Başka bir bakış açısı, sanırım iyinet satış yaptığı zaman tüm herşeyi dahil ediyor ve ona göre fiyat biçiyor. İster tekini kullan, ister hepsini.. fiyat budur tarzı gibi birşey.
Böyle bir sözleşme yapamaz, alan istediğini yapar. İsterse ahlak dışı site bile yapar...
Bunu benim mesajıma istinaden yazmadın sanırım??Anlaşılan site webmaster siteliginden gidecek...
iyinet bir sözleşme yapmalı webmaster forumu olarak kalmasına dair
Anlaşılan site webmaster siteliginden gidecek...
iyinet bir sözleşme yapmalı webmaster forumu olarak kalmasına dair
Peki bu kadar kişilerin yaptıkları boşunamı olacak?
Buradaki insanlar hiç bir karşılık beklemeden paylaşım ve emek verdiler.
Eğer iyinet bunu gözardı ederse vefasızlık yapmış olur.
Sayın murdock, lütfen konuyu başka yönlere çekmeyiniz.
Bu konunun başında da belirttiğim üzere yorum istemiyoruz, yorumu lütfen bu başlık altında yapmayınız.
Alıcı iseniz teklifinizi yapın, şu anki bid 26 bin USD olup satış henüz sonuçlanmamıştır ancak yakındır.
Alıcı değilseniz lütfen konuya müdahale etmeyiniz, konu iyinetin ederi veya değeri değildir, konumuz iyinetin satışıdır.
Bu ricamı saygı ve anlayış ile karşılayacağınızı ümit ediyorum.
Not: Buradan yada PM den verilen bidler uydurma yada yapay değildir, tamamen gerçek şahısların vermiş olduğu bidlerdir.
Peki iyinet.Kusura bakma. keşke sepulda senin gibi konuşsaydıda aramızdan biri satın alsaydı. daha yorum yapmıcam.Hayırlı satışlar.
Açık artırma sonlanma tarihi olması gerekmez mi? belirtmemeniz bence etik değil nereye kadar yükselirse hesabı olmuş
iyinet teklif alma son tarihini soylemende ne sakınca var anlamadım da?
Şu tarihe kadar olan teklifler gecerlidir, o tarihte oturup dusuneceğim uygun gelirse satarim yada satmam diyebilirsin.