Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yurtdışını tercih ediyorum. genelde www.2checkout.com ve worldpay yi tavsiye ediyolar. Bunmların komisyonları ne kadardır ve yıllık üyelik ücreti ne kadar ödeniyor?
www.2checkout.com 50$ alıyor sanırım ilk olarak komisyonu %3 civarı olması lasım yanlıs hatırlamıyorsam.. yanlız hesabınızda 300 $ olmadan paranızı cekemiyorsunuz..
worldpay i kullanan arkadaşlar varmı? Türkiye seçeneği varmı? komisyon ve kullanım ücretleri ne kadar ve ne kadar güvenli bilgisi olan arkadaş varmı acaba?
General hocamın da dediği gibi 100 Usd olunca yapılıyo. Hesabınızdaki para 100 dolarken cekmek isterseniz size 90 dolar olarak 9-11 gün arasında geliyo (Garantibank döviz hesabınıza veya Çek olarak). Üye panelinizden bakın bir kart başvuruları var onların o karttan isterseniz direkt kartınıza alabiliyosunuz 2co hesabındaki paraları. Kartınız size 15 gün içinde ulaşıyo. kart ücreti de 10 Usd olsa gerek. 2 Yıldan beri kullanmıyorum hatırladığım kadarı bu.. Son dönemlerde Garantibankasıyla bi anlaşma mı ne yapacaklardı yaptılarsa kolaylaşan bişeyler olmuştur
misal vereyim, bugün müşterilerim 30 milyarlık işlem yapdı bunlarda, onu o karta çeksem ne komisyon ödicem ? 3 milyarmı ? Peki aynı gün yada ertesi gün çekebilcemmi ?
Aynı gün veya ertesi gün alamazsınız müşterilerinize 2co para iade garantisi veriyo havuz sistemleri vs var. Ben Tl para birimi kullanmadım ama 20000 dolar olarak düşünürsek 6 gün sonra alabilirsiniz.
20000 dolar icin vereceğiniz komisyon % 5.5 ve + 0.45 dolar her satış için. Yani 1100 dolar filan yapar sanırım o da.
20000 dolar tek satış değil de 30 satış desek 0.45 x 30 ilave edersiniz kesilecek paraya
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.