Bu soruları cevaplarsanız peşin olarak ödeyeceğim fiyat teklifini yapıyım.
sorduğunuz soruların çoğu önce ki sayfalarda cevaplandırıldı. önceki sayfalara bakıp öyle soru sorarsanız, daha sağlıklı olacak.
Bu soruları cevaplarsanız peşin olarak ödeyeceğim fiyat teklifini yapıyım.
Ortada bitmiş bir forum var.Ama iyinet genede isim.Burda satışda olan hit veya kitle değil. Yazılım ve isim satılıyor. Piyasanın durumu ortada. Birçok yıllarca emek verilmiş ama 5bintl ye bile satılmıcak site gösterebilirim. Bu yüzden maksimum teklifim nakit yani peşin olarak 25.000 TL'dir. Eğer üstü fiyata satamaz ve kabul ederseniz özelden geri dönüş yapın görüşelim.Kesin ödeyeceğim fiyattır.
Teklifini USD olarak güncellemeni tavsiye ederim. Şu anda en yüksek teklif 20.000 USD , Nakit.
biraz daha teklifi yükseltebilsen büyük ihtimal alırdın sanırım 25.000 $ filana16.000 USD .. verebileceğim son fiyat bu.Bana kalırsa ben alırım peşin olarak.Teklifim ciddidir.
biraz daha teklifi yükseltebilsen büyük ihtimal alırdın sanırım 25.000 $ filana
Teklifini USD olarak güncellemeni tavsiye ederim. Şu anda en yüksek teklif 20.000 USD , Nakit.
haklısında aga hem o kadar yok. hemde o paraya değmez burası. hepimizde biliyoruzki bu bir ticari satış ve bu paraya başka bir iş kursak nette şurdan kazanacağımızın en az 20 katını kazanırız. 50bin dolarlara satılması imkansız buranın.Hit yok kitle yok.Paypal reklamların durumu belli. Muhtemelen yıllık aldım dediği reklamlar bağlantılarla alınmıştır. Aslına bakarsan benim vereceğim para bile fazla. İyinet satılmaz siteler arasında o yüzden.Hiçbir zaman veren olmaz o parayı.Zirve100 içinde teklif vermiştim 100bin dolar istiyordu.Oda satılmaz kimse vermez o parayı çünkü.Herneyse kalırsa bize alırım o fiyattan.Ama samimi düşünceme göre banada kalır.Sanmıyorum birinin alıcağına.Böyle bir durumda fiyatı biraz daha aşağı çekme durumum olacaktır.Sonuçta forum bitmiş reklam kazancı çok düşük popülerlik yok.Düşmanı çok.Kitle olarak uğraş gerektirecek.İflas eşiğinde bir şirket gibi. Bu yüzden verdiğim fiyat bile çok fazla.Ama daha yükseğe satılırsa nefusa 20bine alırsa hayırlısı olsun birşey diyemem.
forum dışında satışı denesiniz daha iyi olur sanki!!!!
yada sedo gibi yerlerde şansınızı denemelisiniz.
Günlük tekil sayısı çok düşük.
Bu durumda online sayısı neden bu kadar yüksek ki?
Benim forum sitem daha fazla gelen kişi sayısı var ama online kişi sayısı hiç bu kadar degil