Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Satılık Sağlık Sitesi

Varista

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
30
Kopya siteyi satıyorsun helal olsun

zeus353

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
9
abe siteni çalmışlar www . saglikbilgisi . gen . tr :)

ceycey45

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
25
İnsa biraz değiştirir sen sadece bilgileri değil siteyi kompile çalmişın yaw.

hayaletws

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
9
orası sizi ilgilendiren bir konu değil.
site satılmıştır...

ceycey45

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
25
Hayırlı olsun belli mi olur gün gelir belki senden site alırım. Ama bana söyle olurmu şu siteden aldım diye.

MilliFantazi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
46
profilimdeki msn'yi ekler misin?

OK24

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
5
siteyi kopyalamış satıyor yokmu bi yönetici ilgilensin
bu kadarda gamsız olunmaz açıkca söylüyor

superklip

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
hangi siteyi kopyalamış? merak ettim ya... ayrıca yav hayaletws harbiden tüm içerik çalıntı. aceleden keywordler bile yazılmamış

ceycey45

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
25
hangi siteyi kopyalamış? merak ettim ya... ayrıca yav hayaletws harbiden tüm içerik çalıntı. aceleden keywordler bile yazılmamış

Kafan güzel galiba insan aldığı siteyi araştırmaz mı hiç? hadi araştırmadın forumdaki yorumlarıda mı okumadın neyse aldıysan hayırlı uğurlu olsun.

hayaletws

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
9
wordpress kurulu, wordpress ücretsiz bir sistem olduğu için herhangi bir yasal işlem yapılamaz ve tüm sağlık siteleri kopya içerikli kaynak aynı yer tek artısı temanın da aynı olması daha fazla uzatmanın bir manası yok açılan konu amacına ulaşmıştır konunun kilitlenmesini talep ediyorum.

Varista

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
30
wordpress kurulu, wordpress ücretsiz bir sistem olduğu için herhangi bir yasal işlem yapılamaz ve tüm sağlık siteleri kopya içerikli kaynak aynı yer iyisaglik.com'un tek artısı temanın da aynı olması daha fazla uzatmanın bir manası yok açılan konu amacına ulaşmıştır konunun kilitlenmesini talep ediyorum.
Bu nasıl bir mantık böyle, wordpress seo, kolay kullanım gibi konularda iyi olduğu için çoğunlukla tercih ediliyor.Sende siteyi komple kopyalıyorsun sonra bide wordpress site ne olcakki diyorsun.Saçmaladığının farkıdasındır umarım.
Hırsızlık yapmakla, alıntı yapmak farklı şeylerdir. Çaldığının sitenin başka yerden aldığını nereden biliyorsun.Yaptığın emeğe saygısızlıktır

superklip

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
Arkadaşlar siteyi ben satın aldım ve tüm içeriği sildim. Şu anda tek tek elle yazıyoruz. Kesinlikle yazdığımız konuların kopyası nette yoktur.