![]() |
![]() |
msn yazışması okunmuyorufak kalmış. İnkar edilebilir.
msn yazışması okunmuyorufak kalmış. İnkar edilebilir.
Banlanana 1 gün hediye benden ban. Onur'a Fenerbahçe şampiyon olamadı diye üzüntüden hediye veririm, Berk'e ise Fenerbahçe şampiyon oldu diye sevinçten hediye 1 gün veririm.![]()
Tamam arkadaşlar..
Bursaspor'u tebrik ediyoruz. Şans bizden yana değildi. Fenerbahçenin şampiyon olması gereken bir maç oynadı fenerbahçe ama bu kadar düşmanınız olunca haliyle birşey yapamıyorsunuz.
Bugün çevirilen oyunların hiçbirini Fenerbahçe camiası unutmayacaktır. Beşiktaş olsun, geçen maçlarda Galatasaray olsun hepsi er ya da geç bu zevki tadacaktır =)
Bursaspor hakkıyla şampiyon olmuştur, Beşiktaş'ı eze eze şampiyon olmuştur. Beşiktaş tam anlamıyla ezilmiştir.
Trabzonspor'da hakkıyla bir maç oynamıştır ona da başarılar diliyoruz.
Ne yapalım kısmet değilmiş
Banlanma kısmına gelince sözüm söz şeriatin kestiği parmak acımaz, az sonra trgy'la konuşup 3 günlük ban cezamı çekeceğim
Öptüm sizi mujuks mujuks![]()
Bnalanmana ben razı değilim İmzana bursasporla şaka olmaz yazıp bursa bayrağı koy.
bende bir fenerbahçe taraftarı olarak bursa'yı gerçektende kutlarım, tebrik ederim.. bizim ligimize böyle heyecanlar lazım.. lig sadece 3 büyüklerden ibaret olmamalıydı..
Onur , Fenerli olduğundan sana soruyorum lütfen söyler misin?
1-bundan bir kaç yıl önce başarısız olduğu için gönderilen daum niçin tekrar geri getirildi?
2-geçen sezon başarısızlığı ortada olan guiza, sadece daum istediği için neden kadroda tutuldu?
3-bu semih, beşiktaş,galatasaray gibi bir takıma gitse hem kendisi için hemde Türk Milli takımı için daha iyi olmaz mıydı?
4-alex'si herkes övüyor ama alex anadolu takımları ile maç yaparken iki ara pası versin diye mi alındı, yoksa kupalarda,önemli maçlarda yeteneği ile takımı taşıması için mi?
5-pier van hooijdonk gittikten sonra acaba fenerbahçe frikiklerden kaç tane gol attı hatırlıyor musun?
6-ne olacak bu fener' in hali![]()