35 tanesini buldum demişsin, korsan mı indirdin?
kahrolsun pis rapçiler
bunu söyleyebilecek cesarete sahipsin, bravo sana. Senin gibi insanlar oldukça, ilerlememiz mümkün değil. Adamlar saatlerini mikrofon başında geçirsin, terini mikrofonuna akıtsın, sen 1mb bağlantınla 10 dakikada onca emeği indir. Lanet olsun! Kendi emeğime saygısızlık yapılmışcasına sinirlendim...evet korsan indirdim.
yanılmıyosam seninde w@rez siten vardı. arkadas sadece indiriyor. sen hizmetini yapıyorsunbunu söyleyebilecek cesarete sahipsin, bravo sana. Senin gibi insanlar oldukça, ilerlememiz mümkün değil. Adamlar saatlerini mikrofon başında geçirsin, terini mikrofonuna akıtsın, sen 1mb bağlantınla 10 dakikada onca emeği indir. Lanet olsun! Kendi emeğime saygısızlık yapılmışcasına sinirlendim...
Hangi Türk programını vermişim bugüne kadar System32 nicki altında crackli serialli? yabancılardan bana ne. isterse 1351351 gb yabancı indirsin.yanılmıyosam seninde w@rez siten vardı. arkadas sadece indiriyor. sen hizmetini yapıyorsun
yorum yazmıyorum. dogru yada yanlıs.Hangi Türk programını vermişim bugüne kadar System32 nicki altında crackli serialli? yabancılardan bana ne. isterse 1351351 gb yabancı indirsin.
Hangi Türk programını vermişim bugüne kadar System32 nicki altında crackli serialli? yabancılardan bana ne. isterse 1351351 gb yabancı indirsin.