Site adresi : PM ile gönderilir
Jenerik domain, Tanınmış ve isim yapmıştır.
Site Yaşı : 4
Google Pagerank : Ana sayfa 4 Alt sayfalarının %70 ı pr değerindedir. 3 yıllık seo kurulumu nedenı ile bir çok alt sayfasıda pr değeri almıştır.
Alexa sıralaması ilk 60.000 / Tr sıralaması ilk 1.000
Sistem yapısı : Vbulletin + Vb seo + vbulletın blog
Kendine özel tasarımı, Logoları, alt temaları bulunmaktadır.
Aylık ziyaretçi Sayısı : 600.000 Tekilden aşağı düşmemektedir. Günlük ziyaretçi sayısıda 20.000 Teki,lin altına 2 yıldır hiç düşmemiştir.
Aylık adsense geliri ; 350 - 500 $ arasında değişiyor.
Sabit reklam alanları için mail yolu ile reklam alıyorum bu sebeple genelde şirket veya firmalardan reklam aldım forumlardan hiç reklam almadım.
Aylık 4 adet link satışından ; 250-Tl gibi bir ücret kazanılıyor.
Aktif bır forum sıtesıdır, spam uyelık, spam mesaj, bot mesaj gıbı şeyler hiç kullanılmamıştır.
Toplam mesaj sayısı 5.3 Milyon
Toplam konu sayısı : 900 K
Üye sayısı : 280 K
İlgilenenler pm atsınlar.
Site satış amacı kurduğumuz farklı bir şirkete yapacağımız sermaye ve yatırımdır.
Satış Fiyatı : 10.000-TL dir.
Jenerik domain, Tanınmış ve isim yapmıştır.
Site Yaşı : 4
Google Pagerank : Ana sayfa 4 Alt sayfalarının %70 ı pr değerindedir. 3 yıllık seo kurulumu nedenı ile bir çok alt sayfasıda pr değeri almıştır.
Alexa sıralaması ilk 60.000 / Tr sıralaması ilk 1.000
Sistem yapısı : Vbulletin + Vb seo + vbulletın blog
Kendine özel tasarımı, Logoları, alt temaları bulunmaktadır.
Aylık ziyaretçi Sayısı : 600.000 Tekilden aşağı düşmemektedir. Günlük ziyaretçi sayısıda 20.000 Teki,lin altına 2 yıldır hiç düşmemiştir.
Aylık adsense geliri ; 350 - 500 $ arasında değişiyor.
Sabit reklam alanları için mail yolu ile reklam alıyorum bu sebeple genelde şirket veya firmalardan reklam aldım forumlardan hiç reklam almadım.
Aylık 4 adet link satışından ; 250-Tl gibi bir ücret kazanılıyor.
Aktif bır forum sıtesıdır, spam uyelık, spam mesaj, bot mesaj gıbı şeyler hiç kullanılmamıştır.
Toplam mesaj sayısı 5.3 Milyon
Toplam konu sayısı : 900 K
Üye sayısı : 280 K
İlgilenenler pm atsınlar.
Site satış amacı kurduğumuz farklı bir şirkete yapacağımız sermaye ve yatırımdır.
Satış Fiyatı : 10.000-TL dir.