Games121 - Flash Games
İngilizce flash oyun sitesidir ve günlük ziyaretçisi ortalama 10k+ dır. (2007'nin başından günümüze kadar). Ziyaretçilerin hepsi yabancıdır ve çoğu ABD 'lidir. (ekran görüntüsü)
Sitenin başarısının nedeni, içeriği ve ana hit kaynağı; bazıları dandik bazıları kaliteli hepsi ben tarafından sıfırdan yapılmış olan 25-30 tane flash oyundur. Basit oyunlar değildir, ana sayfadakinleri inceleyin. Oyunların içindeki sitemin reklamları ve sitemdeki oyunlara link veren büyük sitelerden geliyor ziyaretçiler. Arama motorlarından gelenler çok az.
Siteyle birlikte bu flash oyunlar da verilecektir.
Sitenin aylık kazancı ortalama 1000-2000$ arasındadır ama 2008 yılının başında artmaya başaladı. Geçen ay 3000$ kadar kazandırdı. Ondan önceki 2 ay da 2000$'dan fazlaydı. (ekran görüntüleri: 1, 2, 3, 4)
Site server derdi olmadan blogger'da barınıyor. Flash oyun sitesine çevirdim.
Alan adı 2-3 yıllıktır, GoDaddy'dedir ve Pagerank 3 'tür.
Sitenin banlı olduğu herhangi bir yer yoktur.
FİYAT: 30.000 YTL
(flash oyunlar'la birlikte satılmasaydı daha düşük bir fiyat olurdu)
(satma nedenim; başlamak istediğim başka bir projem var)
İngilizce flash oyun sitesidir ve günlük ziyaretçisi ortalama 10k+ dır. (2007'nin başından günümüze kadar). Ziyaretçilerin hepsi yabancıdır ve çoğu ABD 'lidir. (ekran görüntüsü)
Sitenin başarısının nedeni, içeriği ve ana hit kaynağı; bazıları dandik bazıları kaliteli hepsi ben tarafından sıfırdan yapılmış olan 25-30 tane flash oyundur. Basit oyunlar değildir, ana sayfadakinleri inceleyin. Oyunların içindeki sitemin reklamları ve sitemdeki oyunlara link veren büyük sitelerden geliyor ziyaretçiler. Arama motorlarından gelenler çok az.
Siteyle birlikte bu flash oyunlar da verilecektir.
Sitenin aylık kazancı ortalama 1000-2000$ arasındadır ama 2008 yılının başında artmaya başaladı. Geçen ay 3000$ kadar kazandırdı. Ondan önceki 2 ay da 2000$'dan fazlaydı. (ekran görüntüleri: 1, 2, 3, 4)
Site server derdi olmadan blogger'da barınıyor. Flash oyun sitesine çevirdim.
Alan adı 2-3 yıllıktır, GoDaddy'dedir ve Pagerank 3 'tür.
Sitenin banlı olduğu herhangi bir yer yoktur.
FİYAT: 30.000 YTL
(flash oyunlar'la birlikte satılmasaydı daha düşük bir fiyat olurdu)
(satma nedenim; başlamak istediğim başka bir projem var)