Bana da pm atabilirmisin?
pm gönderildi
pm gonderdim zıpkınım sen ne satarsan ben desteklerim seni hatta uye bile olurum affalite programına
tşk dostum pm gönderdim
Bende pm alabilirmiyim.
pm gönderildi
Bende pm alabilirmiyim...
pm gönderildi
tşk arkadaşlar, şu anda başka site daha kabul edemiyorum. fazla iş yapalım derken kontrolden çıkmayalım. hele bir arkadaşlar denesinler, bi şeyler kazanıp kazandırabildiğimizi birlikte görelim, ondan sonra devamı gelecek.
ö.m de de belirttiğim gibi sitedeki telefonlar canınızı sıkmasın, emin olun oradan sipariş kabul etmiyoruz, edecek olsak bile müşteriye, sitenin sağ tarafındaki referer kısmında ne yazdığını soracağız.
verdiğim adresteki bannerları kullanıp salı günü akşama kadar sabrederseniz sevinirim. çünkü normalde güzel satış yapmamıza rağmen tatil zamanlarında müşteriler genelde sipariş vermiyor. (öz. pts satış grafiği yüksek oluyor)
ilgi göstere tüm arkadaşlara teşekkürler. onlardan ricam şimdilik site adresi gizli kalsın. yapılanma tamamlanınca zaten kendim vereceğim adresi.
katılan arkadaşlar, kendi siteleri üzerinden bir defa tıklayıp sitenin sağ tarafındaki referer kısmında kendi nicklerinin gözüküp gözükmediğini bi zahmet kontrol etsin.