Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Şampiyon Kocaelispor

XR9

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
117
kocaeli_ozel.jpg

2002-2003 sezonu sonunda Turkcell Süper Lig'e veda eden Kocaelispor, 5 yıllık hasreti dindirdi! Bank Asya 1. Lig'in son haftasında deplasmanda Altay'ı 1-0 mağlup eden Körfez şampiyon oldu ve Süper Lig'e "merhaba" dedi!

Bu sonuçla ligi şampiyon olarak bitiren Kocaelispor, Turkcell Süper Lig'e yükseldi.

Maçın bitiminde Kocaelisporlu futbolcular, İzmir'e gelen çok sayıda taraftarıyla şampiyonluk sevinci yaşadı. Altaylı taraftarlar da Kocaelispor lehine tezahüratta bulundu.

Bank Asya 1. Lig'de Altay'ı deplasmanda 1-0 yenerek 64 puanla şampiyon olan Kocaelispor, kupasını aldı.

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, düzenlenen törenle Kocaelisporlu futbolculara şampiyonluk kupasını verdi.

Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmayı açık tribünde izleyen yaklaşık 8 bin Kocaelispor taraftarı, 5 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e yükselmenin sevincini yaşadı.

Kocaelispor taraftarlarının Altay'a yönelik olumlu tezahüratının ardından, Altaylı taraftarlar da Kocaelisporlu oyuncuları ''Şampiyon'' tezahüratı ile tribüne çağırarak alkışladı.

Kaynak: Ajansspor

Kardeş takımımız Antalya'yı da tebrik ediyorum, Eskişehir'e playoff maçlarında başarılar.

SargeT

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
306
Kocaelispor camiasını tebrik ederim. 1 Lig in renkli takımlarındandı. Bir zamanlar güvenç kurtar ve talebeleri şuanki sivas sporun olduğu konumdaydı ve 1 ligde çok güzel sonuçlar çıkartıyolardı.

alorak

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
89
Hayırlı olsun :)

My_X

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
28
300 araba kalkmış diyoarlar :D ben gitmedim tabi. (=

ByRON

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
64
Dün izmit cok renkliymiş her yerde kocaelispor bayrakları ve herkezin üstünde formalar oraya gelemedim ama haberleri aldımm :) Hayırlı Uğurlu Olsun

myguitar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
45
Süper Lige İstanbul dışından şehir takımlarının çıkması çok iyi oldu..

ronaldo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
5
son maçlarından bi buna gidemedim ama hakkettiğini aldı kocaelispor artık süper lig de
çarşıdan eve gelemez oldum :)

deviL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
43
2 kardeş takımın çıkması çok iyi oldu. 3. takımın diyarbakırspor olacağını düşünüyorum ben

The RuHSuZ

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
25
Çok Coşkulu Bir Taraftarı Var Valla Helal Olsun Kocaelispora

Darkart

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
291
Kocaeliyi bende tebrik ediyorum, özelliklede dostum serdar'ı :)
hoş burdan onu tebrik ettiğimi duysa gülerdi heralde :D