İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şampiyonluk İddası

Berk Uçar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
Herşey bir msn konuşmasıyla başladı.

Bursa şampiyon olursa onur , fener şampiyon olursa ben 3 gün banlanıcam:)

539iddaa.PNG

Hugo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
msn yazışması okunmuyor :D ufak kalmış. İnkar edilebilir.

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
msn yazışması okunmuyor :D ufak kalmış. İnkar edilebilir.

Yeni resmi ekleyelim inkar etmesin berk :D

Ayrıca kendisi 1 günlük dedi ben 3'e çıkarttım :D

Gül gibi kategori moderatörüne yazık olacak :p

http://mail.baskent.edu.tr/~20894780/legalpara.jpg

T

trgy

Misafir
Banlanana 1 gün hediye benden ban. Onur'a Fenerbahçe şampiyon olamadı diye üzüntüden hediye veririm, Berk'e ise Fenerbahçe şampiyon oldu diye sevinçten hediye 1 gün veririm. :p

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
yenen imzasına X takımıyla şaka olmaz yazsın !

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Tamam arkadaşlar.. :)
Bursaspor'u tebrik ediyoruz. Şans bizden yana değildi. Fenerbahçenin şampiyon olması gereken bir maç oynadı fenerbahçe ama bu kadar düşmanınız olunca haliyle birşey yapamıyorsunuz. :)

Bugün çevirilen oyunların hiçbirini Fenerbahçe camiası unutmayacaktır. Beşiktaş olsun, geçen maçlarda Galatasaray olsun hepsi er ya da geç bu zevki tadacaktır =)

Bursaspor hakkıyla şampiyon olmuştur, Beşiktaş'ı eze eze şampiyon olmuştur. Beşiktaş tam anlamıyla ezilmiştir.

Trabzonspor'da hakkıyla bir maç oynamıştır ona da başarılar diliyoruz.

Ne yapalım kısmet değilmiş :)

Banlanma kısmına gelince sözüm söz şeriatin kestiği parmak acımaz, az sonra trgy'la konuşup 3 günlük ban cezamı çekeceğim :)

Öptüm sizi mujuks mujuks :)

Berk Uçar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
Tamam arkadaşlar.. :)
Bursaspor'u tebrik ediyoruz. Şans bizden yana değildi. Fenerbahçenin şampiyon olması gereken bir maç oynadı fenerbahçe ama bu kadar düşmanınız olunca haliyle birşey yapamıyorsunuz. :)

Bugün çevirilen oyunların hiçbirini Fenerbahçe camiası unutmayacaktır. Beşiktaş olsun, geçen maçlarda Galatasaray olsun hepsi er ya da geç bu zevki tadacaktır =)

Bursaspor hakkıyla şampiyon olmuştur, Beşiktaş'ı eze eze şampiyon olmuştur. Beşiktaş tam anlamıyla ezilmiştir.

Trabzonspor'da hakkıyla bir maç oynamıştır ona da başarılar diliyoruz.

Ne yapalım kısmet değilmiş :)

Banlanma kısmına gelince sözüm söz şeriatin kestiği parmak acımaz, az sonra trgy'la konuşup 3 günlük ban cezamı çekeceğim :)

Öptüm sizi mujuks mujuks :)

Bnalanmana ben razı değilim İmzana bursasporla şaka olmaz yazıp bursa bayrağı koy.

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
bende bir fenerbahçe taraftarı olarak bursa'yı gerçektende kutlarım, tebrik ederim.. bizim ligimize böyle heyecanlar lazım.. lig sadece 3 büyüklerden ibaret olmamalıydı..

Onur , Fenerli olduğundan sana soruyorum lütfen söyler misin?
1-bundan bir kaç yıl önce başarısız olduğu için gönderilen daum niçin tekrar geri getirildi?
2-geçen sezon başarısızlığı ortada olan guiza, sadece daum istediği için neden kadroda tutuldu?
3-bu semih, beşiktaş,galatasaray gibi bir takıma gitse hem kendisi için hemde Türk Milli takımı için daha iyi olmaz mıydı?
4-alex'si herkes övüyor ama alex anadolu takımları ile maç yaparken iki ara pası versin diye mi alındı, yoksa kupalarda,önemli maçlarda yeteneği ile takımı taşıması için mi?
5-pier van hooijdonk gittikten sonra acaba fenerbahçe frikiklerden kaç tane gol attı hatırlıyor musun?
6-ne olacak bu fener' in hali :D

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
bende bir fenerbahçe taraftarı olarak bursa'yı gerçektende kutlarım, tebrik ederim.. bizim ligimize böyle heyecanlar lazım.. lig sadece 3 büyüklerden ibaret olmamalıydı..

Onur , Fenerli olduğundan sana soruyorum lütfen söyler misin?
1-bundan bir kaç yıl önce başarısız olduğu için gönderilen daum niçin tekrar geri getirildi?
2-geçen sezon başarısızlığı ortada olan guiza, sadece daum istediği için neden kadroda tutuldu?
3-bu semih, beşiktaş,galatasaray gibi bir takıma gitse hem kendisi için hemde Türk Milli takımı için daha iyi olmaz mıydı?
4-alex'si herkes övüyor ama alex anadolu takımları ile maç yaparken iki ara pası versin diye mi alındı, yoksa kupalarda,önemli maçlarda yeteneği ile takımı taşıması için mi?
5-pier van hooijdonk gittikten sonra acaba fenerbahçe frikiklerden kaç tane gol attı hatırlıyor musun?
6-ne olacak bu fener' in hali :D

İlk önce şunu belirteyim yenildiğimiz için sorularının cevaplarını sinirlenmeden veremem :p
1- Onun geri çağırılması zico'yu göndermek kadar yanlıştı.
2- Guiza deme küfür ederim.
3- Aziz yıldırım'a baba demediği kalan Semih'in o davayı açması hataydı. Kimse onu tutmadı çekip gidebilirdi tek taraflı sözleşmesi buna uygundu.
4- Alex hakkında yorum yapmaya gerek duymuyorum Fenerbahçe bu gece bu maçı oynadıysa bir bakıma alex'in sayesindedir diye düşünüyorum.
5- Pier van hoijdonk'tan sonra kornerden ve diğer duran toplardan atılan goller kaç tane? Bir takım frikiklerden gol atmak zorunda mı veya buna fenerbahçenin legalparası mı vardı?
6- İnan ki bilmiyorum :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.