DC = Ev1
BW = 1300GB
CPU = P4 - 2,4
RAM = 2048
HDD = 750GB
Unlimited Plesk 8.1 Lisansı
19 Adet IP Adresi
Faal Durumda 100 Müşteri
Server Aylık Kirası = 149$
Server Aylık Girdisi= 450-500$ (Son 3 aydır ilgilenemediğim için böyle 750$'ın altına hiç düşmüyordu.)
2 Adet SSL Sertifikası
4 Adet Devlet Sitesi (Referans verenler için iyi olacaktır.)
Skyturk'te yayınlanan bir programın sitesi (Referans için.)
Tamamını 600YTL'ye bırakacağım arkadaşlar. Müşterilerim şu an ilgilenemediğim için mağdur oluyorlar ve benim de yeterince işim var. Nete bile giremiyorum. Yeter ki onları mağdur etmeyecek bu işten anlayan bir arkadaş olsun. Para sorun değil. Makineyi verebilirim veya direk müşterileri transfer edebilir.
Bugün girdim 119 cevaplanmamış ticket vardı. Adıma leke sürdürmek istemiyorum açıkcası. Makinada IRCD hosting de mevcuttur. Parça parça satmayı düşünmüyorum.
Açık arttırma ile satmayı düşünüyorum.
Açık Arttırma Başlangıcı = 250YTL
Hemen Al Fiyatı = 600YTL
Adres = http://www.prizmanet.com (şu an yönlendirmede)
Alana şimdiden hayırlı olsun diyebilirim.
Herkese iyi çalışmalar
BW = 1300GB
CPU = P4 - 2,4
RAM = 2048
HDD = 750GB
Unlimited Plesk 8.1 Lisansı
19 Adet IP Adresi
Faal Durumda 100 Müşteri
Server Aylık Kirası = 149$
Server Aylık Girdisi= 450-500$ (Son 3 aydır ilgilenemediğim için böyle 750$'ın altına hiç düşmüyordu.)
2 Adet SSL Sertifikası
4 Adet Devlet Sitesi (Referans verenler için iyi olacaktır.)
Skyturk'te yayınlanan bir programın sitesi (Referans için.)
Tamamını 600YTL'ye bırakacağım arkadaşlar. Müşterilerim şu an ilgilenemediğim için mağdur oluyorlar ve benim de yeterince işim var. Nete bile giremiyorum. Yeter ki onları mağdur etmeyecek bu işten anlayan bir arkadaş olsun. Para sorun değil. Makineyi verebilirim veya direk müşterileri transfer edebilir.
Bugün girdim 119 cevaplanmamış ticket vardı. Adıma leke sürdürmek istemiyorum açıkcası. Makinada IRCD hosting de mevcuttur. Parça parça satmayı düşünmüyorum.
Açık arttırma ile satmayı düşünüyorum.
Açık Arttırma Başlangıcı = 250YTL
Hemen Al Fiyatı = 600YTL
Adres = http://www.prizmanet.com (şu an yönlendirmede)
Alana şimdiden hayırlı olsun diyebilirim.
Herkese iyi çalışmalar