İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sago - İkimizi Anlatan Birşey

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Ever arkadaşlar Sagopa eşi Kolera ile yeni albümünü çıkardı şarkıları dinleyenler varsa yorumları alalım toplam 35 şarkı var sanırım yada ben 35 tanesini buldum :p

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
19 tane sözlü şarkı var gerisi enstrümantal.
Çok güzel albüm olmuş. Bundan önceki Kafile albümünde benim beklentilerimi karşılıyamamıştı fakat bu albüm tekrar liriklere önem verdiği için beğendim. Tıpkı birincisi gibi.

Ne bilirsin ve Kendim için , Fani , Yarım gönülle bir öpüş süper parçalar.

NeVarKi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ne Bilirsin... ; Kendimle İlgili Bir Sorunum Varsa, Bırak ! Doktorum Olan Ben Uğraşiyim ;)

Fani... ; Beni Öldürdün Değse Bari 7,5 Milyar Hepsi Fani.. İlleti Zillet Üzerime Geldi Ani..

Süper Hepsi Ya..

Sagopaya Aşıgım lol

- Rap Dinlermisin ?
-- Ben Rap Dinlemem
- Peki Ne Dinlersin ?
-- Sagopa Kajmer Dinlerim

TD TeaM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
35 tanesini buldum demişsin, korsan mı indirdin?

TD TeaM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet korsan indirdim.
bunu söyleyebilecek cesarete sahipsin, bravo sana. Senin gibi insanlar oldukça, ilerlememiz mümkün değil. Adamlar saatlerini mikrofon başında geçirsin, terini mikrofonuna akıtsın, sen 1mb bağlantınla 10 dakikada onca emeği indir. Lanet olsun! Kendi emeğime saygısızlık yapılmışcasına sinirlendim...

ronaldo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunu söyleyebilecek cesarete sahipsin, bravo sana. Senin gibi insanlar oldukça, ilerlememiz mümkün değil. Adamlar saatlerini mikrofon başında geçirsin, terini mikrofonuna akıtsın, sen 1mb bağlantınla 10 dakikada onca emeği indir. Lanet olsun! Kendi emeğime saygısızlık yapılmışcasına sinirlendim...
yanılmıyosam seninde w@rez siten vardı. arkadas sadece indiriyor. sen hizmetini yapıyorsun

TD TeaM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yanılmıyosam seninde w@rez siten vardı. arkadas sadece indiriyor. sen hizmetini yapıyorsun
Hangi Türk programını vermişim bugüne kadar System32 nicki altında crackli serialli? yabancılardan bana ne. isterse 1351351 gb yabancı indirsin.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
milliyetçilikle emek hırsızlığı birbirinden ayrı konular yani savunman bu şekilde olamaz (korsan görüşüm beni ilgilendirir ben çelişkiye muhalefetim )

ronaldo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hangi Türk programını vermişim bugüne kadar System32 nicki altında crackli serialli? yabancılardan bana ne. isterse 1351351 gb yabancı indirsin.
yorum yazmıyorum. dogru yada yanlıs.
bu arada bu albümünü dinledim eskilere nazaran guzel degil kafile gibisi yok ondan sonra bide sanal albümde dominationla ft. vardı oda cok hostu rock ve rap

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

ben de bu konuda senin gibi milliyetçiydim diyordum bana ne yabancılardan olan olsun onlara, ama işin erbabından dinledim adam ikna etti beni. dedi ki müslümanın hakkına girersen Allah ın sevgili kuluysan burda halledemesen de öbür tarafta helalleşebilirsin veya senin sevaplarından alırlar kul hakkına karşılık ama hakkını yediğin kafirse onun sevabı olmayacağı , ebedi cehennemlik olduğu için ona senin sevabından verilmez sen onun günahlarından yüklenirsin çaldığın kul hakkına karşılık...

yani şunu iyi bilelim arkadaşlar, hadi bill gates kafir israile yardım ediyor topladığı paralarla ve biz de ondan sömürmek para kazanmasını engellemek için windowsları korsan kullanıyoruz . tamam böyle düşünüyorsan bi yere kadar haklısın. peki ya orda program yazıp kendi halinde emeğiyle para kazanan hristiyanın hakkını dağıtırsan işte o zaman onun hakkını bir önceki paragraftaki haliyle ödemek zorunda kalıyoruz. inanıyorsan tabi bu dediklerim. eğer ataistsen veya farklı bir dine mensupsan lafım yok. ama her dinde emek hırsızlığı kötüdür. ayrıca fıkıh veya diğer kaynaklardan kapsamlı araştırırsan kafirlerin hakkına girmenin daha kötü olduğu konusunda güzel bir açıklama bulabilirsin sanırım. bunlar benim bizzat alim diyebileceğim bir kişiye sorduğum sorular karşılığında aldığım cevaptı. (divx film satışı yapıyordum biriyle ortak bundan seneler önce sonra bıraktım o işi bu anlatımı üzerine.)

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
NE Bilirsin hit parçam ..
Ama Bir var bir yokta süper..
Çok pahalı diyip almamazlık yapmayın çok güzel yorumlar vs. var içinde ,
Bende indirdim fakat önce Bandrollu albümünü aldım sonra indirdim :)
Bazı şeyler kendiliğinden olmuyor bu yüzden katkımız olmalı...
Hadi pop vs. olsa bende almam dinlememde o ayrı onların 5 10 bn satsada farketmez am bu rap camiası adına 10 bin fazla olsa önemlidir.
Ayrıca TD TeaM adlı arkadaşında çok güzel bir sitesi var onada teşekkür ediyorum ;)

NeVarKi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eyer Söz Konusu Sago ise Alırım.. Başkasınıda Dinlemem Zaten Pek. O Yüzden Şu Netten İndirme Olayı Beni Pek Baglamıyor.. Ama Tabiki Hak Sahiplerine Haksızlıktır bu..

Ve Konu Başka Yöne Sapmasın.. Konunun İlk mesajına Göre Yorum Yapalım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.