trextra' Alıntı:Dinema Kiev maçı sırasında anons yapıldı, Shaktar ın gol haberini verdiler adamlar deli gibi sevindi. Bizden daha milliyetçiler
Galatasaray maçında da tam tersi oldu
trextra' Alıntı:Dinema Kiev maçı sırasında anons yapıldı, Shaktar ın gol haberini verdiler adamlar deli gibi sevindi. Bizden daha milliyetçiler
Galatasaray artık avrupada başarılı olamadığı hatta katılamadığı için Fenerbahçe nin başarısızlıklarıyla seviniyorlar. Ne diyeyim yazık.the_alorak' Alıntı:Galatasaray maçında da tam tersi oldu
Dün GS li bi arkadaş kendi maçını izlerken Fenerbahçe beraberlik golünü atınca bütün neşem kaçtı tv yi kapadım diyoducemadak' Alıntı:bizde yapanlar belirli bir taraftar oluo sizin gibi tüm stat yapmıyor sarget lütfen
İşime gelmediğinden değil. Küfür edenleride Fenerbahçeli olarak görmüyorum. Küfürlü pankart açanıda öyle görmüyorum. 3-5 zibidi için koca camiayı lekemeleyelim. Holiganlar her takımda vardır. Herkesin seviyesi yukarda olsa memleket bu halde olmazdı zatenSargeT' Alıntı:Bende olsam işime gelmeyeni bilmek istemezdim...
Ben ne kadar anlatırsam anlatayım değişen birşey olmayacak onun için tıp....
bizde yapanlar belirli bir taraftar oluo sizin gibi tüm stat yapmıyor sarget lütfen
Vestel maçının görüntülerini sonradan izlediğiniz için olayı öyle anlamanız gayet doğal. Ne idüğü belirsiz birinin saçma sapan davranışı yüzünden taraftar sinirlenmiştir. Yine polis olduğu için kendini kral zanneden coplu insanların saldırısına bende olsam karşılık verirdim. Polise saldırmak herzmn terorist yapmaz insanı. Poliste haksız olabilir. Roma maçında Galatasaraylı futbolculara saldıranlar gibi..SargeT' Alıntı:vestel manisa maçı sonrasında polise dayak atmaya çalışan galatasaray tribünün seyircisi değildir...
trextra' Alıntı:Polise bile saldıran adam seni dinlermi sanıyosun