıyorum ama banlıyım :)) Bi daha mı? Tövbee
Ama aklımda aramavi.net için daha başka bi deneme var. Ve fakat öyle "abuse" bir olay değil.
Şimdi bu adalet midir? Ben nukelist.net için sadece uygun arama kelimeleri için yaptım banlandım. Ama... Google torpil mi geçiyor?

S

SILAM

Misafir
google'i ayakta uyutuyorlar sozde:) tum dualarim birgun bu googl'a birileri durtecek ve uyandiracak..insallah hep birlikte o gunu bekliyoruz..cunku mazlumlarin ahini cok aliyorsunuz.!!ben emek vereyim saatlerimi,gunlerimi 1 sayfa yapmakla ugrasayim..google bunu 3-5 gun sonra alsin..sonra ayni isimi birisi ariyor diye sen gel o kelimeyi en cok aranan kelimeler diye sitene ekle..sonra ben degil sen cik insanlarin karsisina peki adalet bumu??

B

besturk.net

Misafir
Merhaba...
2 gün gelmedik görmedik diye maşşallah 3 sayfa yazı yazmışsınız.
Öncelikle o kelimeler sizin sitede aradığınız kelimeler. Ben değil sizler utanın. Togan.net sana gelince genel bir temizlik yapıldı. Bütün eg-zotik siteler silindi.
Bu google olayıda neden batıyor bilemiyorum. Güveniyosan bandına,phplerine yap sende kardeşim seni tutanmı var ?
Neyse fazla polemiğe girmiyeceğim. Meyve veren ağaç taşlanır derler...
Saygılar...

B

besturk.net

Misafir
Bende isterim türkiye bıraksın artık şu eg-zotik takıntılarını ancak adamlar beni eg-zotik sitelere link verdim diye siliyorlar. Benim eg-zotik siteleri silmem saçma mı geldi sizce ?

S

SILAM

Misafir
Öncelikle o kelimeler sizin sitede aradığınız kelimeler. Ben değil sizler utanın.
demissin kardes.peki sanane milletin sitelerindeki arama kelimeleri?herkezin kendi sitesi..sen o kelimelere burnunu sokup sonradaMeyve veren ağaç taşlanır derler...
diye kendini savundun aklinca?sen kendi sitenle ve iceriginle ilgilensen?neden netteki milyonlarca insanlarin icerigini calarak yukselmeye calisiyorsunki?

B

besturk.net

Misafir
SILAM' Alıntı:
Öncelikle o kelimeler sizin sitede aradığınız kelimeler. Ben değil sizler utanın.
demissin kardes.peki sanane milletin sitelerindeki arama kelimeleri?herkezin kendi sitesi..sen o kelimelere burnunu sokup sonradaMeyve veren ağaç taşlanır derler...
diye kendini savundun aklinca?sen kendi sitenle ve iceriginle ilgilensen?neden netteki milyonlarca insanlarin icerigini calarak yukselmeye calisiyorsunki?
Bakınız ben anlatamıyorum sanırım.
Onlar başkalarının kelimeleri değil.
Besturk.net'de aranan kelimeler. Arama yaparak denemesini yapabilirsiniz.
Saygılar...

B

besturk.net

Misafir
Herhangi bir sebep bulunamadı! Saygılar...
Bu o anda bir açıklama yazılmadığından kaynaklanmaktadır. Sebepsiz yere silindiği anlamına gelmiyor yani sizin anlamak istediğiniz gibi.

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
besturk yeme beni ana sayfanda kocaman bagıyor eg-zotik diye kardesim.

canın saol yinede ..

bu konu cok uzadı gibi

S

SILAM

Misafir
ben burada bir celiskimi yakaladim yoksa yanlismi anladim?
(Öncelikle o kelimeler sizin sitede aradığınız kelimeler. Ben değil sizler utanın.)
ilk sozunuz buydu ama ikincisi?
(Besturk.net'de aranan kelimeler. Arama yaparak denemesini yapabilirsiniz.)
ilk sozunde insanlari suclarcasina sizin siteden aranan kelimeler denildi.ikinci aciklamada ise besturk.netde aranan kelimelermis?:)))kardes biraz sakinles,derin nefes al ver,ve saglikli bir beyinle dusunerek,elini vicdanina koy..iyinet toplistindeymis,google damis herneyse vs. vs.. 1. olmakla sana maresal madalyasimi takildi suana kadar? yoksa her ay kac milyar $ mi kazandirdi?ama sana ne kazandigini ben soyleyeyimmi?
"Gunah" cunku iyinet subdomainlerdeki gibi insanlarin hakkini yiyorsunuz..

B

besturk.net

Misafir
Dostum sen anlama özürlüsümüsün ???
Öncelikle o kelimeler sizin sitede aradığınız kelimeler. Ben değil sizler utanın

Bu ne demek biliyormusun ??? Sizin sitede (besturkde) aradığınız kelimeler demek.
Yani senin siten değil !!!
Ya ben çok kapalımı yazıyorum yoksa millet herşeyi yanlışmı anlıyo alalalaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5