besturke göre çok aranan kelimelerden biriymiş "sıçan kadın resimleri " onun için sayfa yapmış.
olay bu
olay bu
yoktur' Alıntı:besturke göre çok aranan kelimelerden biriymiş "sıçan kadın resimleri " onun için sayfa yapmış.
olay bu
SILAM' Alıntı:cidden yuh cektim besturk.net kardese..
1 den 31 sayfa arama kelimelerimis))))))) allah askina onca copluk arama kelimeleri ic icine bitisik halde ayni sayfaya koyunca ziyaretcilerinize iste turk milletimiz bu kelimeleri ariyor..icinden sec begen hizmetimi veriyorsunuz?))))))))guldum sadece))
Bakınız ben anlatamıyorum sanırım.SILAM' Alıntı:Öncelikle o kelimeler sizin sitede aradığınız kelimeler. Ben değil sizler utanın.
demissin kardes.peki sanane milletin sitelerindeki arama kelimeleri?herkezin kendi sitesi..sen o kelimelere burnunu sokup sonradaMeyve veren ağaç taşlanır derler...
diye kendini savundun aklinca?sen kendi sitenle ve iceriginle ilgilensen?neden netteki milyonlarca insanlarin icerigini calarak yukselmeye calisiyorsunki?
Bu o anda bir açıklama yazılmadığından kaynaklanmaktadır. Sebepsiz yere silindiği anlamına gelmiyor yani sizin anlamak istediğiniz gibi.Herhangi bir sebep bulunamadı! Saygılar...
Dedim başlıklarını eg-zotik yapanlar değilBütün eg-zotik siteler silindi.
Öncelikle o kelimeler sizin sitede aradığınız kelimeler. Ben değil sizler utanın